Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 13
lore03 spune:
Maine este ziua LAUREI.In sfarsit a venit ziua pe care ea o astepta cu nerabdare.Pentru ea este o mare bucurie dar pentru mine v-a fi foarte greu pentru ca este prima data in 10 ani cand sunt singura intr-un moment important.Laura o sa faca 3 ani si este prima ei aniversare fara -TATA-.
De ce DUMNEZEU a ales sa o lase pe Laura fara tati nu stiu si oricat am incercat sa caut raspunsul la intrebarea asta nu l-am gasit.O sa fie foarte greu pentru mine maine cand Laura o sa sufle in lumanari iar eu o sa fiu singura langa ea.
Chiar este atat de greu fara el incat cateodata imi vine sa strig tare ca viata a fost nedreapta cu noi,ca noi nu meritam sa ni se intample si ca copilul nostru nu merita sa ramana fara tata.
Nu am nici o putere .Ce pot face eu?Nu imi ramane decat sa ma bucur de fetita noastra care este o minune de copil.
Iti multumesc"tuca" pentru copilul minunat pe care il avem si pentru toti anii fericiti pe care i-am trait alaturi de tine.
cristetil
Laina spune:
sa-ti traiasca puiuta, lore, si....nu stiu, nu cred ca vei fi singura. ca nu-l vei vedea...asta-i alta problema Hai, inima sus, fii vesela pentru Laura, noi te
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
Marilena12 spune:
La multi ani, Laura, sa cresti mare si sanatoasa, fericita si isteata si sa fii mereu o bucurie pentru mama ta care doar pe tine te are!
Lore, sa te bucuri de prunca ta, prin ea traieste si sotul tau in continuare, este sange din sangele lui, tot ceea ce el a realizat mai pretios in scurta lui existenta, alaturi de tine.
Multumeste Domnului ca el ti-a daruit acest sufletel inainte de a-si lua ramas bun, creste fetita frumos, povestindu-i de tatal ei si pastreaza-l vesnic in amintirea ei, prin tot ce poti: fotografii, povesti despre cat de mult o iubea, cat de bine se distrau impreuna, cat de afectuos era cu voi, etc. El si-ar fi dorit cu siguranta ca fetita sa nu-l uite niciodata.
Durerea din sufletul tau va trece greu, insa fetita trebuie sa cunoasca doar bucuria amintirilor frumoase, fara lacrimi.
Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti cei ramasi singuri, sa va insenineze zilele si sa va daruiasca liniste si puterea de a trai viata aceasta!
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
ingres spune:
Lore, "La Multi Ani!" iti spun si eu pentru Laura.
Stiu cat de greu iti e...mult curaj si iti doresc ca Laura sa iti insenineze viata astfel incat sa poti trece mai usor peste imensa durere...
Din pacate suntem neputinciosi...si mie imi vine sa strig... de multe ori, dar oftez si plec capul...asa a fost voia LUI...
Te imbratisez cu mult drag!
lore03 spune:
Va multumesc la toate pentru gandurile bune.Chiar a fost bine,doar VIO a lipsit ca sa fie totul perfect.LAURA a fost foarte fericita.Si poate ca VIO a fost langa noi de acolo de sus.Doar DUMNEZEU stie.
Copii s-au distrat fain,doar ploaia a stricat putin distractia dar am intrat in casa si au continuat.Ma bucur ca pana la urma am avut puterea sa ii aniversez ziua.Bucuria ei a compensat tristetea mea.
Va multumesc inca odata.Si la toate multi pupici.
cristetil
ellinia spune:
Peste o saptamana se implinesc patru ani de cand ne-a parasit un om deosebit, de care ne aducem aminte cu drag, si eu si sotul meu si cred, toti cei care l-au cunoscut. Intr-un fel, ne-a schimbat viata. Pe mine m-a facut altfel, m-a schimbat, m-a facut mai iute, m-a facut sa-mi pese. Si pentru sotul meu a fost un model. Mereu se gandeste - cand are cate o problema la serviciu - cum ar fi reactionat fostul nostru director, ca despre el este vorba. Eram ca o familie, ne-am mutat cu totii de la Iasi la Bacau, eram un colectiv unit. Anul 2003 a fost unul fatidic. In decurs de doua luni, la firma noastra au fost patru accidente de masina, iar ultimul, cel mai grav, a fost cel in care a murit directorul nostru. A fost ingrozitor...
Si pe 15 august s-au implinit trei ani de cand am pierdut un prieten drag, din copilarie, tot intr-un accident de masina. Ne cunoasteam de mici, am crescut impreuna, eram vecini de bloc, colegi de scoala, si a murit la 25 de ani. Ar fi putut avea copii acum, cine stie ce destin ar fi avut!
Cateodata mi se pare foarte nedrept si nu ma pot abtine sa nu ma intreb "de ce?"...se pare ca asa a vrut Dumnezeu.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
SEASOUL spune:
pentru tine fratiorul meu,si desi nu te-am cunoscut niciodata iti spun ca te iubesc din tot sufletul si stiu ca de acolo ai grija mereu de noi.Si pentru bunica mea,cea care m-a crescut foarte multi ani si careia ii voi fi recunoscatoare toata viata,Dumnezeu ca te odihneasca in pace si imi este tare tare dor de tine.Nu va voi uita nicidata!
Laina spune:
pup toate fetele si sunt cu gandlu alaturi de fiecare dintre voi!
fetele, hai sa va spun porcarie si nesimtire....pe care eu nu reusesc sa o inteleg. pe 27 august a fost ziua lui Daniel, ar fi implinit 33 ani...bun, am mieunat eu cat am mieunat, si a doua zi ma intalnesc pe strada cu mama lui. ma asteptam poate s-o vad si pe ea trasa la fata, mai trista...nu stiu, constientizand ca tocmai ar fi fost ziua fiului ei, fiu pe care nu-l mai are....Am zis ca deh! poate o fi tinand in ea, poate si-o fi cenzurand tristetea etc..si zic eu prima "condoleante pentru ieri..cred ca v-a fost greu..." La care ea se uita la mine cu o privire nedumerita, si dupa cateva secunde de ezitare zice: "pentru ce condoleante? aaa...pentru pacatosul ala care o sa arda in iad? nici nu merita sa-mi amintesc de el."
am ramas tablou, va rog sa ma credeti ca n-am mai stiut ce sa-i spun, si-am plecat cat am putut de repede. deci...nu pot sa inteleg cum a putut sa gandeasca asa ceva....ok, stiu ca e habotnica, dar chiar asa sa gandesti despre copilul tau?...
nu pricep.
lore03 spune:
Draga Laina inteleg foarte bine ce ai simtit.Pe 11 septembrie se fac 3 luni de la decesul lui VIO,iar in aceste 3 luni vreau sa iti spun ca nimeni din familia lui nu a mers la cimitir sa ii aprinda o lumanare.Numai eu merg in fiecare zi.Si au mai fost niste prieteni odata.Legat de prieteni nu ma deranjeaza, dar familia.Unde este durerea pe care o afisau la inmormantare.
Eu nu ii inteleg cum poti uita asa repede un om .Daca ar fi fost un om rau poate as fi inteles dar asa nu gasesc nici o explicatie pentru nepasarea lor.
De ce dumnezeu ii alege pe cei buni iar pe cei rai ii lasa pe pamant nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata.
PENTRU TOATE FETELE DE LA ACEST SUBIECT MULTI PUPICI SI
cristetil
bobocel_07 spune:
Laina am citit si recitit mesajul tau si nu imi vine sa cred ca o mama poate reactiona asa.Mai ales ca fiul ei nu e langa ea si nu o sa-l mai vada niciodata.Pupici si fii tare.
Lore03 imi pare foarte rau ca nu se duce nimeni din familia lui la mormant, indiferent cat de tare te supara un copil sau indiferent de ce relatie ai cu el, cand se intampla un necaz asa de mare mi se pare imposibil sa nu treci pe la mormantul lui.
Bunicul meu din partea lui tata s-a stins chiar de Craciun acum aproape 9 luni si nu este zi sa nu ma gandesc la el mai ales ca a avut o moarte cumplita si s-a chinuit 2 luni de zile.Mi-e dor de tine tataicule si vreau sa stii ca nu te voi uita niciodata
alexia_07