Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

slimatei bafta multa azi la dr., te asteptam cu vesti bune si lasa stresul de orice fel deoparte, e mai sanatos fara.
musettepink un si pentru tine .
alyx e bine ca ati inceput sa va ganditi si la ideea adoptiei, va va mai linisti cu siguranta, nu veti mai fii asa stresati si atunci, Doamne Da! se va intampla probabil sa vina si minunea.Tin pumnii sa fii bine si sa te mai linistesti.
magduta multa bafta in Ungaria, si noi ne pregatim pentru toamna ca ni s-a spus ca singura sansa momentan e IA. Sa te ajute DD sa-ti implinesti visul cat mai repede.
violetan -ici pe burtica si nastere usoara ca fulgul si bb sanatos si mancacios, ca dupa cum se vede, nu mai ai mult pana la marea intalnire.
Mirela draga, iti spun si tie ce i-am spus la Michelle, capul sus si privirea inainte, ca vine soarele, trebuie doar sa avem rabdare, multa rabdare si sa nu ne mai otravim cu ganduri negative si durere. si o sa-ti mai treca tristetea.
Michelle acum ca am citit ce ai scris, eu, aia mare si tare, am plans....Draga mea, nu pot sa-ti zic decat ca te strang tare in brate, sunt alaturi de tine, impreuna cu fetele si cu sotul tau! draga mea prietena.
danangie cata dreptate ai ! Asa e, nu trebuie sa mai lasam stresul sa ne domine, trebuie sa fie invers, numai asa vom reusi sa invingem toate obstacolele si sa ne tinem puiul sanatos in brate. Eu cred ca merita totul ca sa ne implinim visul, chiar si durerea, dar mai ales gandul ca trebuie din lupta cu viata sa fim invingatoare, trofeul nostru fiind un .
jojo_miha pe burtica cu bebelina jucausa.
c.myry un si pentru tine si concediu relaxant si in continuare.
baby_r7 o seara superba sa ai si...cine stie? .
cristina_ana,Pepsi,cristina26,Joahnna,remaliss si toate fetele, si aveti grija de voi

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Andreea16, FELICITARI. Sa ai o sarcina usoara.
Cat despre dr. care nu sunt romani, stai linistita ca si ei au buni si rai, cel putin eu am dat peste dr. buni care mi-au explicat ce si cum, cand amu stiut.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

L5845 iti multumes cdin suflet sa dea DD sa fie si al tien un bb in buritk cit de curind posibil. Tin pumnii si Doamne ajuta
Andreea felicitari, sa de aDD sa ai o sarcian usoara fara probleme si un bebe sanatos frumos si voinic
Baby r iti spun anticipat LA MULTI ANI, ca paote in 4 nu am sa fiu al calc. Esti deodata cu mine. Hai ca in toamna reusim sa avem si noi bebicil nostru - Tto acest gind ii spun in continaure si lui Michelle
Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDREEA cat ma bucur pentru tine. Cred ca s-a vazut in mesajul trecut. Ma bucur ca esti fericita. Sa ai grija de tine si sa nu incetezi sa ne scrii.Cel putin pe mine nu m-ai deranjat cu nimic. Dimpotriva. Mi-ai facut ziua foarte frumoasa.Sa te trec la gravidutze? Sau vrei sa astepti vizita la doctor? Sa-mi spui.

CRISTINA_ANA tre' sa fie naspa tare cu taietura asta. Imi aduc aminte de la sora mea cum o mai tratam cu ceai de musetel. Sa stii ca ajuta foarte mult acest ceai. Numai bine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Musettepink, tin pumnii sa fie luna aceasta cu noroc! Si eu am facut analiza de care vorbea JojaMiha pentru a sta linistita. Am facut-o la Cantacuzino, exista o clinica care are un punct de recoltare de sange acolo. Nu a costat foarte mult din cate imi amintesc.

Stefania, sper sa ne dai vesti bune de la ginecolog si sa poti pleca in concediu.

Flavia, mersi mult de uari. Sper sa te simti mai bine cu sanii!

Michelle, iubita, ce bine ca il ai pe sot langa tine, te ajuta sa te ridici, of, mi se rupe sufletul cand vad atat suferinta la tine. Meriti atat de mult sa fii fericita, sper sa se intample cat mai repede!

Mirela, imi pare asa rau ca nu a fost sa fie luna aceasta. Nu iti pierde speranta, o sa fie bine pana la urma!

Cristy74, lucrurile nu se intampla intotdeauna atunci cand vrem noi. Sper sa fie cu noroc luna aceasta, asa este, stresul are un rol important.

Danangie, am simtit bucurie in mesajul tau, iti multumesc din suflet. Ma bucur ca ti-am dat energie, asa si trebuie, imi cam pierdusem si eu sperantele, chiar daca nu vroiam sa recunosc. Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca si tie dorinta, ca si tuturor fetelor de aici. Nu vreau inca sa ma treci, sunt superstitioasa, mai intai vreau sa merg la doctor. Nu stiu daca ma crezi, dar noua ne e frica sa ne bucuram. Asa de fericiti am fost data trecuta si s-a spulberat totul intr-o zi, incat acum incerc sa nu ma ambalez.

