Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

lore, da' ce-i cu Laura? are probleme? doctorul ce-a zis?

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Am fost la medic si a zis ca are sindrom abdominal acut.O sa mergem si astazi la control,poate a primit rezultatele de la analize.Laura este mai sensibila la burtica ,cum mananca ceva care nu ii pica bine cum ajungem la doctor.Sper sa se simta mai bine.
Iti multumesc LAINA pentru grija .

cristetil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

sa ne spui si noua ce-a zis, cum a iesit...si poate ne explici si noua ce e chestia asta...eu una n-am auzit in viata mea de sindromul asta.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

lore si Laurei!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

lore03 sanatate multa fetitei tale sa va iasa bine analizele sa scapi si de grija asta.am plans pe cuvant cand am citit mesajul tau in care spuneai ca iti este tare dor de iubitul tau iar fetita este bolnava,ce greu trebuie sa-ti fie ,dar chiar daca nu ne cunoastem eu sunt alaturi de tine cu un gand bun si o imbratisare.

fetelor maine merg la mare cu sotul si cu fetita, daca ati sti de cand astept acest concediu....in 2004 an pierdut o sarcina la 2luni jumate,in 2005 a decedat tata cand eram insarcinata in 5 luni ,in 2006 a decedat bunicul lui sotul meu ,asa ca dupa atata suferinta sper sa ma pot bucura de 10 zile de concediu.

va pup cu drag si cate o floare pt cei adormiti din partea mea.

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Mergi la inceput

Laura este acum bine.Va multumesc pentru grija.Diagnosticul era o chestie generala.A zis ca probabil a contactat un virus care da tulburari digestive. Analizele nu le-am primit.
Soanso,concediu placut.
Va pup pe toate.
Merg sa ma culc pentru ca dimineata ma trezesc devreme sa merg la cimitir.Nu am mai fost de cand Laura este bolnava.

cristetil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Desi ar trebui sa fie o zi frumoasa pentru mine e o zi f trista....e prima aniversare fara mama....E prima oara cand nu-mi zice la multi ani cand nu ma saruta de ziua mea. Poate de acolo de sus imi spune dar as vrea sa o aud si sa o vad. Ce greu e!!!! Primul gand cand am deschis ochii azi de dimineata a fost la ea si mi-au dat lacrimile, am realizat ca azi nu o sa o vad si nici de acum incolo la nici o aniversare, la nici un moment frumos din viata mea. Cum te poti obisnui cu asta?...............................Simteam nevoia sa spun ceva azi, aici.

Va sunt alaturi tuturor care ati scris la subiectul asta si care treceti prin incercari grele. Numai noi care trecem prin asta stim ce simte fiecare. Fiti tari in continuare, voi incerca si eu sa fiu.
Va sarut pe fiecare in parte!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!Probabil iti este foarte greu.Pentru mine greul abia incepe.Imi este foarte greu sa ma gandesc ca urmeaza ziua de nastere a fiicei noastre iar el nu va fi aici cu noi.Ma doare atat de mult singuratatea.As da totul numai sa fie cu noi,dar din pacate exista si ceva care nu se poate cumpara 'VIATA'.
Fii sigura ca mama ta te-a privit din cer si sigur ti-a dorit tot ce este mai bun.

MULTA SANATATE.
Imi pare rau ca oamenii ii uita pe cei plecati dintre noi.

cristetil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

La multi ani Crinuta
Si eu cred ca mama ta e alaturi de tine , si ca v-a fi mereu -in sufletul tau -
si aniversarea mea se apropie si mama nu e langa mine , dar voi vedea atunci cum o sa trec si peste asta.
Daca te ajuta cu ceva sa sti ca eu sunt alaturi de tine, inca de cind te-am cunoscut , ai oricind un umar pe care sa plingi.

te imbratisez cu drag si multe multe flori , special pentru tine
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Multumesc pt urari! A trecut si ziua asta...M-am uitat la poze cu ea si am plans insa doar asa am putut fi cu ea de ziua mea. Apoi l-am luat pe tata la plimbare si am incercat sa ne simtim bine. Si cred ca a fost cu noi aseara pt ca ni s-a intmplat sa uitam ceva f important intr-un loc fff intunecos si periculos si totusi am reusit sa gasim ceea ce pierdusem. Parca ne-a luminat ceva si am avut senzatia ca a fost cu noi acolo. Poate aberez dar asa am simtit.
Mi-e dor de tine mami draga!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006

Mergi la inceput