Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 10
lore03 spune:
Iti multumesc MARU pentru imbratisare.Am nevoie de incurajari si ganduri bune ca sa pot merge mai departe.Pentru ca sunt dezamagita de cativa prieteni care acum par a ne fi uitat.Dar probabil stii ca exista o vorba care spune ca prieteni buni sunt aceia care raman langa tine si la greu.Dar sunt sigura ca Dumnezeu si iubitul meu vor avea grija de noi de sus din cer.
cristetil
maru spune:
draga lore, nici nu pot sa imi imaginez ce greu iti e...
cat depre prieteni,, ma gandesc ca le e greu sa te sune, sa te abordeze, nu-si gasesc cuvintele, durerea e desconcertanta,
sincer eu nu as sti ce sa fac daca cuiva f apropiat i s-ar intampla o asa nenorocire...
iarta-ma si iarta-i,
suna-i tu si spune-le ce simti, ca ti-e greu, o sa vezi, ca te vor ajuta...
inca o imbratisare
draga simona, o imbratisare pentru tine si un gand bun pentru puiul tau, acolo printre ingerasi
Doamne'ajuta!
soanso spune:
buna fetelor,
am fost la Galati si am cunoscut-o pe Laina si familia ei,va pup pe toti trei.
e o fata extraordinara iar Antonia m-a cucerit e asa frumoasa si cuminte ,o scumpa.
acum vorbind cu ia pot sa-i imteleg mult mai bine suferinta provocata de despartirea de EL,si voi fi alaturi de ia oricand.
lore02,un gand bun si o imbratisare pt tine,nici ma pot gandi ce e acum in sufletul tau,de ce e asa nedreapta viata cu cei fericiti si impliniti.
iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe sa-ti poti creste fetita si sa lupti pt ia ,sa-i fii si mama si tata,e greu ,e trist ,cuvintele sunt parca de prisos.
ai dreprtate cu prietenii adevarati acum ar trebui sa fie alaturi de voi nu sa-i cauti tu ,eu asa gandesc.
Simona 3176,offffffffff,oare ce cuvinte te-ar putea acum incuraja pe tine care ti-ai pierdut puiul ,ce tragic ,e o cruce tare grea pt tine insa cu timpul poate ve-i putea estompa durerea care te apasa.
va imbratisej si multa putere!
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
lore03 spune:
Iti multumesc pentru gandurile bune SOSO. Astazi am avut o zi proasta ,am plans toata ziua.Imi este tare dor de iubitul meu iar fetita mea este bolnavioara.Sper sa fie mai bine cand se trezeste.Si eu iti doresc numai bine.
cristetil
simona3176 spune:
Mmultumesc tuturor celor care sint alaturi de mine.Imi este foarte greu sa trec peste acest moment dar cu ajutorul lui DUMNEZEU am sa reusesc .Sper sa pot avea inca un copil,sint in asteptare.
maru spune:
lore, sanatate micutei!
simona, sper sa nu se lase asteptat un nou bebe in viata ta. Si poate repede repede, dupa aia ii faci un fratior sau o surioara
Doamne'ajuta!
Laina spune:
[red]simona, abia astept sa ne arati poze cu bebe care o sa vina cat de curand!
si...lore, tu chiar esti super puternica...oricun, mereu vei avea pe cineva langa tine. nici nu pot sa ma gandesc ce-o fi in sufletul tau...tu cu omul asta ai avut o familie si ai un copil...
soanso, multumesc frumos, a fost super fain sa ne vedem, sper sa repetam figura cat de curand
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
Elenalove27 spune:
lore, draga de tine, sper din tot sufletul ca fetita ta sa faca bine...
Este extrem de dureros ceea ce trebuie sa simti cand iti este dor de sotul tau !!!
te rog sa fi tare
simona, of off cat de crunta este viata!!! sper din tot sufletul sa faci alt bebelush si sa iti mai alinti dureriile ...cu toate ca durerea cea mare va fi intodeauna in sufletul tau
Dragelor va imbratisez pe toate.
imi este dor de mamica mea....
lore03 spune:
Va multumesc la toate pentru gandurile bune.Laura este un pic mai bine dar inca o mai doare burtica.Am fost si sunt inca speriata din cauza durerilor ei de burtica.Ea este tot ce mi-a ramas.Si pe langa asta am tot felul de probleme de rezolvat,pentru ca este complicat cand ramai singura cu un copil,din punct de vedere legal.Dar Dumnezeu daca a ales sa ne lase singure ne v-a ajuta sa mergem mai departe.Totul a fost atat de simplu cat a fost VIO langa mine.
VA IMBRATISEZ PE TOATE.
DUMNEZEU SA FIE CU NOI.
LORE SI LAURA
cristetil