Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Lasa Liana, sa fie asta cel mai mare bai,ca apucai eu sa scriu prima urarea pentru baby_r7, esential e sa fim noi toate sanatoase si sa ne tinem cat mai curand bebicii in brate.Aaa, eu scrisesem mesajul pe la ora 24 fara ceva, dar se afiseaza ora serverului unde e tinut forumul, de aia nu pusca cu ora corecta.Te si ma bucur (chiar daca ma repet) ca esti iar pe aici.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, superbe pozele, un dulce, dominic e linga mine si ma tot intreaba daca vine bebe mic la noi acasa?!vezi ai grija ca la scaunul de masina lipseste ceva ca bebe, in caz ca e un impact poate zbura printre cureluse, uita-te la una din pozele cu david si este asa ca o chestie ce i se inchide peste piept, daca scaunul nu o are(aici toate il au acuma) dar se poate cumpara.

remalis, ce ma bucur sa te aud ca scrii asa optimista. bravo, pup fata si bine faci ca stai in concediu

lianaaaaaaa, mi-a fost dor de tine, hai povesteste tot. ia arunca cu o poza pa mailul meu ca cine stie cind te visez si nu stiu ca esti tu

laura, of, si eu care abia asteptam sa stiu ce-o sa aveti.....o cunostinta comuna vrea sa-ti vorbeasca si m=a rugat sa-ti cer mailul, ca n-ai PM,

michelle,

cristina26, sa-ti traiasca fetita cuminte

lau, ma simt putin mai bine, in sensul ca nu mai iau calmante de durere(paracetamol) suport, dar inca e prezenta durerea, dar mult mai mica, suportabila, si stiu ca acusi va trece, asa a fost si la dominic.

oana, cum sa ne plictisesti?! sa nu mai spui asta niciodata! felicitari si la multi ani de casnicie, ma bucur sa te vad putin mai bine

andreea, vei fi o mama buna, il vei alinta poate prea mult, dar asta e, m-am uitat din nou peste pozele tale de la botezul piticei, esti tare frumoasa!

baby, voi sinteti deja in 4, deci sa-mi dreg glasul si la semnalul lianei incep MULTI ANI TRAIASCAAA, MULTI ANI TRAIASCAAA LA MULTI ANI, CINE SA TRAIASCA CINE SA TRAIASCAAAAA LA MULTI ANI! sa fii fericita si sanatoasa!pup

fetelor ce mi s-a intimplat, acuma rid....dar.....pai vin la mine doi prieteni de-ai lui dominic(5-6 ani) la baie la piscina, si nu stiu ce si cum face unul din baieti ca inchide usa de la terasa, si imi ramine puiul mic david in interior....SINGUR! panica, trag de toate usile si geamurile.....bebe mic dormea in leagan, il vedeam pe geam, dar era ora de alaptat.....fug la o vecina, sun pe tata(care intirziaaaaa)ii zic pui girofarul si vii. vecina ii zic da ceva chei, sa vad daca pot deschide, NIMIC. ma tot uit la david, nu plinge, deci nu ma panic, zic mai daca e ceva chem pompierii sau politia!bun, vecina zice mai aia inaintea ta s-au blocat si ei si au intrat pe geamul de la subsol, asa ca iau o ditamai surubelnita si incep sa fortez geamul, noroc ca alarma nu era pusa, si trag frate la geamurile alea, ca-s duble, am reusit, si ma strecor inauntru(noroc ca nu sint grasa) si m-am zgiriat toata pe fund si pe picioare.....dar am intrat, eram in stare de orice, ....bebe david dormea dus in leagan, of, l-am luat, l-am alaptat si asa se termina povestea, invatatura de mine, acuma vom ascunde o cheie la exteriorul casei, va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Flavia draga, vad ca ai parte numai de aventuri, care mai de care .In prima faza am ras de numa' dar gandindu-ma dupa aceea , mi-am dat seama de panica ta, mai ales ca toate erau asa, parca un facut si cu copii care inchisesera din greseala usa, apoi fuga la vecina si telefonul la sotul tau, care chiar atunci intarzia...nah, ce sa ma zic... noroc ca puiul David dormea linistit si e inca mic, nu stie ce s-a petrecut in jurul lui....bine ca s-a terminat cu bine, de fapt zgarieturile tale, astea lipseau la problemele tale... si sper sa nu mai ai parte de evenimente din astea, care sa-ti dea adrenalina mai mult decat trebuie.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va salutam pt. cateva zile pana o sa reusesc sa-mi pun net' si in Ro...oricum nu cred ca as putea rezista prea mult fara voi...si fara DC....chiar si in vacanta... sunt o dependenta inraita nu asa....nustiu daca-i face bine bb-linei ca mama lui e dependenta glumesc o asa frumoasa atmosfera aici......macar de ar fi si in viata reala la fel....cred ca copilasi nostri ar creste numai printre dragoste... ce bine ar fi....

