Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle,
tot binele din lume ti-l doresc, sa ti se implineasca cat mai repede visul si sa fii fericita pe deplin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Michelle is ferm convinsa ca odata o sa avem si noi bebe al nostru, cu ajutorul lui DD. Iti doresc si eu sa se intimple si la tien cit de curind posibil

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumesc-din suflet-Lau-Meli!
Sa va dea Dumnezeu tuturor Minunea asta!
Remaliss?!

Ela.. in 7sapt.+1zi !!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep!!! In primul rand este tare frumoasa prima parte a listutei, atatia bebelusi mult asteptati. Este incurajatoare si partea de mijloc a ei. Ce fericire in sufletul viitoarelor mamici. Insa finalul listei parca este din ce in ce mai mare. Daca as avea putere as da cate un pui la fiecare, insa uneori mai trebuie sa suferim destul pana la fericirea cea mare.
Nu pot decat sa mai spun ca vine o vreme ptr fiecare, asa ca Chantal, Ale, michelle, Hair, Blueeyes mult curaj ptr a merge mai departe. Le-am amintit doar pe ele ptr ca imi sunt mult mai cunoscute de pe vremea cand si eu asteptam inca o minune care din fericire a aparut mai repede decat credeam.
Intrasem sa spun si eu data nasterii lui Rares, dar vad ca a dat cineva datele in locul meu. Mi-as dori sa pot intra mai des sa va incurajez insa meseria de mama este mai grea decat mi-am inchipuit si timpul meu este pe zi ce trece mai limitat, insa intr-adevar nu este nimic pe lume mai frumos.
Va tin pumnii si ma rog ptr toate sa va impliniti cat mai repede visul, ma rog ca acea lista sa dispara cat mai curand.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Michelle, de unde esti? Mi-ar placea tare mult sa ne cunoastem!! Eu intru tot timpul aici si abia astept sa vad vesti grozave de la diecare dintre voi. Sunt sigura ca se va intampla, asa ca am sa intru in continuare pana dispareti toate din lista si intrati la odisee!
Pupici nenumaratzi!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

slimatei drum bun si te asteptam sa ne spui ce mai faci, de data asta de pe plaiurile natale.
baby gata cu tristetea, bucura-te de ziua ta si gandeste numai la bine.
Laura -ici pe burtica.
Michelle da, aveam somn, dar a fost si nu puteam sa adorm fara sa mai intru o data pe DC.Te si ai incredere ca o sa fie bine.
Mirela merci de apreciere si iti doresc din tot sufletul sa-ti fie viata incununata de bucuria unui , cat mai curand.
oana e important ca suntem toate aici, cred ca s-a format ca o mare familie , nu pot decat sa ma bucur pentru asta si sper ca visul nostru comun sa devina realitate cat mai repede.
Pepsi fata curajoasa si refacere cat mai grabnica si cu zgarieturile, dar mai ales cu sursa de papa a micutului David.
remaliss cum te mai simti?
zozela pe burtica in crestere.
la toate fetele minunate de aici.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am facut cateva poze azi si le-am pus in albumul lui Ingrid. Nici nu imi vine sa cred ca deja are o luna. Ce trece timpul. Am imbracat-o cu ceva haine de nou nascut dar i-au ramas mici (am facut pozele asa ca nu am vrut sa o mai schimb)
Va pup pe toate si am sa citesc din urma si am sa va scriu intr-un pic.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna fetelor, ma scuzati ca ma bag si eu in seama. Am mai incercat la un mom dat sa va scriu dar am citit listuta de la inceput si tare m-am intristat. Am pierdut si eu o sarcina acum 2 sapt (oprita in evolutie. Mi-a fost foarte greu dar acum ma simt mai bine. Am intrat acum pt ca am vazut-o pe Michelle la voi.
Michelle esti bine? Ultima data cand ai scris la aspirante erai tare deprimata. Sper din suflet ca ti-ai mai revenit. Din cate am inteles ti-ai facut niste analize care au iesit ok. Sanatate si bafta multa luna asta
Baby_r LA MULTI ANI!!! N-ai mai trecut pe la aspirante sa vezi ce galerie ti-am facut acolo azi.
Va salut pe toate si va admir ca sunteti niste luptatoare si ca mai aveti puterea sa incurajati si pe altele.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
http://s200.photobucket.com/albums/aa222/graficris/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TANIMA multumim ca ai trecut sa ne saluti si totodata sa ne incurajezi. Felicitari pentru micul Rares. Sper sa simtit si noi cat de curand "febra" de a avea grija de un .

BOJA imi pare rau pentru sarcina. Iti doresc sa-ti revii si sa ai unda verde cat mai curand. Si totodata sa ramai cat mai repede. Da.....din pacate sunt multe fete care au suferit din cauza pierderii sarcinilor.........dar dupa cum vezi este si ceva pozitiv in aceesta lista. Vezi ca multe mamici au ramas repede dupa pierderea sarcinii.Deci, mult noroc. Mai intra aici pentru ca aici fetele te vor ajuta foarte mult.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BABY multumesc de explicatiile pentru a face linia continua. Am reusit.

POZELE MELE

Mergi la inceput