Durerea unei pierderi de sarcina (32)
Raspunsuri - Pagina 23
L5845 spune:
remaliss in primul rand vreau sa-ti spun sa stai cuminte in pat, sa ai grija de burtica si incearca sa nu te mai necajesti ca nu-ti face deloc bine.Ma
sa fie bine pentru tine si bebic si sa ramana acolo cat trebuie, sa-l tii sanatos in brate.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
magduta ce-mi doresti tu mie, iti doresc si eu, Doamne Ajuta! sa se intample cat mai repede, ca parca nu mai am rabdare, desi trebuie.
si tin pumnii!
cristina_ana sper sa ti se vindece cat mai repede rana, sa poti sa te bucuri pe deplin de puiul tau.
si refacere grabnica.
Michelle draga mea, ma bucur mult ca analizele au iesit bine, nici nu se putea altfel. Dupa cum vezi, nu sunt cauze fizice,asa ca incearca sa te linistesti, sa fii cat mai calma,sa-ti scoti din minte toate gandurile negative si atunci cu siguranta va veni si bebica.
baby_r7 iti spun si eu de pe acum
, cu multa sanatate si sa ne anunti cat mai curand ca esti
fericita!
slimatei concediu placut, sa aveti grija de voi si te asteptam sa ne povestesti cum a fost acasa.
danangie nu te mai gandi la nimic,
la greu, asta e momentul
.
si spor, sa se prinda ce trebuie.
andreea16,violetan,c.myry,Pepsi,Laura-Ioana,mcrissa,oana_oana si toate celelalte fete minunate de aici 