Roxana, multumesc mult pentru cuvinte, asa este, va rasari soarele pe strada fiecareia dintre noi. Ce frumos ai spus ca bebeul meu este nepotul vostru, cred ca va fi foarte fericit sa aiba atatea matusi deosebite.

JojoMiha, ma bucur ca analizele au iesit bine!

Myry, concediu placut in continuare, sper ca nu stati degeaba!

Cristina Ana, imi pare rau ca te doare asa tare, sper sa treaca cat mai repede ca sa te poti bucura de fiecare minut alaturi de puiul tau. Stiu ca te-ai bucurat pentru mine, iti multumesc din suflet.

Cristina26, imi inchipui ca nu ai timp de nimic, ce bine ca petreci timp alaturi de micuta. Ce mai face? E cumintica?

Alyx, nu te mai considera un monstru, nu esti. E normal sa ai astfel de sentimente provocate de suparare. Totul este sa nu persiste, trebuie sa incerci sa te detasezi, sa gandesti pozitiv. Fii sigura ca vei avea un pui al tau.

Lau Meli un pentru tine.

Irlandeza, mersi, sper sad au si eu peste un doctor ok.

Va pup mult pe toate, fara exceptie. Si inca o data va multumesc pentru felicitari!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata feteleor dragute!

sigur ca vin cu vesti bune...ieri dr mi-a zis ca stau f. bine si desi nu vrea sa-mi zica lungimea colului..a zis ca e f. bine pt. perioada asta...da si eu am stat mai mult in patut...am fost cumincioara....analizele mi-a iesit un pic de anemie...pt.ca au fost zile cand nu puteam sa mananc aproape nimic de la caldura..si daca mancam fortat, dupa...dar a zis ca nu e grav...si sa iau fer+ acid folic incontinuare...de la care imi dau si alea niste stari de...mai multe feluri...dar n-am ce face...si a zis ca fortat chiar dac nu-mi place prea mult carnea, fortat pe saptamana, tb sa mananc de 5 ori carne...cica contine o proteina care este indispensabila pt.bb si ca degeaba mananc eu verdeturi si legume ca nu au ce are carnea...da pe mine asa ma mirasi in plus i-am spus ca decand am ramas insarcinata.. nici nu pot sa vad carne..a zis sa inchid ochii si sa o mananc fortat

cat despre vacanta mi-a urat drum bun si distractie placuta(bineinteles fara p. mult efort)...ca nu sunt probleme!au mai ramas 3 zile...

va multumesc ca ati fost si sunteti alaturi de mine!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreea16 cred ca o sa fac si eu analiza cat mai curand.M-am bucurat mult pt tine,mi-ai dovedit inca o data ca se poate sa fim si fericite,noi cele de aici care am suferit atat.Sa ai graja de tine si sa te bucuri de sarcina! Am mari emotii daca luna asta va fii cu noroc,dar incerc sa nu ma strsez prea tare,totusi inca sunt increzatoare!
Slimatei concediu placut,e primul concediu in care merge si bebelina cu voi...Sa te distrezi!
Pup toate fetele fara exceptie!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lau-meli multumesc mult de urari. Asa e, mai am cateva zile...:)
Andreea, felicitari!! Sarcina usoara si bb sanatos!
Intru in continuare aici, de 2 ani, de cand am pierdut sarcina si ma bucur tare mult ca nu s-a schimbat pana la urma topicul...sper sa nu se supere nimeni. Pe mine asta m-a atras cel mai tare la topicul asta: optimismul fetelor si reusitele celor care au pierdut sarcini. Dupa extrauterina de acum 2 ani, am avut momente in care eram f hotarata sa nu mai incerc, sigura fiind ca va fi tot SEU si ca daca se intampla asta, nu voi mai avea timp si nici rabdare sa incerc dupa 36 de ani...Fetele de aici, pe care le imbratisez cu toata dragostea, (chiar daca mai din umbra putin) mi-au dat sperante si curaj.
Si eu sunt dovada vie ca se poate si sper sa va dau si voua macar putin din optimismul de care aveti nevoie. Va pup mult pe toate si va tin pumnii sa vi se indeplineasca visul cat se poate de repede!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

VIOLETAN ce frumos. Si tu mai ai un pic si iti vei strange in brate. Ma bucur sa vad exemple pozitive. Si-nca mult. Numai bine iti doresc!

STEFANIA ma bucur ca esti bine. Pleci acasa in concediu? Iti doresc distractie placuta! Vreau si euuuuuuuuuuuuuuu

Deci, in primul rand buna dimineata!

Pot sa va spun ca ieri am avut dureri groaznice de cap.Am zis ca ma urc pe pereti! Am adormit cu durerea de cap. PE urma..........dimineata m-am trezit si m-am "controlat"........e totul laptos.Nu mai inteleg nimic. Doar ieri dimineata am avut un gram de mucus albus de ou...........azi e totul laptos............as fi in a 10-a zi.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by danangie

STEFANIA ma bucur ca esti bine. Pleci acasa in concediu? Iti doresc distractie placuta! Vreau si euuuuuuuuuuuuuuu
POZELE MELE
stefy & tot foto

Mergi la inceput