Durerea unei pierderi de sarcina (32)
Raspunsuri - Pagina 19
sunshine4ever spune:
Michelle durerea e foarte mare, dar o sa treaca citusi de putin si vei lua taurul de coarne si vei invinge razboiul is convinsa. Si am sa ti-o repet tot de atitea ori de cite ori imi repet si mie. Odata o sa reusim , dar inseamna ca inainte trebuie sa suferim. Bucurate ca ai un sot superb linga tine, si incearca sa fi tare si pt el, sa nu crezi ca in sufletul lui nu e durere dar cind te vede ep tien prabuista trebuie sa se tina tare, ca doar ce ar fi de v-ati prabusi amindoi. Uite asa ma fost sinoi, la inceput eram distrusa, el am consola ca va fi bine, iar cind am aflat ca in final la el e mai cu problem din cauza gigeilor s-a intors roata si il incurajam eu, iar cind am ajuns al szeged si din cauza estradiolului trebuia sa intrerupem stimularea si toata procedura eram distrusa , am crezut in sansa asta si la momentul dat am simtit ca unica sansa s-a dus, m-am si apucat de plins in fata institutului de m-a vazut taota lumea, si de data sta sotu trebuia sa fie tare, si il admir pt ca stiu ce ii in sufletul lui stiind ca spermele is de vian , si nu o data imi spune ca mai bin mi-a r fi fara el ca sa pot avea copii, si totusi a avut putere sa ma consoleze. Si credema ca nu ii doresc nimanui ca iintre cei doi soti care se iubesc enorm sa spuan unul ca ii mai bine fara el ca sa poti avea copii. Credema ca e infinit si durerea asta.
Iar m-am extins,scuze.
Deci capul sus si vei vedea ca timpul si ci voia lui DD va rasarii soarele si al noi.
in asteptarea unui ingeras
cristy74 spune:
Mirela imi pare atat de rau ca nici la tine nu a fost sa fie nici luna asta. E foarte trist si nedrept in acelasi timp ce se intampla. Din pacate nu putem sa facem nimic, doar sa speram.
Te imbratisez cu drag,
Cristina
baby_r7 spune:
Andreea felicitarii pentru sarcina, sa ai un bebe sanatos si sa ajungi cu bine la termen......sa ai o sarcina cat mai lipsita de probleme si din cand in cand sa vii sa ne bucuri si pe noi cu cate o echografie, un consult.....ca doar bebelul tau este nepotelul nostru al tuturor fetelor de aici, deci ve![]()
![]()
zi ca va avea o gramada mare de "matusi nebune"....
Michelle hai ca eu iti mai spun si aici ca sa fiu sigura ca ai citit: SIGUR VA VENI PE RAND SOARELE LA TOATE PE STRADA SI VOM AVEA TOATE COPII DORITI!!!!!!!!!
dar si soarele asta nu poate sa apara in toate locurile odata, ca de e doar unul, dar ai sa vezi ca pe rand vom anunta toate ca am ramas gravidute, asa ca, capul sus(scuzati cacofonia) si cu voia Bunului Dumnezeu spera in continuare si nu te descuraja!!!!!!!!!

fata dulce de tot sa se simta pana acolo unde esti tu..................![]()
![]()
Mirela imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta...............dar fii optimista te rog................atata timp cat avem cm sansele sa avem bebei sunt mari............

sa nu mai fi trista..........
Flavia ce mai face nazdravanul cel mare????
restul fetelor va pup pe toate si va doresc sa aveti bebelul dorit cat mai curand!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaa si era sa uit:
Michelle m-ai intrebat cand e ziua mea, ei bine este peste trei zile, adica pe 4 august si fac 28 de ani..........

