FIV127

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor vin si eu cu o intrebare sigur voi stiti cel mai bine si poate ma ajutati cu interpretarea....
analize ziua 3:
Estradiol 105pmol/l (faza foliculara: 46-607)
FSH 4.43 mui/ml (faza foliculara: 3,5-12,5)
LH 5,1 mui/ml (faza foliculara :2,4_12,6)
Prolactina 261,8 micro ui/ml (127-637

Ziua 15
Estradiol:131,4 pmol/ml (faza ovulatorie: 315_1828)
FSH : 4,97 mui/ ml (4,7-21,5)
Lh : 10,24mui/ml (14-95,6)
Tsh 1,15 (VN:0,27-4,2)
Testosteron (0,22-2,9)

Deci am estradiolul scazut si LH la fel in faza ovulatorie

Ce cerdeti voi de analizele astea abia azi am facut restul de ziua 21 , ce parere aveti inseamna ca nu am ovulat sau ce?
Problema e ca abia in septembrie ajung la doctor si m-ar ajuta o parere de a voastra.
Va pup pe toate

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna, buna, la toata lumea!
Am reushit sa ma adun shi eu pe acasa din concediu, unde a fost super, dar bineintzeles shi cu evenimente, ca la mine nu se poate altfel.... Chiar ma intrebam daca nu m-a influentzat psihic Urania inainte sa plec, ca tot zicea la Gemeni de probleme in zona genitala.
Dar, mai bine sa va povestesc: fericita nevoie mare ca mi s-a oprit CM-ul cu 2 zile inainte sa plec in concediu, ajung acolo pe 18 iulie dimineatza, shi seara:SURPRIZE!!! Un CM in toata regula...Am stat o zi, doua shi ce sa fac?! Numarul doctorei nu-l aveam la mine (de mare inteligenta ce sunt), asha ca il sun pe fostul meu ginecolog, un scumpic, al carui nr il shtiam pe de rost. Ii povestesc ce shi cum, shi imi zice ca probabil chistul meu nu s-a dus dupa doar o luna de Marvelon shi imi da, fetelor, o lista mare shi lunga de pastilutze prin telefon Le-am luat shi mi-a trecut in 2 zile. Dar oricum, mi-a mai recomandat Microgynon, ca sa fie sigur ca se sparge chistul. Sper sa nu ma ia nimeni la Giuly de ciuf dupa povestea asta, dar chiar nu shtiam ce sa fac.
In alta ordine de idei, mi-am refacut luna asta hormonalele de Z3 shi m-au cam speriat. Oana, daca vezi mesajul, imi mai tragi shi mie o interpretare?! FSH: 10,98 (!!!!!), LH: 9,47 ; Estradiol : 18,63 (!!!!!!!!!) shi prolactina 8,25. De ce o fi estradiolul ala asha mic?! Ca luna trecuta a fost 80 in ziua 3?!?!?!? Il influentzeaza ca am luat Marvelon? Dupa 2 FIV-uri shi tot in ceatza sunt.
Acum ma rog sa vina CM-ul cat mai incolo, dupa 20 august (deshi nu cred ca am shanse), ca sa pot face ET in septembrie, dar la inceput.
M-am intins ca o clatita aici...Scuze shi multzi pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ah, ca am uitat!!! Tragem shi noi o intalneala luna asta?
Ca mi-e asha dor de voi....
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

MRL....!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

MRL- Nu am cuvinte ce sa-ti spun!!Doar ca te inteleg perfect !
alaturi de tine!Dar trebuie sa-ti revii si sa faci planuri...nu trebuie insa sa renunti....la un copil al tau sau nu neaparat...dar sa nu renunti!
cristal- puiule pai taman ce ne-am intalnit...marti!
miruna- cred ca e o problema la faza ovulatorie...dar nu ma pricep...asa ca asteapta sa vezi ce mai zic fetele!
cristinici-
fetele
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MRL, de ce trebuie sa facem pasi marunti si nu putem ajunge direct la rezultatul final.
Cred ca nu mai e cazul sa-ti zic cat ma doare esecul tau.
Aly, ia vezi daca estradiolul e exprimat in aceeasi unitate ca si cel de 80. Poate fi in pmol sau pgr. Cred ca ai ratat intalnirea, dar fetele au facut poze .
Zouzou, pe unde mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

salut scumpelor mele....am revenit si eu in sfirsit...
Moni,Anto am revenit..am fost in tara sa-i vad pe cei dragi...am fost tot intr-o alergatura...acum sint din nou acasa si ma bucur de soare si de mare... pt ca peste o luna aproximativ incepem din nou distractia FIV...parca astept cumva cu groaza..nu stiu..parca deja imi este teama...
MRL
acum am sa citesc din urma sa vad ce se mai intimpla pe aici...
..aaa a nascut Lachi FELICITARI!!!!si o viata frumoasa alaturi de fetitele tale!!!
Ana_p LA MULTI ANI!!! SI LA ANUL CU UN BEBE
va pupacesc pe toate cu drag..Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Zouzoule bine ai revenit!
P.S.: am de gand maine sa iti scriu un PM luuuuung!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Valeria, Felicia, Marrina va tin pumnii!!
MRL iubita capul sus..doar stii deviza mea..te puppp..
cami30 te pup nu te'am mai vazut demult ma bucur sa te vaz din nou..multa bafta!!
va pupp pe toate si va tin pumnii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Mrl, tare rau imi pare , sint alaturi de tine, dar nu renunta.[pup
Celorlalte fete, va tin pumnii in continuare
Acum merg in pat ca am ceva probleme
Va pupacesc pe toate si numai bine
Meda 10+

Mergi la inceput