Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by danangie

STEFANIA ma bucur ca esti bine. Pleci acasa in concediu? Iti doresc distractie placuta! Vreau si euuuuuuuuuuuuuuu

da merg in Romania...hai, ca te astept .....chiar voi de ce nu puteti veni?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Danangie,

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fete dragi!
Slaba activitate pe aici,unde sunteti?
Eu sunt mai tot timpul plecata si ocupata cu una alta numai sa nu ma mai gandesc atat de mult!
Vroiam sa va spun ca analizele hormonale au iesit super,totul este ok.mi-a spus ca daca in doua luni nu raman gravida sa vin la monotorizare sa imi fie mai usor sa nu mai ratez ziua fertila.
Vad ca nu mai prea scrieti!

Remaliss-cum esti draga mea?Te rog scrie-ne...ma tot gandesc la tine,sper sa fie totul bine,te astept cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Michelle, ce ma bucur ca au iesit toate analizele bine!!! Asa sa faci, sa mergi la monitorizare daca nu ramai pana atunci. Dar eu cred ca ramai, am asa o presimtire.
Eu sunt la birou, la mine e doar pranz din pacate, asa ca mai am de stat pe aici...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Michelle, scumpa de tine, nu uiti sa intrebi de mine...Nu, nu sunt bine deloc!Imi curg lacrimile neincetat...Stiu ca stresul nu ajuta, stiu ca trebuie sa ma autosugestionez ca totul va fi bine, stiu ca trebuie sa ma calemz, stiu toate astea, dar uite ca nu totul e in favoarea mea...Ma tem ca se apropie inevitibalilul!!Ma indrept spre ceva ce am am experimentat si NU MAI VREAU!!!!!!!!!!!!!Secretiile maronii au devenit cam rosiatice, dar inca nu e hemoragie in toata regula.Nici nu am vrut sa ma scriu, sa va dezarmez si pe voi...Nu sunt vesti prea bune! La echo nu s-a vazut embrionul, sarcina era prea mica...Miercuri merg iar la medic! Simt ca...nu va fi bine!!Doamne, NUUUUUUUUUUU!!!!!!Nu mai vreau, chiar nu ma vreau!! Nici nu mai vad sa scriu , imi sunt ochii plini de lacrimi.De ce Dumnezeu mi l-a dat , daca din nou mi-l ia???????Doamne, te rog nu mi-l lua!!Te rog mult!!!!Nu mai pot accepta asta!!! Sunt daramata, complet ravasita si fara nici o putere!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara dragele mele,
Intru si eu un pic sa va salut.
Michelle81 -ma bucur ca analizele tale sunt bune. Poate nu va fi nevoie de monitorizare.
L5845, andreea16-multumesc pentru urari.
slimatei- ma bucur ca sunteti bine amandoua. Sa te odihnesti si sa te hranesti bine ca sa creasca micuta ta. Pupici

Am si eu o intrebare. Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Am continuat sa iau acid folic si dupa chiuretaj pina acum o luna. Ce spuneti sa incep sa iau in continuare chiar daca nu intentionez sa incercam <ceva> decat prin decembrie ?

Va pe toate!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Remaliss – off doamne! Incearca sa te linistesti. Poate totusi nu va fi de rau. Ai vorbit cu medicul ? poate iti da ceva de sustinere pina te duci la el miercuri. Hai nu fi trista ! Ma sa fie bine.

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

remaliss, iubita te rog eu sa fii optimista.te ajuta foarte mult si il ajuta si pe bebe.sora mea a sangerat 3 saptamani si sange rosu cand era insarcinata.vorbea cu sotul ei si incercau sa se impece cu ideea ca vor pierde copilasul.si acum au o minune de baietel, sanatos tun.stiu ca e greu sa nu mai plangi, dar pune-ti toata credinta in Dumnezeu si totul va fii bine
michelle eu fata optimista.m-au impresionat tare mult cuvintele sotului tau.sufera si ei saracii o data cu noi, dar incearca sa acopere.al meu m-a surprins intrebandu-ma dupa ce am prestat de ce fac dus, ca asa nu o sa raman gravida.
Andreea16 felicitari din tot sufletul meu.si e maaaare sa sticum poti spune ca ne-ai suparat?tu vrei bataita?cu fiecare reusita a unei fete dragi de aici ma simt mai aproape de izbanda.
cristina_ana ma bucu tare mult ca ne-ai scris.d'abia astept pozele cu bebe Andrei Eric.cred ca e o dulceata de bebelus
c.myry acidul folic e bine sa-l iei cu 3 luni inainte sa incerci sa ramai insarcinata.ai putea sa incepi sa iei de la 1 septembrie.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Remaliss,
stiu ca e foarte greu dar trebuie sa lupti , pentru tine, pentru sotul tau dar si pentru bebe
Daca DD vrea sa fie bine o sa fie, trebuie sa crezi asta, nimic nu e mai presus de voia Domnului, orice am face noi, in astfel de situatii ne simtim neputinciosi, te cred ca lumea se naruie pantru tine dar trebuie sa speri pana la capat
Ma rog pentru voi sa fie bine

Michelle,
m-am bucurat sa vad ca analizele sunt ok, o sa vine si bebe ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Remaliss-ma dau lacrimile citind mesajul tau...nu-mi gasesc cuvintele crede-ma...as vrea sa stiu ce sa iti spun dar nu stiu...cat de greu trebuie sa iti fie in aceasta incertitidune,in aceasta situatie oribila in care nu poti face nimik decat sa astepti si sa speri ca va fii bine...ma rog pentru tine sa fie bine...stiu nu te ajuta cu nimik cuvintele mele..nici nu e bine sa plangi acum dar stiu ca nu iti poti opri lacrimile...as vrea sa pot face ceva pentru tine sa te linistesti putin...Nu stiu te intreb:nu te poti interna in spital sa iti dea tratament de sustinere?Poate ca te incadrezi in acele femei care au aceste scurgeri maronii la inceput...nu stiu...eu cand am pierdut sarcina,am vazut direct rosu fara pete maronii si in aceeasi zi am pierdut-o...SPERA draga mea,poate va fii bine,samburelul tau e puternic si va lupta...incearca sa suni la medic sau sa te duca sotul in spital...sunt alaturi de tine si am rog sa fie bine!!!

Mergi la inceput