Durerea unei pierderi de sarcina (32)
Raspunsuri - Pagina 25
L5845 spune:
oana ma bucur ca v-ati gandit sa incercati din nou peste cateva luni si ca incerci din rasputeri sa treci peste durere, asa si trebuie, e greu, foarte greu, dar nu imposibil. Sa nu uiti, ca toate lucrurile dureroase si grele din viata noastra, au si revers, vine ea si rasplata pentru care am plans si am suferit, eu cel putin asa simt si asa s-a intamplat, de multe ori.
si ai grija in continuare de tine si nu uita : capul sus!
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
danangie spune:
OANA nu ne-ai plictisit deloc. Imi pare atat de rau de suferinta ta.....si eu maine implinesc 3 luni de la pierderea sarcinii si sunt tare mahnita. Si eu inca, caut raspunsuri. Sper sa-ti revii.....eu una sincer nu mai sunt atat la pamant cum eram in primele saptamani. Durerea este. Pentru ca nu va disparea niciodata. Imi este frica sa nu treaca prea mult timp pana sa raman din nou
......sper ca tu sa-ti revii si cat de curand sa te apuci din nou de
. Cat despre schimbatul muncii.....uneori are efect sa te scufunzi in munca........cateodata nu. Important e sa inveti sa accepti ce ti s-a intamplat si numai asa vei putea sa mergi inainte. Stii.....sunt asa de obosita psihic........sunt atat de satula............eu din pacate am intrat din nou in obsesia aia de a urmari sa raman
. La fel si sotul. De exemplu, ieri seara nu a reusit sa termine
. O spun cu toata
dar sunt tare mahnita ca si el e stresat. El are atata dorinta sa fiu din nou
.....sa se simta din nou viitor tatic.....eh.....ne trebuie o vacanta buna. De abia astept sa vina ziua cand voi intra in concediu si pe urma sa ma duc la mare. Hai, linistete-te si ai incredere ca va fi bine. E bine ca reusesti sa te gandesti la viitor, sa-ti faci planuri. De pe acum iti spun " la multi ani" pentru aniversare; sper sa sarbatoriti aceasta zi cat mai frumos posibil. Tu cand simti nevoia , intra mereu si scrie orice. Noi suntem aici ca sa ne ajutam. Numai bine!
POZELE MELE
andreea16 spune:
Baby, LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate visele!
Flavia, nu plec nicaieri, stai linistita, aici ma simt cel mai bine, cu voi, prietenele mele dragi! Sa stii ca si nepotul meu isi iubeste mult surioara, o pupa, o dragaleste. Si sor-mea incearca si ea sa nu il faca sa se simta dat la o parte, vor sa plece si ei cateva zile la sf lui august (sora mea si cumnatul meu) undeva pentru ca aniverseaza 11 ani de casnicie. Initial copiii ar fi ramas acasa cu mama, dar s-au gandit ei sa il ia si pe Vlad, tocmai pentru a vedea ca fac in continuare lucruri impreuna. Momentan nu e gelos, dar probabil ca situatia se va schimba dupa ce asta mica va incepe sa mearga si va intra in camera lui…Stiu ca si eu o enervam pe sor-mea pentru ca vroiam mereu sa stau cu ea, sa ma joc cu lucrurile ei si ea nu prea era incantata….Lucruri inevitabile…Te admir pentru dorinta ta de a-l alapta pe David in pofida durerii, esti o mama desavarsita! Sper din tot sufletul sa pot fi si eu ca tine.
Alina, ma bucur ca esti un pic mai optimista, ma rog sa fie totul bine cu sarcina ta. Mi-am invatat lectia sarcina trecuta cand m-am stresat ingrozitor la serviciu, munceam de la 9 la 7 seara, eram rupta de oboseala. Nu stiu daca de asta am pierdut sarcina, dar probabil ca a contribuit…Am jurat ca nu mai fac asa ceva, nu ma mai intereseaza nimic altceva decat bebele meu. Asa sa faci si tu de acum incolo. Nu moare nimeni la serviciu fara tine, sa fii sigura de asta!
Laura, mersi mult pentru urari! Eu nu cred ca m-as putea abtine sa nu aflu sexul lui bebe, dar intr-adevar, surpriza este mai mare asa! Sa ne pove si noua dupa ecografie, cum a fost.
Michelle, eu ca sa fiu sigura ca nu pierd mesajul (mi s-a intamplat si mie) il scriu mai intai in Word, dupa care il copiez. E mai sigur asa, mai ales cand scriu mult.
Oana 26, ma bucur ca incepi sa iti revii, mai bine ca esti ocupata, asa poate nut e mai gandesti in fiecare moment la ce s-a intamplat. Si eu am tinut mult sa botez un copil si am fost fericita ca am putut sa fac asta tocmai cu fetita sorei mele. M-am simtit usurata si impacata, am avut un sentiment de liniste dup ace am facut asta. Sper din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine! Iti spun de pe acum: Felicitari pentru aniversarea casatoriei!
Dana, cand intri in concediu? Sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la nimic! O sa fie bine, nu te mai gandi ca va trece mult pana vei ramane din nou, fii increzatoare si se va intampla. Tin pumnii sa fie cu noroc luna aceasta.
Va pup pe toate!
Andreea
Liana30 spune:
gataaaaaaaaaaaa
am venit
paziti'va 
![]()
ma duc sa recuperez..revin..
va pupacesc pe toate
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
cristina_ana spune:
Am pus citvea poze cu puiul meu!
Liana, bine ai revenit!!!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
danangie spune:
ANDREEA pe 15 august fac ultima noapte. Deci...de pe 16 august sunt in concediu pana pe 11 septembrie inclusiv. Si eu sper , dimpotriva sunt sigura ca ma voi relaxa in concediu.Plec la mare unde mi-am petrecut "luna de miere". Si asa de bine m-am mai simtit acolo!! Incerc sa fiu optimista. Multumesc de cuvinte. Tu ? Cum te simti? Esti bine?
LIANA bine ai revenit! Asteptam impresii, poze despre lunga vacanta. Sper ca te-ai relaxat! Cu forte noi vad ca deja ai venit!!!
POZELE MELE
Liana30 spune:
cristina vazut poze..bebe frumos..pup..pupp
dana a fost super..am plecat cu forte..am revenit tot cu forte dar mai proaspete
muncesc de zor sunt la inceput![]()
andreea felicitariii
Michelle stii vorba mea..capuuu sus si inainteee..nu accept altceva..da??????ca iote'o
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
L5845 spune:
baby_r LA MULTI ANI!,sanatate maxima si un puiut in burtik, cat mai repede, iti doresc din tot sufletul!
Liana
bine ai revenit !
Ma bucur ca te-ai relaxat si ca esti cu forte proaspete, sa fie cu noroc si sa vina si cele II, Doamne Ajuta!
P.S : daca nu mi-am facut treaba bine, accept o curea pe dos...
.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Liana30 spune:
3...2...1...

"La multi ani baby_r7!!!!"
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana30 spune:
ete ca mi'o lua Lau inainteeee
vrusai sa fiu si io odata prima![]()
Lau cureaua o meriti
da te iert de data asta
acu te pup dar data aviatoare
nu te mai iert![]()
Pepsiiiiii ma visezi si pe mine?ca io trimit poza![]()
Chantallllllllllllllllllll miiii dor di tiniii..chiar nu'ti pare rau muica de plamanii mei??????ma lasi sa tip in halul asta?![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica