Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

uff...greu si pentru tine, alexia...Dar oricum, eu propun sa ne amintim in fiecare zi de un moment super fain pe care l-am trait cu ei Eu glumesc si vorbesc si rad in gand cu Daniel ca si cand ar fi langa mine mereu.

si...eu sa fiu tare? hm...eu??[:)))] marea kk-cioasa! dar..ne-om vedea noi mai tarziu, si-om vedea noi atunci cum sta treaba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Sa ne rugam si pentru soldatul cazut la datorie in Afghanistan,si care a lasat in urma lui o micuta si pompierul care a murit ieri pe cand incerca sa salveze pe cineva.Dumnezeu sa va odihneasca in pace
si pentru curajul de care ati dat dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Au trecut deja 3 luni de la accidentul care ne-a schimbat viata ireversibil.Cu toate acestea eu inca il mai astept pe VIO sa vina acasa.Ne este foarte tare dor de el si mie si Laurei.Si cata nevoie avem de el.Laura o sa inceapa gradinita saptamana viitoare si Vio isi propusese sa isi ia concediu sa o duca el la gradinita in prima zi.Sunt atat de multe lucruri pe care vroiam sa le facem impreuna iar acum ma trezesc si sunt singura .Totusi sper ca de acolo de unde este el sa fie alaturi de noi pentru ca stiu cat de mult ne iubea.

Iar maine o sa implinim 8 ani de la cununia religioasa.8 ani de fericire care sau spulberat intr-o secunda.In fiecare zi ii multumeam lui Dumnezeu pentru aceasta fericire si il rugam sa aiba grija de noi.Si ma intreb unde a fost Dumnezeu in acea zi.De ce a lasat sa se intample acccidentul acela ,de ce nu l-a ocrotit pe Vio cum il rugam in fiecare seara.
Sunt atat de multe intrebari la care nu le-am gasit inca raspuns.Toata lumea spunea atunci sa nu imi pierd credinta.Eu nu mi-am pierdut-o,dar nu inteleg cum se aleg oamenii care sa plece dincolo.Sunt oameni care isi doresc moartea sau care nu merita sa traiasca de ce nu ei,de ce VIO al meu care era bun si avea un copil mic .Acum cand era asa fericit ,cand avea atat de multe planuri,cand copilul lui avea atat de mare nevoie de el.Nu inteleg si poate nu o sa inteleg niciodata.

O sa redau acum o poezie pe care a scris-o VIO.Poate nu am spus inca dar el scria poezii.Sper sa va placa.

INIMA ZDROBITA, CUM SA TE IMPAC,
TU CAND PIERZI CEVA MA INDEMNI SA TAC
IDOLUL TAU SFANT SINGURA TE LASA,
TOT MEREU REPETI:TE ASTEPT ACASA.

IERNILE DIN NOI VOR FI TOT MAI GRELE
NU VOR FI PREA MULTE RAZE DE LUMINA
PATIMASEI SOARTE CA SA II SUSTIN
UMBLETUL AMARNIC PE CARARI DE STELE

MAINILE CE-ODATA SAU IMPREUNAT
N-OR MAI STA DE VORBA,DOAMNE ,CE PACAT!
INTRIGATI DE CEI CE VOR SA TE COBOARE
IATA CUM SE CARA CRUCEA IN SPINARE.

DRACUL E MAI NEGRU DECAT PATA OARBA;
RASUL DESDEMONIC A CRAPAT PE BUZE,
ASTAZI FRUNTEA MEA VREA SA ITI ABSOARBA
GANDURILE SLABE ,TRISTE SI CONFUZE

ANII,EI VOR STI TOT CE S-A-NTAMPLAT,
MARILE ENIGME CUM SA LE DEZLEGE,
IAR DE-O FI SA FIE VALUL ADUNAT
HAIDE SA LASAM TIMPUL SA-L INCHEGE;
AH,CE MULT MA DOARE,DOAMNE,CE PACA

Si sper sa nu va fi plictisit prea tare.
Iar tie dragul meu iti trimit multesi multi

cristetil

Mergi la inceput

lore, cum sa ne plictisesti! foarte frumoasa poezia, avea talent Vio al tau. Ce sa spun...e tare frustrant, e greu sa fii singura...Ma gandeam, poate cand incepe Laura gradinita, sa-i dai ceva, un obiect care ii place ei, si sa-i spui ca tatal ei voia ca ea sa aiba lucrul ala cand incepe ea gradinita. ca ar fi vrut sa i-l dea prsonal, dar pentru ca el nu poate sa fie langa ea acum, i-l dai tu. Asa, ca sa-l simta intr-un fel si pe Vio aproape in ziua aia speciala pentru ea. E doar un gand de-al meu, sper sa nu te superi pe mine ca am zis.. Pupi tie si Laurei!

si voua, curajosilor, eroilor fiti fericiti!

Mergi la inceput

Lore,frumoasa poezia lui VIO.Cumplit,imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat,Condoleante.Fii tare si gandeste-te ca o mica parte din VIO este fetita ta,Laura si cu siguranta el este alaturi de voi mereu si va ocroteste.

Multa sanatate si putere

si ganduri bune pentru toti care s-au stins in cumplitele atentate din 11 septembrie

Mergi la inceput

azi e ziua mea, si pentru a treia oara imi lipsesti, Daniel. mi-e dor de trandafirul alb pe care mi-l ofereai in fiecare an, mi-e dor de zambetul tau cand apareai in pragul usii, mi-e dor de mesajul tau de la ora 00.00 fix... mi-e dor de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

LA MULTI ANI!
Eu iti trimit flori galbene nu am trandafiri albi.Dar sper sa iti mai stearga din durerea pe care o simti.Dar asa cum si voi mi-ati spus mie ,el este alaturi de tine si ar vrea sa iti dea acel trandafir.
Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti.
De la mine si Laura

cristetil

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI" Laina . Sa fii sanatoasa si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Laina La multi ani! Sa ai o viata plina de flori! Sufletul lui Daniel te vegheaza, iti da acelasi telefon la ora 0,00 fix, iti zambeste la fel si iti daruieste acelasi trandafir alb. Doar ca tu nu-l auzi si nu-l vezi.

Mergi la inceput

multumesc mult de tot, fetelor, pentru gandurile bune!

Mergi la inceput