fata inca odata sa nu mai fie suparata!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
jojo_miha spune:
Fetelor am primit rezultatele ,sunt bune,nu am nici sindromul antifosfolipidic si nici deficit de factorul v,sunt mai linistita.
Toxoplasma igg e 23 de la 132 si igm-ul este negativ in sfarist,sper sa nu mai apara probleme inca 8 saptamani si stunci sa fiu fericita.
Mihaela
29+
Theodora Natalya
c.myry spune:
Buna fetelor! intru si eu un pic, cand pot. Cer scuze ca nu pot mai des, dar sunt in concediu si nu ajung mereu la internet.
Dar azi a fost cu noroc. Am inceput cu o veste buna.
andreea16- ce bucurie. Multi pupici pentru proaspata graviduta. Sa fie intr-un ceas bun ! Sa fii sanatoasa si tu si samburelul din tine. Si o sarcina fara probleme.
Bineinteles ca se poate ! doar ca uneori se cam lasa asteptati bebelusii.
Dar, asa cum ai spus, trebuie sa gandim pozitiv. Si vor veni, sunt sigura la fiecare din noi.
Michelle-
te rog nu mai fi suparata. Suntem alaturi de tine. E bine ca ai un sot extraordinar care te intelege. Sunt convinsa ca veti reusi sa va tineti copilasul in brate. Pt. Restul lumii care nu intelege durerea ta, eu zic sa treci la starea de – ignora. Eu asa am facut cu cei care ma tot bombardau cu intrebari de genul – lasa ca esti tanara, faceti altul, si nu intelegeau ca imi doream enorm acea sarcina si ca am totusi 32 de ani. Si eu imi doresc 2 copii.
Flavia-nu fi suparata. Esti sensibila dupa nastere si cu 2 copii nu e usor deloc. Esti o mamica extraordinara. Nu te pedepsi singura. Cred ca ai reactionat normal, ca oricare dintre noi, la stres.
baby_r7-iti zic anticipat
Sa fii sanatoasa si fericita! Si in curind un bebe mic.
slimatei-sarcina usoara in continuare. Sa te odihnesti in vacanta si sa creasca fetita.
Irlandeza, Teo - sarcina usoara in continuare. abia astept sa ne spuneti ce ascundeti acolo in burtici.
Danangie-ieri am fost prea scurta. Am uitat sa-ti spus ca mi-a placut mult pilda pe care ai pus-o. Sigur, va veni si la voi bebelusul.
Cristina_ana -ce mai faceti? Baietelul ? multa sanatate.
blueeyes2003 -nu fi dezamagita, sigur luna viitoare va fi cu noroc.
alyx-nu esti un monstru. Si eu am fost in situatia ta. La mine e vorba de cumnata mea si mi-a fost greu la inceput sa ma gindesc ca eu am pierdut sarcina si ea va avea un bebe. Chiar nu suportam sa vad gravidutele pe strada. Dar am trecut de acea perioada si abia astept sa il vad pe micut – e baietel. Cumnatul meu este fratele geaman al sotului si sunt aproape identici. Asa ca astept cu nerabdare nasterea la inceputul lui sept. Din fericire este o fata extraordinara si nu m-a facut sa ma simt prost, chiar m-a sustinut moral. Imi pare rau ca sora si sotul ei nu sunt alaturi de voi.
L5845, musettepink, mcrissa,oana_oana, blueeyes,,jojo_miha, Mav, Idaira, Alinusha, Irda, Chantal, Ale, Remaliss, Stefania, cristy74si restul fetelor de care nu am amintit multi
.
myry
musettepink spune:
Cmyry concediu placut in continuare si un
.
Jojo miha ma bucur ca analizele ti-au iesit bine.Imi poti spune si mie mai multe despre sindromul antifosfolipidic,te rog?Te-a trimis doctorul sa faci aceasta analiza sau cum?Mie mi-a zis cineva ca acest sindrom poate fii raspunzator de pierderea sarcinilor dar nu stiu mai multe despre el.Imi dai tu mai multe detalii te rog?
baby_r7 spune:
multumesc mult c.myry pentru urari si iti urez si eu la randul meu concediu placut in continuare.......si poate ca dupa vii cu vesti bune,ce zici?
Jojo felicitari pentru rezultatele bune..................sa cresteti mari in continuare si abia astept sa iti facem si tie galerie.........ca mai e un pic si vine bebe pe lume!!!!!!!!!!
Remaliss cum te mai simti?
pup toate fetele si o sa mai intru mai pe seara........ca acum imi merge netul foarte greu si se deschide pagina..............la fel de greu si nu am rabdare............
oricum vreau sa ma bag un pic in pat pana vine Bogdan acasa...................sa fac nani.......ca pe urma avem treaba ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
cristina_ana spune:
Buna fetelor scumpe!!!!
Eu am ajuns de duminica acasa, si imi cer scuze ca nu am intrat pana acum sa va salut si sa va multumesc din tot sufletul pentru galerie si pentru felicitari. Motivul a fost ca ma simt f.f.f. rau din cauza epiziotomiei. Nu pot sta decit intinsa in pat, pe scaun nici nu se pune problema, iar in picioare am niste dureri infernale. E drept ca si taietura este foarte mare, pana la
. Ieri a trebuit sa ma duc din nou la spital ca nu mai suportam durerea si imi era teama sa nu se fi infectat, dar mi-a zis ca e bine si o sa imi treaca si durerea in citeva zile. Bebe este o papusica mica si dulce, ma uit la el si nu imi vine sa cred ca eu l-am facut! Si cumintel pe deasupra (cel putin pana acum). Noaptea nu se trezeste decit o data, in rest dormim de rupem amandoi. Imi pare rau ca nu ma pot ocupa de el asa cum as vrea, nu stiu ce ma faceam daca nu era mama la mine. De multe ori ea il schimba, ca eu abia ma pot misca. Oricum, sper sa imi revin si eu in curind, e drept ca sunt atit de fericita ca as mai trece oricand printr-o nastere, cu toate durerile de atunci si de dupa. Poze abia ieri am reusit sa ii fac citeva, o sa incerc sa le pun azi pe net.
Andreea, felicitari din toata inima pentru cele doua liniute. 

Nici nu iti imaginezi cit de tare m-am bucurat pentru tine!!!!
Michelle, Mirelush, stiu ca sunteti foarte triste ca au venit uritii, dar uitati-va la Andreea, incerca de atita timp, isi pierduse sperantele, tocmai sa pregatea pentru tratament de infertilitate si uite ca a reusit cind se astepta mai putin. Sa nu renuntati, e foarte greu cind mai trece inca o luna si bebe mic nu isi face aparitia, dar va veni si la voi, nu ma indoiesc nici o clipa de asta. Va imbrsatisez tare de tot!!!
Imi pare rau ca nu reusesc sa va scriu la toate. E foarte incomod sa scriu din pozitia intinsa in pat pe o parte.
Eu va pup tare de tot pe toate!!!! O sa revin cu pozici!!
Cristina,
38+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
Joahnna spune:
Andreea felicitari
sa ai o sarcina usoara, fara probleme dusa la termen. 
michelle, mirela nu disperati, va rasari soarele si pentru voi 
dana ai muncit la noul capitol.Imi place! Vroiam sa iti dau DPN dar vad ca te-ai descurcat si l-ai gasit.
pe toate
30+ 
musettepink spune:
Cristina ana ma bucur ca am aflat vesti de la tine.Stai cumintica sa-ti treaca durerile si sa te poti ocupa de bebelul tau scump.Abia astept sa-l vad in poze.Ma bucur mult pt tine.Un pupic pt tine si unul pt bebelusul tau!