va si va multumesc incaodata pt. tot sprijinul... aveti grija de voi...capul sus...si nu uitati ca numai DD stie ce face....toate se intampla cu un scop....si iertati-ma daca credeti ca gresesc ..adevarul ca atunci cand stai cum stai tinzi un pic sa ai dubii...dar cine stie cei mai bine pt noi?....
multi

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

MULTUMESC MULT PENTRU FELICITARI!!!!!!!!!
nu am mai intrat ieri pe forum, dar azi cand am citit am inceput bineanteles sa plang..........asa de fericire ca va cunosc...........
ieri s-a implinit un an de la operatia mea pentru scoaterea chisturilor facute la prima sarcina....................si chiar radeam cu Bogdan ca ieri a fost ziua cand am stat la reanimare..............traumatizanta zi...............si azi, de ziua mea eram in salon si beam cu toti prietenii sampanie de copii!!!!!!!
ma bucur enorm ca pot rade acum de situatia aia.............atunci era durerea prea mare............si fizica(am 8 copci la o ditamai operatia clasica) si mentala, pentru ca trecusera doar 6 luni aproape de cand nu mai aveam puiutii mei.
dar acum sper sa ne fie bine, azi chiar nu vreau sa fiu trista deloc, ca doar odata face omul 28 de ani, nu??????????
am citit mesajul Flaviei si am ras cu lacrimi...........................tu mereu trebuie sa patesti cate ceva......... fundul zgariat sa treaca repede!!!!!!!!!!
Liana, Dana, Michelle, Cristina_ana, Cristina26, Oana,Flavia, Remaliss, c.myry, Teo si toate fetele va pup dulce pe toate si sper sa fiti la fel de optimiste ca mine acum si celor care inca il asteapta pe bebe sa vina sa ramaneti catmai curand !!!!!!!!
mamicilor le spun separat sa le traiasca feciorii si printesele!!!!!!!!!!
Laura succes la echo si sarcina usoara in continuare!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia ce cunostinta comuna
Am ras si eu de numa la patania ta, ca acum e amuzanta, dar cand ma gandesc ce spaima ai tras ma ia groaza! Bina ca nu s-a intamplat nimic grav!
Lau Andreea Liana bine ai venit, iubita!

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Roxana La multi ani si sa iti indeplineasca Doamne Doamne visul tau cel mai arzator: un bebic in brate cat de curand

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
baby_r la multi ani,sa fii sanatoasa,fericita si sa iti dea DD cat mai curand un copilas care sa iti umple viata de bucurii!
Cristina sa-ti traiasca baietelul,este adorabil,ce ochi are!!! Eu cred ca seamana cu tine,nu? Tu cum te mai simti,au trecut durerile de la epiziotomie?Dar asa de rau doare,eu auzisem ca nu-i chiar asa de rau!Iti doresc sa te recuperezi cat mai repede!
Laura ce bine ca mai scrii si la noi,ne lipsesti,sa stii! Iti urez multa bafta la eco,stiu ca ai emotii mari dar cu siguranat este totul bine! Cand pui si tu niste pozici cu burtica?
Liana bine ai revenit cu forte proaspete!
Flavia ce patanie!Bine ca s-a terminat totul cu bine,imi inchipui ce speriata erai!
slimatei concediu placut in RO!
Lau-Meli am vazut pozele,se vede din privirea ta calda ce suflet bun ai!
Andreea cum te simti?Au inceput greturile?Te-ai inscris la odisee?
Jojo nu am apucat sa-ti spun ca ma bucur mult ca analizele ti-au iesit ok!Si eu eram tare speriata in asteptarea lor,credeam ca faptul ca am avut preeclampsie a avut legatura cu sindromul antifosfolipidic.Adevarul este ca Factorul V Leiden nu l-am facut dar saptamana viitoare cred ca merg la dr si il intreb si de asta.Sarcina usoara in continuare!
Michelle ce mai faci?A trecut CM?Hai ca acum vine perioada fertila si ai treaba!Luna asta trebuie sa se intample minunea!

Eu astept sa treaca CM si cred ca saptaman viitoare ma programez la un control sa vedem ce noutati mai aflam.Sigur ma aleg si cu niste analize de facut dar nu conteaza,fac orice numai sa stiu ca este totul bine.Am incredere in Dumnezeu,stie El ce face!

Va pe toate si va doresc un week-end placut!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

