Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Anul acesta s-au implinit 5 ani de cand bunicul meu s-a stins.
El m-a crescut. A fost un om special. Visam ca barbatul meu sa fie ca el. Era atat de bun si generos!!
Incerc sa nu-mi amintesc ultimele clipe langa el pentru ca sunt atat de dureroase!!!
Dar il aduc mereu in prezentul meu cu amintirile frumoase din copilarie. Uneori, cand imi este greu, stau de vorba cu el si ma rog, ca acolo sus unde este sa se roage pentru mine.
Si ma mai gandesc, ca daca el, care era pentru mine intruchiparea bunatatii si-a generozitatii m-ar fi ajutat daca mai era in viata, atunci sigur ma va ajuta Dumnezeu.
Sa-i fie somnul linistit acolo unde este si sa vegheze asupra mea in continuare!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Elenalove27 spune:
plang si eu cand citesc ce a-ti scris voi despre cei iubiti care nu mai sunt printre noi...plang si iar plang...
mamica mea draga a plecat in RAI pe 10 decembrie 2006 de ziua feciorului meu....
A plecat fara sa isi ia ramas bun de la nimeni...a facut stop cardiac...dupa nenumarate alte stopuri cardiace nu a mai putut saracutza e ea...a murit la tara in patul ei vechi...a murit cu gandul la mine ca sunt departe si vrea sa ureze puiului meu La multi ani si vrea sa isi vada si nepotelul David care abia se nascuse...
Mamica mea draga , imi este dor de tine muuuuuuuult...sunt trista ca ai plecat dar ma bucur ca nu mai suferi ...te visez mereu cand bine cand rau dar asa cum imi spuneai matale viata este si buna si rea doar ca noi trebuie sa o facem cat mai buna...imi este dor sa te sun ...imi este dor tare de tine....
Marilena12 spune:
Imi este foarte greu sa citesc aici, este atata suferinta!
Ma rog mereu sa-i tina Domnul sanatosi pana la adanci adanci batraneti pe dragii mei, pe toti. E tare greu sa poti trai cand iti moare cineva drag, cred ca e tare dificil sa te mai bucuri de viata...Eu nu pot baga mancare in gura mea cand o stiu pe mama bolnava sau necajita! Fereasca-ne Dumnezeu de mai rau! Nimeni nu e pregatit vreodata pentru acesta despartire definitiva.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Crinutz spune:
Crisa, nu am intrat de vreo 2 zile pe forum dar iti sunt alaturi, cred ca a fost tare grea ziua aniversarii. Tu stii ca eu stiu ce simti, nu am cuvinte de consolare pt ca ele nu prea au efect.
Mai e un pic si se implinesc 6 luni de cand mamica mea draga a disparut. mi se pare ca a trecut o vesnicie. Se apropie si ziua mea si va fi greu fara ea, sa imi zica la multi ani. Off ce dor imi e!!!!Si ea a plecat fara sa ne spuna un cuvant, nu a putut sau nu a vrut sa ne sperie, nu stim de ce nu a zis nimik...Ne doare tare rau asta, am fi vrut sa stim ce gandeste, ce simte....
Te iubesc mami!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006
simona3176 spune:
buna fetelor.sint noua pe aici si am si eu o mare suparare.in 20 iunie sa stins din viata unicul meu copil andrei.era cel ami de pret lucru din lume.avea doar 6 ani.imi este tare dor de el nu mai pot.
Marilena12 spune:
Simona, imi pare tare rau pentru puiul tau! Dumnezeu sa ti-l ocroteasca acolo sus, si sa-i duca sufletelul nevinovat intre ingeri! Este ingrozitor sa pierzi un copil!
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Elenalove27 spune:
simona draga , imi pare nespus de rau
DUmnezeu sa aibe grija de pui in ceruri.
te rog sa nu te superi si te rog mult daca se poate si daca vrei ne spui si noua ce sa intamplat cu puiul tau...te rog.
miria_cristina spune:
O, Doamne, Simona! Ce grea cruce!
Imi pare atat de rau pentru tine!
Sa-ti dea Dumnezeu putere si intelegere!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
lore03 spune:
Si eu sunt foarte necajita sotul meu a murit acum 2 luni intr-un accident de masina. Am fost atunci foarte suparata pe Dumnezeu.Nu am inteles de ce l-a ales pe el care era un om extraordinar.Eram atat de fericiti.Avem o fetita minunata care are aproape 3 ani.Am ramas singure iar Laura poate il va uita pe tatal ei.De ce oare nu l-a mai lasat DUMNEZEU sa se bucure de fetita noastra pe care am asteptat-o 6 ani. Este foarte greu.Iar cei care cred ca este morbid nu trec prin ce trec eu,si nici nu i-as dori sa treaca.Acum m-am impacat cu DUMNEZEU asa ca sa ne rugam pentru cei dragi.
cristetil