Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 9
Laina spune:
Simona imi pare rau... nu pot sa-mi imaginez prin ce treci...suntem aici oricand vrei un umar pe care sa te descarci
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
simona3176 spune:
multumesc tuturor care sint alaturi de mine.Puiul meu sa stins in urma unui banal accident de bicicleta.Sia rupt ficatul si a facut hemoragie interna.Am ajuns la urgenta dar era prea tirziu ,sa rupt si artera principala de singe de la ficat.Atita a vrut DUMNEZEU sa stea printre noi.DUMNEZEU sa aiba grija de el.
eve44 spune:
Si eu sunt foarte trista.
Bunicul meu astazi are 3 saptamani de cand a plecat dintre noi.
A fost un om deosebit si cu o demnitate cum rar mai intalnesti si a murit chiar de Sf Ilie de ziua numelui sau.
Si preotul s-a mirat ,zicanda ca se vede ca afost un om extraordinar .
Maine voi participa la parastasul de 3 saptamani.Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp de cand a murit.
Cel mai greu imi vine cand imi amintesc de faptul ca nu am putut participa la inmormantarea lui ,eu fiind plecata din tara ,am primit vestea ca o lovitura.Curtea bunicilor e pustie si e tare trist.
Nici acum nu -mi vina sa cred ca nu mai e printre noi.
Dumnezeu sa-l odihneasca pe bunicul meu drag!
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Laina spune:
lore03, esti o fiinta puternica daca poti gandi asa. ma bucur pentru tine ca ai gasit un strop de liniste si ca poti sa te rogi pentru el. cred ca e si asta o alinare. n-as avea de unde sa stiu...
si...te rog, n-o lasa pe Laura sa uite de el. nu-i asa de bine. mai bine ajut-o sa se impace si ea cu gandul ca taticul ei nu poate fi langa ea, ca a trebuit sa plece, dar ca o iubeste de unde e...
eve imi pare rau, stiu ca-i greu sa treci prin locuri pe unde ai trecut cu el...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
lore03 spune:
Poate ca par puternica dar nu sunt.Cand sunt singura plang si plang.Daca LAURA ma vede plangand zice ca am promis sa nu mai plang si vine si-mi sterge lacrimile.Cand s-a intamplat am zis ca doar daca Laura ar fi patit ceva m-ar fi durut mai tare.Este foarte greu sa te trezesti dimineata sa-l suni si vrei sa-i spui ca il iubesti si sa nu iti raspunda.Atunci mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva cu el.Nu il aveam decat pe el si pe LAURA.Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit.Am vrut sa mor si eu dar VIO ura sinucigasi iar acestia nu ajung in rai unde sunt sigura ca a ajuns el.Asa ca nu ne-am fi intalnit.Mai era Laura un motiv suficient pt care sa traiesc.Acum ma rog sa traiesc sa am grija de ea iar apoi ma voi intalni cu sufletul meu pereche care sigur ma asteapta.Va multumesc tuturor care sunteti alaturi de mine.
cristetil
Elenalove27 spune:
draga lore, este de neimaginata durerea ta!
fetita ta este mica acum dar sa sti ca o sa isi aduca aminte mereu de tati al ei...
eve,
edit:lore, draga de tine iti apreciez nespus de mult taria!
lore03 spune:
Ieri s-au implinit 2 luni de la decesul sotului meu.Inca nu pot sa accept si mi-l inchipui intrind pe usa.Astazi am fost la cimitir chiar daca la noi la timisoara ploua foarte tare.Si in dimineata in care a murit a plouat.Se spune ca daca ploua inseamna ca ii pare rau ca a murit.Si sunt sigura ca i-a parut rau ca ne-a lasat singure.Ii multumesc pt cei 10 ani foarte fericiti si pentru copilul superb pe care il avem.Sa ai grija Doamne de el pentru ca este cel mai bun om pe care l-am intalnit.
cristetil
Val_ spune:
Doamne, atata suferinta, sotii care isi pierd sotii, mame care isi pierd copiii, copii care isi pierd parintii, bunicii, prietenii dragi..... Nu voi fi niciodata pregatita pentru aceasta suferinta care face parte, din pacate, din mersul vietii.
"Si...cred ca daca n-as avea un sot care ma iubeste si o fetita minunata, m-as duce la EL. Asta insa mai tarziu acum."
Laina nici sa nu-ti treaca prin cap asa ceva, cu sau fara copil si sot care te iubeste. Nu ar ajuta la nimic.
Crisa, Intr-adevar, cei care nu au trecut prin asa ceva nu inteleg. Sau cei care se iubesc numai pe ei si pe care nu ii afecteaza pierderea cuiva. Pare greu de crezut dar exista si astfel de oameni.
Imi amintesc si acum, cu oroare, cum soacra mea ma intreba cu repros la nici o luna de la moartea tatalui meu, "Ce ai draga fata asta? Fi si tu mai vesela". Eram la petrecere, ca de, nu imi puteam permite sa nu merg la ziua socrului meu. Ar fi luat foc toata familia.
Sau cum imi spunea, inainte ca tata sa moara " Trimite-l acasa, ce, vrei sa iti moara in casa?". Ce conta ca si eu muream o data cu el si ca astfel de vorbe imi infigeau un cutit in inima?
In sfarsit, eu cred ca trebuie sa ne detasam de astfel de oameni care sunt, dupa parerea mea, o intruchipare a raului. Eu una asa am facut.
In orice caz dupa pierderea cuiva drag viata nu mai este si nu va mai fi niciodata la fel. Merge inainte pentru ca timpul nu sta in loc dar arata altfel. Stiu asta foarte bine.
Cred ca ar trebui sa ne petrecem viata alaturi de cei dragi astfel incat sa nu avem mai tarziu regretul ca nu am spus aia sau nu am facut aia iar acum este prea tarziu. Abia dupa ce l-am pierdut pe tata am inteles ca nu ai decat clipa prezenta si ca trebuie sa o traiesti alaturi de cei dragi astfel incat sa nu ai mai tarziu regrete.
Doamne ajuta sa ne vindecam sufletul macar atat cat sa putem sa ne amintim si momentele frumoase si nu doar suferinta celor plecati.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
filofteia spune:
Simona3176 .
Asemenea tragedii ma depasesc.
Sa va ajute Dumnezeu sa puteti merge mai departe.