.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
andreea16 spune:
Remaliss, sunt alaturi de tine, sufar si ma rog sa fie bine! Si eu am avut scurgeri maronii cd am fost insarcinata, am fost de urgenta la medic, totul era ok. Nu stiu ce sa zic, stiu persoane care au avut scurgerii rosii si au dus sarcina pana la capat. Sper din tot sufletul sa fie bine, stai linistita, nu dispera. Miercuri mi se pare destul de tarziu, poate ar trebui sa mergi maine din nou la medic. Multa putere iti doresc!
Andreea
blueeyes2003 spune:
Michelle
ce bine ca toate analizele sunt ok,ma bucur pentru tine,ai mai scapat de o grija!
Sa te ajute Dumnezeu sa ramai cat mai curand gravidutza!
Remaliss
imi inchipui cat esti de speriata si cat iti este de greu,dar incearca sa gandesti pozitiv,sa nu-ti pierzi credinta si speranta in Dumnezeu,asta este tot ce poti face!Exista minuni si Doamne ajuta sa fie bine si in cazul tau!
Noi suntem alaturi de tine,ai sa vezi ca o sa treci cu bine peste aceste momente!
Andreea
sa nu mai spui niciodata ca ne superi povestindu-te despre sarcina ta!Eu ma bucur enorm pentru tine,esti un exemplu pentru noi ca se poate chiar si dupa mai multe luni de incercari.Te felicit ca nu ti-ai pierdut niciodata speranta si imi inchipui ca nu ti-a fost usor sa treci peste fiecare luna in care venea CM si totusi nu te-ai lasat pana cand nu ai reusit!Felicitari!!!
Va
pe toate fara nici o exceptie!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Pepsi spune:
remalis, am plins citind mesajul tau, desi mi-ai scris pe privat este atita tristete si disperare ca pling......ce sa-ti zic ca sa te incurajez?!doar atit ca sint alaturi de tine, si vezi ce zic fetele ca s-a mai vazut asa si sarcina a fost ok, poate medicul n-a vazut ca e prea mica sarcina, ti-am zis ca la dominic si eu am avut pete maronii pina in 3 luni....te pup si string tare in brate, sint alaturi de tine
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
mirelush, imi pare rau ca au venit uratii.....
michelle, ce ma bucur ca ti-au iesit bine, ti-am spus si azi, nu puteau iesi rele analizele, si asa am si eu o presimtire ca nu va mai fi nevoie in 2 luni de nici o monitorizare!
andreea, sa nu te prind cumva ca pleci de la noi.....
jojo, ma bucur ca au iesit bine analizele, bravo! of, si eu am zis ca nu-l voi lovi niciodata, dar vezi m-a tinut 3 ani.....oricum mai tare am dramatizat eu ca si el, cind s=a trezit ridea si a zis ca a fost rau si mami i-a dat la fund.....oricum mi-am cerut scuze si i-am zis ca nu-i frumos ce a facut mami, el mai mult s-a speriat de gestul meu decit ca l-a durut. apoi, l-am dus la jocurile de apa si s-a distrat ff mult!asa e stresul e mare citeodata, si cu caldurile astea.....
lau, mare dreptate ai, asa e, e bine si sa-l dau la gradi sa mai fie printre copii de virsta lui, si-l dau doar 2 zile pina incep munca, sper ca voi fi multumita de gradinita asta cica ar fi f buna, acuma in 14 o voi vizita. ti-am vazut pozele, tare frumoase.
baby, iti zic si eu un mare si din suflet La multi ani, ca sigur voi uita.....sa fii fericita si sanatoasa
dana, felicitari ptr plimbare, sa iesiti mai des, face bine, ca apoi gata cu intilnirile amoroase numa voi 2.cu diareea mea, cind cum, cica fac de la pilulele ce le iau ptr durerile de sini, incerc sa scap de una dau in alta.....
slimatei, ma bucur de vestile bune, vacanta placuta, dar e ok sa mergi la asa drum lung?
alyx, e bine si daca infiezi un puiut, sint atitia care nu au parinti, si intre timp poate ramii gravi!
irene, cum esti?nu tine in tine, ca n-am uitat ca tre sa dau cu bita pe spinarea ta
violetan, nastere usoara ca un fulg sa ai!
cristy, of, asa e , dar nu vreau sa-mi cresc copii cu bataie, sotul a zis ca doua palme la fund nu e bataie, dar dar ajunge ca am speriat copilul.....
cristina, m-am gindit tare de tot la tine, si vad ca ai scris, asa ma bucur, VREAU POZE cu bebe tau, cu taieturile te inteleg perfect, cu dominic m-au lasat sa ma rup, si am avut 3 cusaturii, una perineala f f urita, mi-am revenit tare greu, acuma, cu david m-au taiat ei, dar prietena mea m=a cusut atit de frumos, ca nu am avut nimic, am stat in fund, am mers, e drept ca am luat calmante, si am folosit niste discuri reci inmuiate in apa de hamamelis(pacat ca nu esti mai aproape ca ti-as trimite ca mi-au ramas din ce mi-au dat la spital) si mi-a dat crema de lidocaina 5% ptr dureri la taietura, dar nu am avut nevoie si de aia.sanatate multa, vroiam sa iti zic sa alaptezi neaparat pe pitic, e un lucru f bun si natural, greu la inceput dar merita TOT te pup
cristina26, asa e, noroc ca ma suna in fiecare zi prietena mea medic, ca altfel o luam razna cu durerile astea de sini.of, ce bine suna cind spui tu ca sint o mama minunata, incerc sa fac lucrurile cit mai bine, incerc sa nu fac pe dominic sa se simta dat la o parte, de aia am si decis sa-l tin acasa cu david, sa nu se simta dat la o parte daca il duc la gradi....zis eu, ca am reusit bine acomodarea, ptr ca nu e gelos deloc(inca) nu are gesturi de violenta si-l iubeste mult pe david, toata ziua il pupa, ma bucur ca sinteti bine, mai vreau poze
cmyri, asa e, stresul asta bata-l norocu.....facem chestii ce le regretam apoi
laura, ce mai faci, esti plecata in concediu? nu ai aflat ce aveti?
am fost azi din nou la clinica de alaptat si m-au felicitat, ptr ca au spus ca fff rar mamici cu sindromul meu reusesc sa alapteze, ca durerea e mai mare ca si nasterea in sine, si mai mult timp. la dominic am luptat 3 luni, acuma dupa tratament sint deja mici aleliorari(nu mai pling cind alaptez, mai bine zis nu mai urlu de durere...) azi vroiau sa-mi dea nifedipina si cind mi-au luat tensiunea aveam 50/80, ceea ce e ff mic, dar eu, asa sint, numa cu cafea imi mai ridic tensiunea, si din cauza asta nu au voie sa-mi dea medicamentul, ca asta o scade mai mult, si nu e voie. acuma imi explic de ce citeodata stau sa cad daca ma ridic brusc. in fine, ideea e ca in medie un bebe alaptat exclusiv pune 20-30g/zi, si david a pus 40g/zi, va dati seama ce bucurie pe mine, deci merita ca ma chinui, stiu ca va fi mai bine, cind bebe creste mai mare de aceea ma lupt, si stiu ca merita
v-am povestit de fetita lui kay, sonia, au ajuns in Germania, si miine o opereaza, haideti sa ne rugam ptr ele! http://www.helpsonia.com/povestea-soniei
va pup pe toate, remalis, pe tine in mod special, ai grija de tine
albumele de familie
cristina26 spune:
dragele mele,
fetita mea este minunata, dar in ultimele zile a fost cam agitata. Acum doua zile a plans atat de tare ca m-a pufnit si pe mine plansul.
In general este tare scumpa si cuminte. Trebuie sa fug la ea sa vad de ce plange iar.
va pup
Cristina
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
baby_r7 spune:
multumesc mult pentru urarile voastre, maine ma voi gandi la toate..............ati fost si sunteti niste fete minunate si sunt foarte fericita ca v-am cunoscut6 si ca m-ati primit cu bratele deschise aici............
nu am foarte mult timp acum sa scriu dar nu puteam sa nu intru mai ales cand am vazut ce mesaje frumoase scrieti.............

pe toate fara exceptie!!!!!!!!!!!!!!
Cristina_ana, Cristina26, Flavia sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!!!!!!!
fetele proaspat gravidute sa aveti o sarcina cat mai usoara si sa va bucurati de perioada asta unica!!!!!!!!!!
Remalisste rog incearca sa te linistesti si sa fii optimista.
gandeste-te ca bebe se bazeaza pe tine sa lupti pentru amadoi, asa ca nu renunta si lupta pana la ultima speranta...........
eu sunt alaturi de tine si ma voi ruga mereu sa fii bine!!!!!!!!!!!
va imbratisez cu drag pe toate si va spun sincer ca
!!!!!!!!!!!Dana ma bucur sa vad ca te simti mai bine........
uite mi-am luat inima in dinti si o sa te rog sa ma treci si pe mine asa cum trebuie pe listuta, pentru ca eu cred ca a venit vremea sa privesc inainte si sa lupt pentru o noua sarcina.
pentru asta trebuie sa am curaj sa privesc inapoi fara teama.
si datorita voua de azi voi fi mai optimista.
asa ca datele mele sunt urmatoarele:
19 saptamani-sarcina gemelara oprita din evolutie (doi ingerasi: Bianca si Andrei)-13 februarie 2006, 8 saptamani- sarcina oprita din evolutie - motiv necunoscut- 26 mai 2007.
sper din tot sufletul sa vin cat mai curand cu vesti mai bune.............
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si nu puteam sa ies fara sa mai scriu doua mesaje:
Michelle

fata ca i-au iesit bine analizele si ca este mai optimista.........tin pumnii sa ramai cat mai curand 
Liana cum mai este in concediu?
sper ca va distrati si ca v-ati relaxat!!!!!!!!!!
tin pumnii sa veniti cel putin 3 de acolo.....
poze
bebita te asteptam!!!!

in asteptare
din 13 decembrie 2000ROXANA
Pepsi spune:
baby, da-mi voie sa te felicit ptr curajul tau, si decizia de a te trece cu sarcinile pierdute pe lista, pup fata curajoasa, si sa se prinda cit mai repede
albumele de familie
baby_r7 spune:

-ici se intorc la tine cu mare drag!!!!!!!!!
ce mai fac nazdravanii tai?
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA