Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Maria, Lavinia, alexis2002, imi pare tare rau pentru durerea prin care trebuie sa treceti...dar asa este, ne vom mai obisnui, ne vom obisnui sa nu mai crape sufletul in noi de fiecare data cand ne amintim. Nu stiu. Cel putin asa sper. Ii visam, ii dorim langa noi...

Citindu-va povestile, am inteles ce ma durea cel mai mult. si anume: poate ca daca ar fi murit (...mi se pare ireal sa scriu asa, mereu ma gandesc in termeni de "a plecat", "s-a dus"...) la o varsta mai inaintata, cu oarecare impliniri, cu o familie care sa-i duca dorul...intelegeti voi ce vreau sa spun..., poate as fi fost mai impacata cu ideea. Dar asa... a plecat singur de tot, la doar 30 ani, a ales sa plece pentru ca era prea multa suferinta aici pentru el... Si eu n-am putut sa-i spun sa lase in urma casnicia lui ratata, n-am putut sa-l iau de langa ea, de langa cosmarul lui zilnic...

Dupa ce s-a dus, am gasit in buzunarul unei haine vechi de-a lui pe care o uitase la mine o bucata de hartie cu scrisul lui. Si cand am citit am crezut ca mor acolo. Va redau putin din el, gandurile unui om care ar fi trebuit sa fie fericit...:

"Tot ce-mi doresc este sa am si eu prieteni cu care sa pot vorbi si iesi din cand in cand, asa cum am visat intotdeauna, am putea vorbi despre carti si politica si am iesi la o terasa seara, nu vreti? Va rog!.. Doamne dumnezeule, iubiti-ma si pe mine, macar incercati, macar tolerati-ma pe langa voi, am nevoie de voi, de un motiv sa zambesc. N-am sa va sufoc cu prezenta mea, va rog, ma aude cineva? Cineva, oricine, ajutati-ma, ajutati-ma, va rog, vreau sa fiu acceptat, am nevoie sa fiu acceptat, am obosit sa plang si sa visez..."

Doamne, daca as sti ca macar acum zambeste!...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu imi amintesc cu drag de bunicii mei din partea mamei, care m-au crescut si m-au ingrijit, si din cei 4 nepoti, eu am fost preferata lor. Au trecut mai bine de 10 ani de cand i-am pierdut, bunicul a fost mereu un om sanatos si puternic, dar in ianuarie '96 s-a imbolnavit, si abia in noiembrie s-a descoperit ca avea cancer. A murit in 29 noiembrie, la 70 ani iar bunica mea n-a rezistat prea mult fara el si s-a stins dupa o luna jumate. Imi amintesc cum s-au iubit toata viata si s-au respectat, mergeau mereu tinandu-se de mana, chiar si la 70 ani...
De asemeni ma gandesc foarte des la varul meu, cu care am crescut impreuna, si care a murit anul acesta in aprilie, la 27 ani. A fost batut atat de rau incat a murit, siculmea, cel care l-a omorat e bine merci, liber si isi vede nestingherit de viata lui.

Criss si Alex

Mergi la inceput

of, doamne, Criss75, cat de nedrepte sunt lucrurile uneori... si chiar nu se poate face nimic sa fie tras la raspundere nenorocitul ala?...

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Laina,ce frumoasa e Antonia ,sa-ti traiasca.

te admir pt ca ai de fiecare daca cate o vorba buna pt fetele care posteaza la acest subiect.
imi pare rau ca nu ai reusit sa ai curajul de ai spune prietenului tau sentimentele pe care le nutreai fata de el ,ma intreb? oare cum era daca ii spuneai ........

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

cum era.... am indraznit si eu sa visez la o lume alternativa in care eu ii spuneam ce simt pentru el, el s-a fi decis sa divorteze si am fi ramas impreuna... Nu stiu.... cu asta trebuie sa traiesc. Nu stiu daca i-ar fi fost mai bine, poate ca da. asta e marea mea neimplinire, ca n-am stiut sa...sa ce? sa-i fiu prietena, iubita, orice ar fi vrut sa-i fiu...

