FIV127

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by galuscuta

Va multumesc mult de tot,cu ajutorul vostru am reusit si am sa va urmaresc pe toate pana capitolul asta ramane gol.
MRL- tare rau imi pare, eu ma pregateam sa te felicit...dar data viitoare te trag dupa mine asa cum a facu Pussi cu mine.
Dream si pe tine la fel si ai dreptate, sunt in minoranta, asa a zis si doctora.

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

sa sti o chestie... cu toate fetele care am vorbit eu in perioada Craciun-Revelion 2006... toate dezamagite si care nu ne putea bucura de sarbatori... toate am reusit: tu, sheri , eu si am senzatia c-o sa urmeze Kla(n-am mai scris demult, nu stiu nimic de ea.. dar eu zic c-o sa ne anunte in curand ca-i )

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor, eu sunt o aspiranta mai veche dar care a luat o pauza cam lunga si de sperante si de actiune. Singura mea sansa e FIV. Problema e ca nu stau in Bucuresti ci la vreo 200 de km. Si ca am un sotz foarte ocupat.
Fetele care nu sunt din Bucuresti oare cum s-au descurcat? Eu aman chestia asta de vreo 2 ani parte din cauza banilor, parte din cauza timpului. Cat timp ar cere propriu zis FIV-ul? Cate drumuri, si cat stat in bucuresti efectiv pana la ET?

cam cine ar avea timp sa-mi explice exact cate drumuri se fac la medic pana la ET? Daca are cineva dorinta sa-mi povesteasca as multumi tare mult. Analizele stiu cat costa si as putea sa le fac aici. Problema e daca medicul cu care faci FIV accepta analize in alta parte.

In fine.. multumesc anticipat si astept un raspuns.. Si... succes la bebei!

A, si mai aveam o curiozitate. Daca doresti sa ti se transfere doar un embrion se poate? Pentru ca nu mi-as dori gemeni sau in cazul in care medicul insista la 2 embrioni pentru ca sansele sa fie mai mari, reductie embrionara s-ar face mai tarziu ca sa ramana doar unul?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

dream1971, felicia_, multumesc de urari si de incurajari, fetelor!
MRL, of, imi pare tare rau, dar capul sus si mergem mai departe...
Kora, analizele au fost ok, da?
Valeria, Felicia, Marrina, va tin pumnii in continuare si ma gandesc la voi!
Multe ganduri bune tuturor fetelor dragi, felicia_, antosit, pussi, adhnana, Moniland, cris86, Zouzou, Dream, galuscuta, ladyxe, Veret, cellu, diana_d...

Fetelor, astazi am luat si Gonalul si mi se pare muuult mai "civilizat":fiecare ambalata separat, cu seringa preumpluta cu solvent si doua ace; e...alta viata! Eu ma si pregatisem sa ii mai cer farmacistei alte seringi de insulina, dar nu a mai fost nevoie, asa cum mi-ati spus si voi. Aseara am luat ultima pastila de AC, sper ca duminica-luni sa imi vina ciclul si sa incep. In ziua 2 fac FSH, LH si Progesteron. Voi ati mai facut altceva?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Cami, daca te descurci singura cu drumurile cred ca sotul poate veni si doar in ziua punctiei ca sa "doneze" si la ET. Asta pentru ca spui ca e foarte ocupat. In rest prezenta lui nu e neaparat necesara, cel putin sotul meu nu a venit decat in ziua punctiei. A, si cand am semnat contractul.
In rest daca medicul tau accepta poti sa-ti faci injectiile singura si sa gasesti un cabinet care sa te monitorizeze la tine in oras.
Din cate am citit nici in Bucuresti nu are toata lumea parte de ecografii din 3 in 3 zile sau dozari hormonale.
Poate e bine sa faci analize la un laborator agreeat de medicul cu care vei face FIV.
Deci in versiunea optimista cu 5 drumuri poti sa rezolvi tot. Zic eu.
Poate fetele care au fost in situatia ta iti pot da sfaturi mai bune.
Eu sunt din Bucuresti dar am vazut fete care veneau si de la Constanta special pentru monitorizari cand am facut eu la Medsana.
Eu personal n-as recomanda Medsana din cauza faptului ca toata lumea este "inghesuita" in cele 4 zile cat vin embriologii din Grecia.
Si cateodata eu zic ca nu e cea mai buna idee.
Si daca vei avea si un ET de facut la un moment dat va fi si mai inconfortabil sa depinzi fix de alea 4 zile.
Este doar parerea mea, cum am spus.

Mergi la inceput

psj, iti multumesc tare mult de raspuns...
etapele ar fi asa..
-prima intalnire, discutii prezentarea analizelor sau discutia analizelor ulterioare
-semnarea contractului se face presupun la o alta intalire
-stimularea cu monitorizare care inseamna alte 3 drumuri daca medicul nu agreaza monitorizarile la tine in oras
-punctia-
- ET
cam astea ar fi etapele presupun, nu?

cami

Mergi la inceput

cam astea, contractul poti sa-l semnezi cu ocazia unuia dintre celelalte drumuri, oricum te duci undeva la financiar/administrativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cami 30, primul drum se face pt echo si stabilirea tratamentului. Daca faci protocolul scurt incepi tretamentul si vii la echo cam in a 10 zi si apoi spune cat mai faci , 1,2 3 zile tratament si vii din nou la echo, apoi la punctie si la ET , deci cam de 4 ori intr-o sapt jumate.
Daca faci tratamentul lung, te cheama la prima eco dupa vreo 2 sapt , apoi la cateva zile de la inceperea stimularii si restul e cal la fel. Perioada de tratament e mai lunga, dar vizite sunt tot cam 3, 4 pana la urma.
Dupa punctie si ET poti pleca linistita cu o masina acasa. Apoi dupa 10-14 zule faci betaHCGsi vezi rezultatul.
Unde vrei sa faci FIV?Daca te mai intereseaza ceva intreaba-ma.

MRL nu intrerupe tratamentul si mai refa testul luni.
Kora bine ai revenit din concediu.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

cristinici multumesc pentru detalii.
Nu sunt hotarata inca.. eu am facut laparo cu T care stiu ca s-a apucat si de FIV anul asta, nu stiu ce rezultate are inca, daca stau sa citesc pe forum cred ca nu ma mai duc nicaieri, asa de impartite sunt parerile vizavi de conditii/calitatea FIV-ului.. Ce sfat imi dai? Caci sunt deschisa oricarei variante cu conditia unui medic civilizat care sa-ti raspunda la intrebari si sa nu te trateze ca pe vacutza venita la monta (scuze pt limbaj)

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cami 30 , eu am facut 1 FIV la timisoara cu Munteanu , unde nu m+as mai duce si celelalte la Giulesti cu Marinescu , care mie mi se pare OK., CIteste si tu in urma si veyi. Parerile sunt impartite. Eu yic sa te duci la un dr in care ai incredere.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Si orice ai alege ar fi bine sa-ti intinzi antenele :) din timp pentru o programare, pentru ca medicii astia sunt super ocupati :(.

Mergi la inceput