L5845, Danangie, Andreea, Flavia, Roxana, Michelle si restul fetelor, sunteti minunate, ce n-as face fara voi, mi-ati fost de un real folos, ar fi fost mult mult mai lunga suferinta si mai grea fara voi
M-am hotarat sa respect pilda de la inceputul capitolului, de azi nu mai plang
Va doresc un weekend frumos, linistit si fericit
Pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor ieri v-am scris un mesaj atat de lung si s-a sters,asa m-am enervat si nu am mai avut timp sa il rescriu dar sa stiti ca m-am gandit la voi toate!
Baby-r7-La muulti anii sa ai o aniversare asa cum iti doresti,sa ti se indeplineasca toate toate dorintele si aniversarea urmatoare sa te prinda cu bebika mic in brate!!!La multi ani,la muulti ani cu sanatate sa iti dea Domnul tot ce-ti doreesti(un bebik sanatos)zile senine si fericire la multii ani sa traiesti!!!!La multi ani si numai fericire!
Remaliss-ma bucur ca esti putin mai linistita...sa stai numai in pat sa nu faci nici un fel de efort nimik pana mergi la doctor dar chiar nimik...M-au dat lacrimile vazand disperarea ta,ma vedeam pe mine in acele clipe...Ma rog sa fie totul bine si sa vii numai cu vesti bune!astazi cum esti?
Pepsi-figura esti ,mi te si imaginam cum te luptai cu geamul ala si cum te strecurai inauntru,numai bocane faci draga mea...Bine ca totul s-a terminat cu bine si ca David nu a plans.cum te mai simti?mai ai dureri la sani?Sper ca iti vor trece de tot in curand!Si sa nu te mai aud ca iti faci mustrari de constiinta si ca spui ca nu esti o mama buna ca asa te bat.sunt sigura ca dominik a plans pentru ca s-a speriat si nu pt ca l-a durut si la urma urmei ai vazut ca a invatat ceva,cum a spus ca a fost rau si mami ia dat cateva.Tu esti o mama buna sa iti intre bine in cap!!M-am uitat la pozele tale de al botezul unei fetite,ce imi place cum zambesti in toate pozele se citeste de la distanta fericirea ta!!
L5845-vad ca azi noapte nu ai avut somn,bantuiai pe forum,ei ei!Tu ce mai faci?Ma bucur atat de mult ca ai revenit draga mea!
Liana30-o bine ai revenit fata optimista,ne-a fost dor de tine!!
Slimatei-distractie placuta in tara iti doresc si sa revii cat mai repede.Ma bucur ca beblina este bine si acum esti si tu putin mai optimista si linistita!
Cristina-ana-vai ce printisor scump ai,sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii.Imi pare rau ca ai dureri,sper sa iti treaca cat mai repede.
Danangie-iti trimit o imbratisare mare sa iti fie putin mai usor astazi...stiu ca e greu si eu la fel ca tine inca,caut raspusuri desi stiu ca nu le voi primi niciodata...Of te inteleg atat de bine cand spui ca esti obosita psihic,asa sunt si eu cateodata as vrea ca psihicul meu sa se odihneasca putin insa nu se poate...draga mea o sa fie bine ai sa vezi,numai trebuie sa ai grija de tine si cand esti trista sa te gandesti cum va fii ziua cand ne vei da vestea cea mare,vei vedea ca iti va aparea un zambet pe fata...Ma bucur ca ai un sot care e alaturi de tine si te intelege.O sa fie bine ai sa vezi.....sper sa treaca aceasta zi grea cat mai repede...
Andreea16-inca o data vreau sa te felicit pentru vestea minunata,esti o dovada ca se poate,cat de mult ma bucur pentru tine ca ai reusit sa pleci la odisee(nu uita sa ne iei si pe noi).iti doresc din suflet o sarcina usoara si un bebe sanatos.Felicitari draga mea!!
Jojo-miha-ma bucur ca rezultatele au iesit bune,saraca de tine prin ce stress ai trecut,numai asteparea rezultatelor cat de grea a fost.Acum poti sa te relaxezi putin si sa stai linistita ca totul este bine si va fii bine in continuare!
Oana-oana26-sa nu mai spui niciodata ca ne plistisesti!Ma bucur cand ne scrii mai multe despre tine,esti o fata puternica sa stii...cand am vazut ca vreti sa botezati doi copilasi...eu sincer iti spun ca nu as avea puterea,nu as putea sa botez copilasi,mi-ar fi prea greu,dar tu facand si acest pas ne arati cat esti de puternica si ca nu te lasi asa usor...Bine ca vei fii ocupata asa va trece timpul mai repede(nu ca nu ar trece si asa prea repede)...Foarte bine ca veti incerca din nou...un copilas iti va alina sufletul sunt sigura de asta.numai bine draga mea!
Cristina26-multumesc pentru floricica,intradevar este frustrant cand scrii un mesaj lung si intr-o secunda se sterge dupa ce ai pus atata suflet in fiecare cuvant...Ce face fetita?S-a mai linistit?
Lauraioana-iti tim pumnii pe 15 la eco,parca mai ieri ne anuntai ca esti gravidutza iar acum ai imediat 20 de saptamani,esti la jumatatea drumului.o sarcina usoara in continuare fata luptatoare!
C.myry-eu am luat patru luni folmit iar acum iau elevit ca are ami mult acid folic,este ff important sa iei cu cateva luni inainte de a ramane gravida...mie din pacate nu mi-a spus nimeni la nici o sarcina ca ar trebui sa iau...acum am luat si acesata doctorita mi-a spus sa iau toata sarcina!Nu vrei sa incerci mai repede?De ce sa asteoti pana in decembrie?uite eu am vrut sa astept 2 ani de zile pana sa incerc din nou dar fetele de aici m-au convins sa incerc mai repede si el multumesc pentru ca uite cat de greu raman si asta nu m-am asteptat tinand cont ca am ramas ff usor de doua ori!Sper sa incerci cat mai repede!asa este trebuie ignorata lumea care nu stie ce vorbeste care habar nu are prin ce trecem...
Mcrissa-da de multe ori ma impresioneaza sotul,il vad cat de mult isi doreste...Ma bucur ca nu ai nimik,ca a fost doar o incurcatura cu analiza...sper ac ati prestat si vii cu vestea cea mare!
Magdutza-asa este durerea este foarte mare si nu trece deloc...Ma intreb cat mai trebuie sa ne chinuim pana ne implinim si nou visul de a ne tine copilasul sanatos in brate?Iti multumesc pentru cuvintele tale,m-au impresionat...imi pare rau ca sotul tau are probleme sper din suflet sa se rezolve si sa ne dai si tu vestea cea mare in curand!
Alyx-draga mea nu esti un monstru,ceea ce simti este absolut normal...inocenta ce am avut.o la prima sarcina nu o vom mai avea nicioadata stiu asta insa trebuie sa ne pastram speranta ca va fii bine...asa sunt si eu incerc sa imi gasesc un echilibru dar ma tot clatin si apoi iar cad pentru ca nu pot altfel durerea din suflet nu ma lasa...si daca ma crezi nici nu vorbesc despre ceea ce simt aici cu lumea din jur pentru ca tuturora li se pare o filozofie daca incep sa spun ceea ce simt...e greu,e greu sa ne mentinem la suprafata dar trebuie nu uita asta...Deprimarea e o boala grava nu te las sa pici in ea pentru ca atunci va fii foarte greu...Ma bucur ca vreti sa adoptati un copilas,poate asa vei fii mai linistita si se va intampla si minunea si vei avea doi copilasi deodata..pana atunci ai grija de tine si suntem aici pentru tine nu uita niciodata asta!Iti multumesc pentru mesajul tau!
Violetan-iti multumesc ca ai intrat sa imi scrii...am sa incerc sa ma relaxez luna asta si sa nu ma mai gandesc atat de mult,cine stie poate ca asa se va intampla minunea...Felicitari pentru sarcina...prin cate ai trecut si tu saraca de tine...dar bine ca acum e totul bine si intr-o saptamana iti vei tine pruncusorul sabatos in brate...iti multumesc pentru cuvintele de incurajare,inseamna foarte mult pentru mine sa vad ca sunt inteleasa...
Crysty74-asa este e foarte greu sa nu ma gandesc cand eu pentru asta traiesc...e practic imposibil...Ma intrebai daca am luat ceva tratament,da am luat Duphaston 10 zile din zziua 14 la indicatiile medicului insa se pare ca fara rezultat...of nu m-am asteptat sa fie atat de greu sa raman gravida tinand cont ca am ramas atat de repede de ambele dati.E atat de greu cand vin uratii,toata luna imi fac iluzii iar apoi cand ma trezesc la realitate imi dau seama ca ar fi fost prea frumos sa fie adevarat!si eu imi doresc sa te vad gravidutza sa ne dai cat mai curand vestea cea mare!!
Blueeyes-da cm-ul meu aproape a trecut.ma bucur ca suntem in aceeasi perioada si vom numara impreuna,sunt sigura ca de data asta va fii cu ochisori!!Iti tin pumnii la analize!ce frumoasa esti in poze!
Joahnna-mai ai atat de putin..ma bucur ca e totul bine cu micuta,stiu cat de greu ti.-a fost in asteptarea rezultatelor...o sa fie bine in curand ne vei trimite poze cu micuta scumpa!
Irlandeza-ma bucur ca mai treci pa la noi!Ce face bebika din burtika?
Musettepink-iti tin pumnii draga mea sa fie asa cum iti doresti sa vii sa ne spui ca ai vazut testul cu cele doua liniute!!
Chantal-nu cred ca ne mai citesti,nici adresa de mail vad ca nu iti mai este buna...nu stiu ce este cu tine...imi doresc atat de mult sa ne dai un semn sa ne spui ca esti bine!Te rog eu mult scrie-ne!!
Va doresc un sfarsit de saptamana placut si sa aveti grija de voi,sa veniti cu vesti bune fete luptatoare,o sa reusim si noi sunt sigura de asta...insa pana atunci trebuie sa rezistam ca nu avem ce face,oricat de greu este...

Mergi la inceput