Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Laina

of, doamne, Criss75, cat de nedrepte sunt lucrurile uneori... si chiar nu se poate face nimic sa fie tras la raspundere nenorocitul ala?...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Deocamdata nu s-a facut nimic, desi parintii au angajat un avocat, i-au platit taxa imediat dupa inmormantare (in 19 aprilie), dar nu stiu cum functioneaza legile in tara asta, si de ce un criminal pana la urma, se plimba liber, si la tv arata cum nenorociti care fura o gaina de exemplu, sunt imediat arestati.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

damn....poate se rezolva pana la urma, desi...cine stie, nu-l mai aduce nimic inapoi pe varul tau. sistemul juridic e asa cum e, trebuie sa fii cineva ca sa ai parte de ce trebuie. asta e sper sa fie bine pentru voi, mai ales sa puteti sa va linistiti sufleteste

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

laina,stii ce a fost ciudat faptul ca l-am visat imediat dupa ce am sugerat familiei sa tinem parastasul de doi ani la biserica.
eu am intrebat vecinele si una mi-a zis ca da e de bine ca l-am visat asa si alta data tot asa mi-a zis ca e de bine ca-l visasem inbracat in alb.
imi pare rau ca niciodata nu imi zice nimic ,alta data tin minte ca radea in vis .

laina ,cauta pe net poate gasesti ceva legat de interpretarea viselor sau deschide un subiect cu asta..........

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

poate asa vorbeste el cu tine, prin zambete si priviri. cine stie...Era un om religios?

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

laina,nu.........nici macar nu intra in biserici ,ultima data a facut-o la nunta mea in 2003 ,nu s-a spovedit ,impartasit ,cuminecat,a murit in spital fara lumanare .....
nu lasa in casa popa cu crucea ,se certa cu preotii.

da a fost un om harnic ,familist,glumet,prietenos,de cuvant ,avea asa ca tine o vorba buna pentru fiecare.

am inteles ca nici tu nu esti credincioasa,da poti trai si asa nu?

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

din punctul meu de vedere, poti trai foarte bine. nici eu nu sunt credincioasa, si nici EL nu era. si nu mi se pare ca, daca nu te duci la biserica, esti automat un om rau...

m-a intrebat cineva cum pot sa nu cred, ca cica "cine are grija de EL acum?" Mi se pare simplu: exact cine a avut grija de el si in viata - adica nimeni. sau noi, atata cat am putut. tot noi avem grija de EL si dincolo.

n-am sa dau pomeni pentru EL. n-am sa ma duc la mormantul lui, mormant in afara cimitirului, ca, deh! acest minunat dumnezeu ar fi avut grija de el...asa grija, nu, multumesc. n-am sa aprind lumanari in calea LUI.
am sa ma gandesc insa la EL cu toata dragostea, stiind ca el pe mine ma simte. sper numai ca m-a iertat.

si ultima nebunie: Antonia sta uneori si se uita...habar n-am unde, in aer (oare?) si rade, si zambeste, si vorbeste cu orice/oricine o fi vazand ea acolo. nu-i greu de ghicit ce-mi trece mie prin cap, nu?

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laina

din punctul meu de vedere, poti trai foarte bine. nici eu nu sunt credincioasa, si nici EL nu era. si nu mi se pare ca, daca nu te duci la biserica, esti automat un om rau...

m-a intrebat cineva cum pot sa nu cred, ca cica "cine are grija de EL acum?" Mi se pare simplu: exact cine a avut grija de el si in viata - adica nimeni. sau noi, atata cat am putut. tot noi avem grija de EL si dincolo.

n-am sa dau pomeni pentru EL. n-am sa ma duc la mormantul lui, mormant in afara cimitirului, ca, deh! acest minunat dumnezeu ar fi avut grija de el...asa grija, nu, multumesc. n-am sa aprind lumanari in calea LUI.
am sa ma gandesc insa la EL cu toata dragostea, stiind ca el pe mine ma simte. sper numai ca m-a iertat.

si ultima nebunie: Antonia sta uneori si se uita...habar n-am unde, in aer (oare?) si rade, si zambeste, si vorbeste cu orice/oricine o fi vazand ea acolo. nu-i greu de ghicit ce-mi trece mie prin cap, nu?

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

laina ,nu a zis nimeni ca oamenii atei sunt oameni rai .tatal meu a fost un om bun,asta e clar.

ti-as da un sfat, sa nu te superi,scoateti nebunii din cap de genul oare la ce ,cine se uita si rade Antonia ,eu zic sa o detasezi de povestea asta pe ia e totusi copil.

daca tu esti fericita ca il visezi ,vorbesti si comunici cu EL ,chiar daca ai alta familie asta e, dar lasai pe ei deoparte de povestea asta.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

eh, ma joc si eu, ea n-are de unde sa stie si nici n-are de ce sa stie. pitici pe creier.

mda...ateii...eu stiu ca nu e asa, insa unii cand aud de unul ca e ateu, deja l-au catalogat in zona aceea de nu-atinge-cah-spurcat. mi s-a intamplat, si nu ma mai afecteaza. aaanyway...noi sa fim sanatosi, si cu cei dragi, oriunde ar fi.

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Am promis ca o sa scriu si de tataie care nu mai e cu noi de 4 ani. S-a stins cam cu o sapt inainte sa aflam ca mama are cancer. Ar fi fodt dureros pentru el sa stie ca are asa ceva. Si el tot de cancer de prostata a murit. Dar nu vreau sa imi amintesc de moartea lui pt ca nu am avut curajul sa il vad inainte sa moara si acum mi-e ciuda dar asta e nu pot da timpul inapoi.
E singurul bunic pe care l-am cunoscut bine (cel din partea tatalui a murit cand eu eram prea mica) iar bunicute nu am avut deloc. Asa ca cu tataie am trait in aceeasi curte. Imi amintesc multe despre el: ca era un amator de pescuit si ii placea sa mearga la mare la namol. Ne aducea de fiecare data rochite f frumoase de vara de la mare (unele mai sunt si acum pe acasa) si noi eram f fericite. Avea o pasiune pt flori si planta mereu in gradina, imi placea sa stau cu el in gradina cand sapa, cand plivea, cand punea zarzavaturi. Imi amintesc ca tot ce nu ne placea din mancare era plasat in farfuria lui, caci el manca orice si era salvarea noastra. Era un om f sanatos, niciodata nu il vedeai bolnav la modul serios, poate si de-asta a rezistat atat cancerului, a trecut prin 2 operatii dupa acre s-a simtit f bine. Cred ca i-a fost bine vreo 10 ani, poate mai bine, dupa care a decazut dar avea 84 de ani. A fost un om f activ la viata lui si in ultimul timp se plictisea groaznic si zicea mereu ca ar vrea sa moara, ca nu mai are ce face aici pe pamant. Imi trec f multe lucruri prin cap legate de el dar nu reusesc sa le pun cap la cap. revin!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

In 1992 mi-am pierdut bunicul din partea tatalui.L-am iubit mi-a fost tare drag.Dumnezeu sa-l ierte!!!
In 1997 mi-am pierdut bunicul din partea mamei.Nu am fost asa apropiati dar l-am iubit si pe el.Dumnezeu sa-l ierte!!!
In 2002 mi-a murit bunica din partea mamei.M-a crescut si a fost cea mai draga bunica.Am fost foarte atasata de ea.Dumnezeu s-o ierte!!!
In 2007 s-a dus la EL si cea mai draga fiinta , mama mea.Dumnezeu s-o ierte! Durerea inca este si va fi toata viata.
Stau si ma gindesc cu groaza in 2012 pe cine-mi mai ia ? Din 5 in 5 ani vad ca cineva dintre cei dragi se duce.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti si sa le fie tarana usoara.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput