dragoste prea rar

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by herra

de ce e jenant sa "tragi" tu de el?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

hai mah ce intrebare..logic ca e jenant sau mai degraba patetic. adika cum naiba sa tot tragi de unu' de nu te vrea...??? da' mie mi-ar muri chefu' for ever and again sa trag io de un barbat la infinit...no way.

mie, dc barbatul meu legal, oficial sau neoficial m-ar aduce la stadiu' sa trag io de el mai mult de 3 ori, poa' sa fie sigur ca ma scoate din jucaria altuia cu prima ocazie...asta dc ma mai vrea, sau dc il mai vreau eu...

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

http://family.webshots.com/album/561200610PARuyY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

srry pt fraza de mai sus, nitel cam incoerenta..da' pricepeti voi ce am zis..

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

http://family.webshots.com/album/561200610PARuyY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremarian spune:

Buna fetelor,
Este f jenant cand trebuie sa trag eu de el.
Insa am mai avut o discutie f serioasa cu el si pb s-a rezolvat, acum vine el la mine .
Ca metoda contraceptiva folosim de vreo trei ani ovule Pharmatex si mi-a spus ca-l deranjau, ca nu-i mai place cu ele. L-am intrebat de ce nu mi-a spus si ... Bine ca s-a rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremarian spune:

Si cu siguranta ai mare dreptate babyblue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by loremarian
Ca metoda contraceptiva folosim de vreo trei ani ovule Pharmatex si mi-a spus ca-l deranjau, ca nu-i mai place cu ele. L-am intrebat de ce nu mi-a spus si ... Bine ca s-a rezolvat.

le lua asa pe burta goala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

GUESTUS...fetele au probleme si tu...nu e bine ce faci ca te loveste si pe tine necazul cand nici nu te gandesti!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Nu, Dana, el intreaba pentru ca el ultima data le-a luat cu un pahar cu apa...

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by loremarian

le lua asa pe burta goala?

multumesc...n-am mai ras asa demult.scuze fetelor da' am ras cu lacrimi.si mai rad inca ...dar fara lacrimi.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioana spune:

eu il las in pace , dar o sa fac si pe nebuna cand o sa vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaBella spune:

Vioana,

[blue]Am tot citit si ras si ras si citit dar uite ca problema ta inca persista, eu am 24 ani, sunt casatorita de 3 ani si dupa cam 1 an jumate de casatorie s-a intamplat ceva...cam pt 2 saptamani sotul meu era foarte ciudat,in sensul ca parca nu mai era la fel de afectuos si cand venea vorba de sex...nu "mergea" treaba...daca ma intelegi...bineinteles ca am inceput cu crize, ca ma inseala, ca nu mai sunt atractiva, ca am fundul mare...i-am facut capul calendar, plangeam zilnic ca eu is de vina...saracul om incerca si incerca si "jucaria" functiona un pic si se strica iar...asta a tinut cam 2 saptamani, timp in care deja era ferm convins ca e impotent, ca sigur il las ca el e impotent...bla bla bla...no macar omul era sincer si vorbea despre problema...m-am blazat, am zis ca e impotent si ca o fi patit ceva...si ca facem noi ceva,tratament si isi revine el cuma...vezi de treaba, dupa 2 saptamani era ca si nou, a uitat complet de "impotenta" lui inchipuita si acum dupa atata timp totul e perfect si nu am mai avut nici o problema de atunci....MORALA: era obosit de rupea, vroia sex dar pur si simplu nu mai avea de unde sa adune energie,barbatii daca vad ca odata nu le functioneaza "jucaria" se sperie si prefera sa nu mai incerce ca sa nu se faca de ras...acuma nu spun ca prietenul tau e impotent si nu vrea sa spuna, pt ca ai zis ca ai fost la analize,incearca sa vorbesti cu el si sa-i EXPLICI ce iti face tie situatia asta,ca te consuma psihic,nu-i arata forumuri despre probleme asemanatoare,pune punctul pe "I" si spune-i ce simti TU nu X-ulescu de pe ceva forum...in acest fel o sa se simta prost cand vede prin ce treci,spune-i ca pt tine nu e gluma si chiar esti macinata de problema asta,intreaba-l direct daca te inseala...daca zice ca NU...spune-i ca tu asta simti si ca prin comportamentul sau nu-ti demonstreaza contrariul!!!
Sper ca nu te-am suparat,dar iti spun din propria experienta,eu sunt o fire geloasa,eu vreau raspunsuri nu ocoleli,in locul tau as vrea sa stiu ce are in cap...si daca asta ar insemna sa aflii adevarul...atunci asa sa fie,macar stii ceva sigur!!!
Pupici si nu te lasa batuta!!!

Ada ...in foarte curand

Mergi la inceput