L-am visat de multe ori... Intr-o noapte am visat asa ceva ca o padure foarte deasa, in care ma cufundam si...era ceva in ea ca o amenintare, ceva greu si deprimant, copacii erau atat de apropiati de parca voiau sa nu ma lase sa trec, sa ma opreasca, sa ma inghita...Mi-era teama. Si deodata, s-a ridicat acel ceva greu...S-a deschis un luminis (de fapt, copacii au parut ca se trag la o parte), si de dupa un copac a aparut EL. Zambea. A intins mana catre mine si mi-a spus "Vino cu mine. E timpul." Si m-am dus cu el.

Cat de dor imi e de el...

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

laina,ce vis ciudat ,oare nu te-ai gandit sa ceri cuiva priceput sa le interpreteze,oare nu doreste sa-ti comunice ceva prin intermediul viselor?

eu foarte rar il visez pe tata ,ultima data l-am visat ca era rosu la fata si grasut ,exact pe dos fata de cum era el in ultima vreme adica slab si livid la fata ,cineva mi-a zis ca e un semn bun faptul ca l-am visat asa ,dar niciodata nu mi-a vorbit.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Laina ce cuvinte frumoase. Si dureroase in acelasi timp.

Adevarul este ca putini dintre noi ajungem la un asemenmea nivel de spiritualitate incat sa stim ce se petrece in sufletul unor oameni care nu spun ce simt. Si tata era la fel si cred ca ceea ce ma doare cel mai tare este ca atata timp cat a fost in viata nu am fost cu adevarat intersata sa aflu despre el iar acum este prea tarziu.

Viata ne ia cu totul si adevarul este ca mergem inainte pentru ca oricat de nedrept ni se pare timpul nu sta in loc, desi inimile noastre sunt impietrite de durere.

Iti inteleg foarte bine suferinta dar nu uita ca ai o minune, o ai pe Antonia, iubirea vietii tale.

Iti doresc din tot sufletul ca la un moment dat sa nu mai suferi si sa iti aduci aminte doar de momentele frumoase si acelasi lucru mi-l doresc si mie si tuturor celor care scriu la acest subiect.

Pupici tuturor

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Laina, am citit ceea ce ai postat aici, cred ca este tare dureros sa traiesti cu o asemenea suferinta, mai ales ca ai familie...Sa te ajute Dumnezeu sa depasesti starea asta, ca sa te poti bucura pe deplin de viata pe care o ai alaturi de sotul si fetita ta!
Cred ca in sufletul tau este o mare durere...

www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

multumesc fetelor!

soanso, cred ca m-am gandit la un moment dat sa rog pe cineva sa interpreteze visele...dar cred ca mi-a fost si frica..In plus, nu cunosc pe nimeni care chiar sa stie despre ce vorbeste, cineva care chiar sa se priceapa. daca stiti voi pe cineva, mi-ar placea.

Val si Marilena, va multumesc din suflet pentru intelegere. si-mi pare bine ca nu este rau de tot decat uneori. in rest am invatat sa traiesc cu amintirea LUI ca intr-un fel de viata paralela. Vorbesc tot timpul cu EL, ii povestesc tot ce mi se intampla, il tin aproape de mine si-l simt aproape de mine. Eu cred ca el banuia ce simteam pentru el, Insa mereu a vrut sa ma protejeze, din cauza diferentei de varsta... Si...cred ca daca n-as avea un sot care ma iubeste si o fetita minunata, m-as duce la EL. Asta insa mai tarziu acum.

Astazi nu vreau sa dau apa la soareci. Astazi vreau sa ma concentrez asupra amintirilor frumoase....
Odata am fost la mare cu grupul de prieteni, am plecat asa, neprevazut, fara nici un aranjament prealabil, pur si simplu. Cu toate impotrivirile din partea parintilor mei. Cand am ajuns acolo, la Costinesti, evident ca n-am gasit camera la hotel sau cine stie ce, insa am avut noroc si-am gasit pe cineva care ne-a primit in gazda..casa era si aproape de plaja. In noaptea aceea noi ne-am strecurat pe plaja si-am stat pana dimineata pe nisip si-n apa...voia sa ma invete sa inot...Isi luase si chitara, am cantat asa, pe intuneric...

miss you, Daniel...

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

si..soanso, tie ce impresie ti-a lasat visul? adik..te-a lasat cu o stare de bine, ca si cum tatal tau a venit sa te vada, sau crezi ca era un mesaj ceva?

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput