dragoste prea rar
Raspunsuri - Pagina 8
Clover spune:
Femeile in general vor apropierea emotionala mai mult ca actul proriu-zis. Vibratorul e in cazul asta e foarte putin.
Guestus, chestionarul tau standard are o singura intrebare? A, daca imi amintesc urmatoarea e daca ea e suficient de atragatoare. Eu zic sa faci un subiect pe care moderatorii sa-l fixeze care sa fie "chestionarul lui Guestus". Fiecare femeie care are un topic legat de partener trebuie sa raspunda la intrebarile de acolo in primul post.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
ina_nz spune:
ma gandeam sa-l incite pe el putin cu vibratorul......sa-i provoace un soc.....nu numai pentru placerea ei personala si pentru a nu se simti singura in nopti reci si plicticoase
Ina
Oliv75 spune:
vioana, daca partea cu sexul merge prost poate conversatia e de calitate Si cum inteligenta e excitanta ne intoarcem de unde am plecat, iar o sa ramai nesatisfacuta.
Sper ca ai simtul umorului
vioana spune:
nu vreau un vibrator, mai glumesc cu el si ii zic ca sa luam un vibrator si sa il incerce si el.sunt si atragatoare si suntem si suntem si inteligenti.conversatia este ok, stam aproape tot timpul impreuna
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Clover
Guestus, chestionarul tau standard are o singura intrebare? A, daca imi amintesc urmatoarea e daca ea e suficient de atragatoare. Eu zic sa faci un subiect pe care moderatorii sa-l fixeze care sa fie "chestionarul lui Guestus". Fiecare femeie care are un topic legat de partener trebuie sa raspunda la intrebarile de acolo in primul post.
la in 1 sau in 2 ce vrei sa intrebi?...oricum pina ajung la intrebarea 3 voi ma deraiati de la subiect.
oricum le-am gonit pe clasicele in viata ce incep cu "faci 1 dus...te imbraci in bikini...2-3 luminari...si sa vezi ca o sa mearga ca focu" "
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by Clover
la in 1 sau in 2 ce vrei sa intrebi?...oricum pina ajung la intrebarea 3 voi ma deraiati de la subiect.
oricum le-am gonit pe clasicele in viata ce incep cu "faci 1 dus...te imbraci in bikini...2-3 luminari...si sa vezi ca o sa mearga ca focu" "
Ai uitat baia cu spuma..."preferata" mea...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
loremarian spune:
Buna fetelor,
Am aceeasi pb ca si vioana, numai ca noi suntem impreuna de 6 ani si casatoriti numai de 1 an.
Problema e ca inainte de casatorie, el era cel cu chef tot timpul; dupa casatorie s-a schimbat situatia, trebuie sa trag eu de el si este jenant.
Am incercat sa discutam pb, insa nu am vut nici un rezultat.
herra spune:
de ce e jenant sa "tragi" tu de el?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)