FIV127

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MRL, sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine! Sa vii cu vesti bune!
Felicia, mai ai putin si tu... bafta!
Cris86, ne luam de manuta, dar numai daca vii si tu la odisee in octombrie, ca eu nu mai am rabdare!
Ana_p LA MULTI ANI! Sa primesti de la Doamne-Doamne cadoul mult dorit!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ahaaaa....v-am scos la raport!
Cris ne plimbam cum sa nu, eu abia astept!
MRL sa vi azi cu o valoare mareee!!
Kora tu si FSH-ul tau ce face-ti?
Moni sa nu fi suparici pe mine!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by MRL

Fetelor, astazi dupa 14,30 o sa am un raspuns de la analiza bHCG. Sper sa nu fie prea devreme, sunt in ziua 10 de la ET dar nu mai am rabdare pana marti. Pana atunci o sa incerc sa imi fac de lucru. Sper sa iau rezultatul cat mai repede si sa nu va tin prea mult pe jar, eu deja m-am perpelit, urmeaza sa vad daca ma ard de tot sau nu. Doamne ajuta!
Va

tinem pumnii!!! si eu in Z 10 l-am facut si mi-a purtat noroc

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

galuscuta felicitari pentru baietei! sa creasca mari si sanatosi!

Adhnana 30 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dream si eu asa am gandit-o atunci cand s-a oprit. Mai bine un test negativ decat o pierdere.
Din cate stiu PGD se face dupa 3 zile de dezvoltare a embrionului ceea ce inseamna un ET la cel putin 3 zile. Si apar riscuri suplimentare. Dar probabil vrei sa fii linistita ca ai facut-o si pe asta.
De ce doar prin ICSI daca nu sunt probleme cu gigeii? Nu se fecundeaza altfel? Ovocitul are membrana prea puternica?
Anto .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Rezultat 0,250 - intervalul de referinta corespunde pacientelor in afara perioadei de sarcina. Interval de referinta: mUL/ml - 0,1 -5,3.
Deci, rezultatul este cat se poate de negativ. Asta este, ma asteptam la asta. M-am ars si de data asta, oare cat o sa mai pot continua? Nici macar nu pot sa plang, mereu imi apare in gand ideea ca mai bine ca a fost asa pt ca oricum embrionii nu erau de calitate si poate ca .... Ganduri, peste ganduri...
Gata cu jalea, imi fac bagajul si plec din Bucuresti la sf. asta de saptaman. Dar de luni sunt din nou pe baricade sa le tin pumnii stransi fetelor care sunt inca in focuri. Inca nu am nici un plan de bataie, parca nu ma trage ata sa mai fac ceva. Oricum sper sa nu imi intarzie CM prea mult ca data trecuta si sa imi creeze probleme. Medicatia as vrea sa o intrerup, nu ii mai vad rostul.
Va si va multumesc mult ca m-ati sprijinit, fara voi totul ar fi fost negru de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Va multumesc mult de tot,cu ajutorul vostru am reusit si am sa va urmaresc pe toate pana capitolul asta ramane gol.
MRL- tare rau imi pare, eu ma pregateam sa te felicit...dar data viitoare te trag dupa mine asa cum a facu Pussi cu mine.
Dream si pe tine la fel si ai dreptate, sunt in minoranta, asa a zis si doctora.

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

MRL imi pare tare rau . Nu-ti pierde insa speranta si incearca sa crezi in sansa ta. Soarele va straluci odata si pentru tine si vei trai bucuria de a fi mamica. Cu gandul asta toate mergem mai departe si incercam sa trecem peste esecuri si pierderi.

Moniland intr-adevar se pare ca membrana este prea tare. Am incercat prima data si prin FIV nu s-a fecundat nici unul. A doua oara am mers direct pe ICSI. Prin PGD se ajunge pana la stadiul de blastocist. Mi-a fost recomandat de genetician care m-a asigurat ca in felul asta reduc semnificativ riscurile de avort spontan sau alte probleme genetice. Inca nu m-am sfatuit cu doctorul meu in privinta asta dar as vrea sa consider si posibilitatea asta. Am avut totusi doua sarcini pierdute...Am 3 embrioni inghetati si as vrea sa incerc prima data cu ei...

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Salutare Fetele!!!
Eu sunt la tara de marti seara si abia ma reusit sa ma conectez cu un amarat de dial-up asa ca nu ma certati prea tare ca nu am dat raportul pana acum.
Anto ne-ai cam scos din carapace ce sa zic
Eu sunt in ziua a 5-a de la ET si in afara de faptul ca ma cam balonez nu am alte simptome. Al meu sotior s-a uitat el la linia de sub buric ca de va citeste si el o data cu mine si se pare ca este o umbra de dunga. Eu nu-l contazic ca iau bataita .
In rest mai mult prin pat si pe canapea dar azi am avut nevoie de o schimbare si m-am dus si m-am tuns
MRL eu zic sa nu intrerupi medicatia si sa-ti mai faci un Bhcg si mai incolo ca nu se stie niciodata.
Mie mi-a zis sa-mi fac Bhcg abia pe 13 august, adica in ziua 15 de la ET
Felicia, Marrina, MRL haide-ti sa venim toate cu II

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/4Zrop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mrl asta este! Viata merge inainte! weekend placut! Sper sa te descarci cat poti si sa apari pregatita pt. incercarea norocoasa!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput