Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 12
ingres spune:
Crinutz, ce subiect frumos ai deschis!
multe felicitari din partea mea si iti spun si eu cu intarziere "La Multi Ani", si iti doresc tot binele din lume...
Imi apari de multe ori in ganduri...te imbratisez cu drag.
Si mie mi-e tare dor, de Mihai, de mama...azi noapte am visat-o ca m-a sunat la telefon si parea foarte real...
Imi lipsesc atat de mult...
Laina spune:
Ingres, ti-am urmarit toata povestea, tot ce-a fost cu Mihai al tau, si-am plans langa tine, si-am vrut sa vin la tine sa te imbratisez...Te iubesc, ai fost si esti incredibil de puternica, se simte ca Mihai e alaturi de tine si..intr-adevar el este fiinta care te iubeste cel mai mult, in toate lumile posibile. Aveti grija mare unii de altii, familia ta care e inca fizic langa tine. sa auzim de bine.
Crinutz la multi ani cu intarziere..si sigur mama ta a fost si este langa tine!
lore tu ce mai faci? cum mai e laura?
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
lore03 spune:
Chiar ma intrebam daca acest subiect a fost abandonat.Ma bucur ca nu.Problemele Laurei erau din cauza ca are lamblii.Dar ia tratament si o sa fie bine.Mai are putin si o sa mearga la gradinita.Saptamana viitoare este ziua ei si nu mai are rabdare in fiecare zi intreaba "astazi este ziua mea".
Astazi sunt 80 de zile de la accident.80 de zile de singuratate si de durere.Toti spun ca timpul vindeca dar mie imi este tot mai dor de el si tot mai greu fara el.Ma uit la Laura si ma doare sufletul ca tatal ei nu este langa ea sa o mangaie si sa se joace cu ea asa cum o faceau cand el era acasa.
Va pup pe toate .Si poate vom intra mai des la acest subiect.
cristetil
Laina spune:
imi dau seama cat e de greu...Si nu stiu daca devine vreodata mai usor, sau da, cred ca devine, pentru ca te obisnuiesti, te obisnuiesti sa te doara, devine parte din tine si nu te mai sfasie constant, sunt doar momente in care iti vine sa musti din pereti, sa urli ca o fiara....In rest...traiesti asa, te culci asa si te trezesti asa...
pe 27 august a fost ziua lui Daniel...ar fi avut 33 ani...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
ingres spune:
Laina, iti multumesc din suflet...dar sa stii ca nu sunt puternica... mi-e cumlit de greu si de multe ori ma rog sa-mi treaca cat mai repede aceasta viata...stiu ca nu e bine...dar din pacate...asa simt!
Marilena12 spune:
Ingres, draga mea, ai o fata superba, plina de viata, sa te ajute Domnul sa-ti daruiasca satisfactii care sa poata tine si locul puiului pierdut! Sa fie sanatoasa si fericita si voi sa aveti putere sa-l lasati pe Mihai cu Hristos, care il ocroteste acum.
Si cu mamaie. Boala ei nu a fost intamplatoare, pur si simplu nu s-a indurat sa-l lase pe Mihaita sa plece singur la Domnul, a vrut sa-l insoteasca si acolo, si crede-ma, a fost cea mai potrivita persoana ca sa fie si dincolo langa el.Acum amandoi se bucura de vederea lui Dumnezeu, a Preacuratei Sale Maici si a sfintilor.
Si cand va fi vremea, veti fi din nou impreuna. Acum, trebuie sa traiesti cu optimism, pentru ca viata fiicei tale sa nu mai implice si alte lipsuri, ea are mare nevoie de parinti dupa ce a pierdut unicul frate si bunica. Nu are voie sa primesca si alte traume, are nevoie sa vada oameni sanatosi, linistiti si fericiti ca o au sanatoasa si linistita. Copilul asta a suferit destul pentru vietisoara ei.
Sa va dea Domnul putere sa depasiti pierderile imense pe care le-ati suferit si sa fiti asa cum are Roxana nevoie: sanatosi, linistiti, fericiti.
Nu va faceti griji pentru Mihai, el este printre sfinti si ingeri, este linistit si se bucura de vederea lui Dumnezeu.
Sfintii parinti spun ca cei care mor de cancer se mantuiesc prin suferinta acestei boli grele, multi pustnici si calugari sfintiti se rugau Domnului sa le dea cancer, ca sa se mantuiasca prin durere si sa se bucure de vederea lui Dumnezeu. Suna dur, insa asa cum mai spunea un sfant: pe Dumnezeu il vedem cel mai clar si deslusit, printre lacrimi.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
ingres spune:
marilena12, multumesc din toata inima...frumos mi-ai scris, chiar aveam mare nevoie...multumesc din toata inima...sper sa ma intareasca Dumnezeu...sper...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by simona3176
Mmultumesc tuturor celor care sint alaturi de mine.Imi este foarte greu sa trec peste acest moment dar cu ajutorul lui DUMNEZEU am sa reusesc .Sper sa pot avea inca un copil,sint in asteptare.
Simona, abia acum am citit despre baietelul tau. Imi pare nespus de rau, si de cate ori citesc ineosebi despre parinti care isi pierd copiii nu pot sa nu ma ingrozesc si sa nu ma intreb de ce se intampla astfel de nedreptati.
Sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste aceasta durere, si sa ai cat mai repede un copilas, un sufletel care sa-ti mai aline durerea.
Criss si Alex
lore03 spune:
Ingres si eu tot astazi am citit povestea ta.Eu mi-am pierdut sotul si ma doare foarte tare dar am spus atunci cand s-a intamplat ca numai daca Laura fetita noastra ar fi patit ceva as fi suferit mai tare.Si eu sufar si ma gandesc cat de greu iti este tie.Acum trebuie sa ai grija de tine si de fetita ta care este tare frumoasa.
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta durere imensa .Poate ca copilului tau ii este mai bine in rai printre ingeri ,acolo nu mai are nici o durere.Eu am fost suparata pe Dumnezeu cand mi l-a luat pe Vio pentru ca il rugam sa aiba grija de el dar toata lumea mi-a spus ca Dumnezeu are nevoie si de oameni buni .
Sa ne rugam pentru ei si Dumnezeu sa ne ocroteasca sa ne putem creste copii.Incerc sa iti dau tie sfaturi cu toate ca si sufetul meu este sfasiat de durere dar incurajandu-te pe tine parca ma incurajez si pe mine.
cristetil
mariarusu spune:
Ingres ma bucur ca esti si tu aici, , parca ne-am reunit vechea echipa suferinda , mai lipseste Adelyna , chiar voi stiti ceva de ea? si Danyalo , dragele .....
Maria