dragoste prea rar
Raspunsuri - Pagina 7
Clover spune:
Exista barbati cu libidou scazut. Pana una alta nu a zis nici ca nu stie pe unde umbla nici ca umbla pe situri dedicate pentru a-si gasi pe cineva. Nu o mai speriati atata.
Guestus, pe toate femeile care au venit sa se planga de asta le-ai intrebat daca s-a plictisit el intr-o singura pozitie. Ce fatuci ti-au conturat aceasta imagine?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
vioana spune:
de speriat nu ma sperie nimeni, in 2 ani de zile sunt sigura ca nu m-a inselat, ochelarii de cal nu am sigur,el se joaca ,
nu il suna nimeni, ii pot verifica telefonul la orice ora, ii stiu parola de la mail, nu vb cu fete.
ce as putea sa ii spun eu lui"hai sa incercam 5 pozitii in seara asta", nu sta numai in pozita misionarului.
cand i-am citit acel subiect asemanator cu al meu, i-am zis ca tipa respectiva ar putea s aisi gaseasca pe altul.iubitul meu are incredere in mine si sigur crede ca eu nu as putea sa il insel.acum ceva timp am primit oferte de la altii barbatii dar nu am iesit cu nimeni, i-am spus si lui, deoarece el crede ca intre un barbat si o femeie poate exista o relatie de amicitie si eu i-am zis ca nu cred.
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
[Gandeshte-te ca se spune ca barbatzii se gandesc la sex de 4 ori pe ora, cel putzin.
diana
Poate doar se gandesc...da' de facut nu cred ca....hihihi
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Clover
Guestus, pe toate femeile care au venit sa se planga de asta le-ai intrebat daca s-a plictisit el intr-o singura pozitie. Ce fatuci ti-au conturat aceasta imagine?
nu ai inteles nimic...un expert are initial un set de intrebari standard...asa cum intreaba aia la poligraf...ce zi e azi?...cum te cheama?
yo cred ca e monotonia de vina....nu exista imaginatie in cazu" de fata.
wonderful spune:
quote:
Exista barbati cu libidou scazut. Pana una alta nu a zis nici ca nu stie pe unde umbla nici ca umbla pe situri dedicate pentru a-si gasi pe cineva. Nu o mai speriati atata.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Ca barbat se intreaba daca nu s-a plictisit partenerul,ca si cum ea,partenera nu se poate plictisi niciodata de lipsa de imaginatie sau de initiativa pe care o arata EL.
vioana spune:
vreau sa va scriu ca este tot la fel trebuie sa treaca mai mult de o luna ca sa se intample minunea, ce imi pare mie rau e ca mai iau si anticonceptionale degeaba.
cineva mi-a zis sa ii pun niste afrodisiace in suc.
marius spune:
Daca au efect... anunta.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
espiritu spune:
quote:
Originally posted by marius
Daca au efect... anunta.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
de frectie la picior de lemn ai auzit?
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
nu ai inteles nimic...un expert are initial un set de intrebari standard...asa cum intreaba aia la poligraf...ce zi e azi?...cum te cheama?
yo cred ca e monotonia de vina....nu exista imaginatie in cazu" de fata.
Poligraf si misionar...variaza repertoriul nitel...devine monoton.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."