Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristina_Ana ma bucur mult sa aud vesti de la tine. Te inteleg perfect cat de ocupata te simti si pe deasupra tu ai si dureri. Eu din fericire m-am dilatat singura nu am avut nevoie sa ma taie de loc, dar si asa fara dureri nu am timp sa intru pe forum aproape de loc. Toata ziua stau cu fata sau fug la magazin sa cumpar de ale guri. Noroc si la mine ca il am pe tata ca sincer nu stiu ce ma faceam fara el. Va pup dulce pe amandoi si sper sa te simti bine curand.
Flavia eu am citit ca este bine sa il incadrezi pe fratiorul mai mare in ceea ce faci tu. Sa il rogi sa te "ajute" cu bebe mic. Esti o mama buna, o mama minunata nu trebuie sa te simit asa de rau ca ai avut iesirea asta. Se intampla la toata lumea. Ai grija sa nu intri in depresie dupa nastere, ca te simit prea deprimata suna la prietena ta dr si vorbeste cu ea. Va pup dulce pe toti.
Michelle draga m-ai facut sa plang. Imi pare rau ca esti atat de deprimata. Uneori cred ca este un cerc vicios: esti deprimata si din cauza asta nu ramai gravida, iar daca vezi ca nu ramani luna dupa luna te deprimi. Sper ca vei reusi sa rupi cercul si in cateva luni sa ne spui ca ai reusit.
Andreeea felicitari, si sa dea DD sa fie intr-un ceas bun.
Mirelus imi pare tare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Sper ca va fi curand si iti va aparea zambetul pe buze din nou.
baby_r7 multumesc ca ai intrebat de mine. Spor la treaba si sa ramana cu .
Jojo_miha ma bucur mult de tot ca toate rezultatele au iesit bine. Sarcina usoara in continuare!
Alyx draga mea nu are rost sa te simit rau, sau sa crezi ca esti un monstru pentru sentimentele care le ai. O doctorita mi-a spus o data: "sentimentele nu sunt rele sau buna, sunt doar sentimente". Sper sa ai grija de tine si sa incerci sa te relaxezi, se vede ca ai intrat intr-o depresie. suntem aici pt tine.
Va pup dulce pe toate. .

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Andreea,
felicitari din tot sufletul

Michelle,
pup fata si fruntea sus, o sa fie bine, ai sa vezi

Mirela,
imi pare rau de invazia rushilor dar trebuie sa speri in continuare

Roxana,
incepem sa cantam de azi sau asteptam inca 3 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Musettepink normal aceste analize se fac inainte sa ramai gravida,eu nu le-am facut stiind care a fost motivul pt care mi-a murit bebelusul,eu mai am sarcini pierdute incepand de la varste mici,mai mari si tot asa.Ginecolulgul la care sunt m-a trimis la un altul pt a face un doppler deorece si in prezent am probleme cu tensiunea.Dar acolo surpriza doctora cand a auzit istoricul meu in sarcini a zis ca e sigura ca am probleme cu coagularea sangelui si respectiv deficit de factorul v si mi-a zis ca daca nu fac urgent tratament voi pierde si bebelusul asta ca deja are un retard in crestere.Factorul v e un fel de trombofeblita si se manifesta prin pierderea sarcini prin preeclamsie,retard in crestere la bebelus pana survine moartea,sindromul antifosfolipidic.In concluzie am stat cu inima cat un purice pana azi cand m-au sunat de la laborator.
Sunt multe femei care pierd sarcinile din acest motiv iar tratmentul este clexane injectabil si aspenter,stiu ca pe mine deja ma anuntase ce tratament voi face.
Eu iti recomand sa-l faci ,eu am dat 760.000 iar pe factorul v 3 mil,dar daca mi le recomanda cineva inainte nu mai stateam cu inima cat un purice acum si cu tensiunea mea.

Mihaela 29+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Va multumesc frumos fetelor pentru vorbele frumoase. Dar uneori chiar ma simt ca un monstru pentru ca nu reusesc sa trec peste durerea mea si sa ma bucur pentrucei din jur. Stiu ca probabil rautatea lor nu este intentionata dar nu-si dau seama. Evident ca asa gandesc in moemntele de calm si luciditate. Ca atunci cand rana reincepe sa sangereze..... se trezeste si monstrul din mine.
Sincera sa fiu nu stiu daca sunt sau nu deprimata. Cred ca de fapt imi impun sa nu ma mai gandesc la nimic si sa ma impac cu ideeaca poate nu voi avea un copil nascut de mine. Si atunci gasesc altceva de care sa ma agat pentru a nu o lua razna. Pentru ca am momente in care simt ca ma scufund si nu mai pot sa ies din prapastie. Incec asa incet incet sa-mi regasesc un echilibru. Oricum abiaastept sa incepem formalitatile pentru adoptie. ma gandesc ca poate daca o sa reusesc sa am un copil chiar si adoptat o sa-mi gasesc linistea. Macar linistea, pentru ca seninatatea si inocenta pe care le-am avut candva s-au dus pentru totdeauna. Asa ca incerc sa dau cumva un sens vietii mele, sa-mi gasesc calea. Visez deja la momentul in care voi tine in brate un copilas care sa-mi spuna mama. Si nu are nici o importana daca va fi un puiut adoptat sau nascut de mine. Evident ca nu am abandonat de tot ideea dea obtine o sarcina dar deocamdata vreau sa incerc sa ma detasez un pic de problema asta care mi-a amarat sufletul atat timp. Vom vedea ce o mai fi.
Le felicit si eu pe mamicile noastre si pe gravidute iar fetelor care ni s-au alaturat intre timp le ofer umarul meu daca simt nevoia sa planga. Ne-a cam calcat viata in picioare fetelor, dar sigur vom invinge pana la urma. Va sarut pe toate cu drag si continui sa va citesc in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Jojo miha merci de raspuns.Am mai auzit de pierderea sarcinilor din cauza sangelui care nu se coaguleaza dar nu stiam ca asa se numeate.Tu unde ai facut analizele,la ce laborator?
Ai ales un nume foarte frumos pt printesa ta,imi place mult,sper sa am si eu candva tot o fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALYX imi pare rau ca te simti asa rau. Poate da, adoptand un bb nu ai sa mai fii asa stresata si chiar atunci vei ramane. Ma intristez tare cand vad cata suferinta strangem..........cat suferim.......si cum ni se duce viata cautand sa ramane gravide. Iti doresc sa te linistesti, sa reusesti mai devreme sau mai tarziu sa ramai . Te pup si multa sanatate.

JOAHNNA da, am gasit pana la urma informatii despre tine. E mai bine asa sa scriu DPN, cum a propus PEPSI, pentru ca e mai dificil de urmarit saptamanile.

PEPSI nu te intrista pentru palmutzele date lui Dominic. Sa stii ca uneori sunt bine venite doua palmutze. Zic: " uneori". Eu nu am copii, dar am copii in jur: nepoata mea de 8 ani, nepoata mea de 3 ani si finutza de 1 an. Deci, ma pricep cat de cat la copii. Si "uneori" o plamutza e binevenita. Sa nu ma intelegi grasit, nu sunt adepta "bataitii", dar uneori nu ai ce face. Daca nu, copilul ti se urca in cap. Si sa stii ca un copil nu va tine minte palmutza. Deci, nu te mai invinovatii. Tu cum te mai simti? Mai ai diaree?

REMALISS tu cum te mai simti? Esti bine?

Pe mine ma doare capul foarte tare.........nici nu stiu ce sa iau......poate un paracetamol.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ALYX imi pare rau ca esti asa trista si mi-as dori sa te pot ajuta, dar din pacate nu te pot ajuta decat cu un gand bun si plin de intelegere..............sunt sigura ca vei reusi sa iti revii pana la urma
Cristina_ana ma bucur ca ati ajuns acasa si ca bebe e bine!!!!!!!!
insanatosire grabnica si astept poze cu voi......cand le poti pune .........
Cristina26 ca bine ca ai mai intrat sa ne spui ce mai faci...........ce mai face micuta Ingrid, e cumintica?
Flavia cum te descurci cu nazdravanii tai?
Dana imi pare rau ca nu te simti bine............poti lua paracetamol sa stii...... sper sa iti treaca durerea de cap.
eu va las acum.................asta seara am pregatit o cina romantica si deja a venit Bogdan acasa ai trebuie sa ma pregatesc un pic...........
Musett fata........
va pup pe toate!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BABY distractie placuta pentru diseara . Am luat paracetamol dar se vede ca nu functioaneaza. Acum si calc......poate de asta nici nu-mi trece. Am un munte de tricouri. 80% sunt ale sotului.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele prietene, va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre! M-ati emotionat atat de tare, am inceput sa plang cand am citit. Aseara, cand va scriam vestea cea mare ma simteam fericita pe de o parte, dar trista pe de alta, pentru ca as vrea ca fiecare dintre noi sa traiasca asa ceva. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu bucuria mea, voi ati fost alaturi de mine in momentele grele si va multumesc ca sunteti si in cele de fericire. As vrea sa va pot scrie ca am urmat cine stie ce tratament minune, dar nu este asa. Am si acum in dulap ceaiurile recomndate de Livia, dar nu am baut niciodata. Singurul lucru pe acre l-am facut a fost ca m-am relaxat si m-am bucurat de o vacanta de 3 zile (nu m-am oprit din numaratoare, recunosc...). Exact la fel s-a intamplat si acum 2 ani, cand am ramas insarcinata tot in vacanta. Si m-am rugat mult la Maica Domnului. Asa ca dragele mele, incercati sa va relaxati si sa nu va pierdeti speranta. Ma rog ca toate sa reusim sa ne tinem copilasii in brate.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

In primul rand andreea FELICITARI!!!, sa fie intr-un ceas bun, Doamne Ajuta! sa ai o sarcina fara griji, nastere usoara si la termen, cu un bebe sanatos si frumos !!!

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput