Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
luy spune:
Buna dimineata si de la noi, burtici !
Vad ca Annisia a bantuit toata noaptea pe aici si ca a apucat-o iar nostalgia dupa silueta ei pierduta...
Annisia draga, sunt de acord ca nu te-ai laudat si ca aratai beton ( si in plus mai esti si fotogenica ), insa am convingerea ca vei reveni la forma initiala
dupa nastere si vei fi si mai sexoasa cand o sa-l ai in brate pe bebe Yannis ( care cu siguranta va fi un dulce si jumatate ).
De asemenea, asteptam sa ne dai vesti bune de la echo si mai sper sa suporti bine drumurile de azi, ca nu ai dormit deloc, cred...
Luy 34+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinus_25 spune:
Imi amintesc ca va plangeati (Annisia stiu sigur) uneori ca va loveste exact in gaura......si pe mine ma bumbaceste acum la greu, incat am inceput sa gem noaptea, si ma intreaba sotul ce am, daca nasc
Efectiv imi invarte un cutit acolo.
Dumnealui, bebe smecher ce e, a pozat frumos sambata la eco in pozitia de start cu capusorul in jos. Si dr si eu ne-am bucurat ca s-a asezat din timp, macar daca vine mai devreme sa nu vina cu picioarele inainte. Insa cum am iesit din cabinet a inceput foiala, mai intai transversal, acum danseaza pe colul meu.
Ma gandesc ca oricum are destul loc deocamdata in burtica, isi mai schimba pozitia in 3 saptamani. Cam pana cand ar trebui sa se intoarca la loc? 32 sapt?
Alinus 29s cu
Iulius
luy spune:
aniast, imi pare tare rau pentru vestile pe care le-ai primit, inteleg ca nu vrei cezariana pt ca vrei cat mai repede al doilea bebe. Fii optimista si nu dispera, poate nu veti ajunge totusi la cezariana. Cel mai important este ca BB este bine, iar in legatura cu nasterea, o sa mai vedeti la momentul respectiv ce poate fi facut. Cand mai mergi la urmatorul control ? De acum te-a chemat mai des ?
amar, de-acum stai cumintica acasa, lasa plimbarile, ca nu mai e cazul, odihneste-te si vorbeste cu BB sa mai stea in burtica.
Alinush, bine ai revenit ! Inca nu s-a facut lista cu nr de telefon, nici eu nu stiu care este cea mai buna idee, daca sa trimita fiecare nr de telefon pe mailul comun sau sa il trimitem pe PM la una sau 2 fete... Sa vedem ce mai propun fetele, ca intr-adevar, ar trebui sa demaram aceasta "operatiune", acus' e inceputul lui august, iar de la jumatate incolo or sa inceapa sa apara bebeii
Roxana, spor la cumparaturi ! Daca te duce nenea soferul, atunci ai voie sa te plimbi . Destressare placuta !
Sabina, nasol fara apa... Nici nu vreau sa ma gandesc, brrrr... Incearca sa ignori acest neajuns si sa te bucuri de faptul ca esti la munteeeeee ( si se presupune ca acolo este mai racoare si aer curat )
kriss, sa-l stapaniti sanatosi ! De-acum nu-ti mai pasa de caldura, hehehe... Fericito !!!
afibebe, cam delicata faza cu oaspetii neasteptati... Cum o fi sa te duci pe capul cuiva fara sa anunti inainte ? N-am sa inteleg niciodata asemenea oameni. Oricum, tu vezi-ti de ale tale, nu te apuca sa faci eforturi pentru ei. Bucura-te de compania lor, dar cand simti ca te oboseste nu uita ca bebe e cel mai important si ca trebuie sa inteleaga si ei esti intr-o situatie speciala, deci nu au motive de suparare.
O zi racoroasa va doresc tuturor !
Luy 34+ cu
sim_stoian spune:
In sfarsit imi merge si mie netul, picase pe la 9 jumatate. De vreo saptamana si ceva se taraie...Dar i-a sunat sotul pe aia de la UPC si le-a marait ceva de ANPC, asa ca trimit azi dupa-amiaza o echipa la noi. Sa o vad si pe asta.
Iar mi-e cald de mor, dar macar o sterg acusi de acasa si o sa mai am activitate. Ma duc sa ma pregatesc de plimbari. Bebe se tot foieste, nu mai are stare. Aveam si eu impresia ca a mai coborat burta, dar nu cred ca e asa pt ca respir tot greu.
Sim 34+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
betty78 spune:
mandarinutza multumesc mult de informatie...chiar mi-a fost de ajutor, am ajuns ieri pe la Carrefour Orhideea si mi-am luat scutecele si 2 paturici.
Roxana Gmultumesc mult, dar nu este nici o croitorie pe aici prin centru....
Aniast scumpo, imi pare tare rau, dar inca se mai poate ridica..asa ca mai ai o speranta.
Eu una m-am trezit cu dureri ca la CM si sunt plina de draci. Am luat No-spa dar nu ma ajuta. Sper totusi sa fie de la spate ca ieri am dormit dezbracata si probabil m-a tras curentul....Sper ca bebe sa mai stea inca inaintru si sa trec si eu de saptamana 36.
Oricum e grasut, la 33 saptamani si 4 zile avea 2500 g.
Va pup pe toate si va urez o zi racoroasa
Betty7834+
bulinutza noastra
sim_stoian spune:
Kriss, ce bine de voi . Vreau si eu. L-am zapacit si pe sot, a zis ca punem si noi, dar acum nu vin astia...
Sim 34+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by afibebe
am uitat ceva ca de obicei.
mai avem putin si o sa ne trezim la maternitate.
cum pot eu de aici sa va anunt starea noastra?
am vazut ca fetele de iul-aug au pe mailul comun nr de telefon la care pot trimite un sms pt a-si informa colegele de la odiseea lor despre starea celor de la maternitate.
eu o sa trimit un mail cu nr meu de telefon.
poate o mai face cineva sa am si eu pe cine anunta.
cer prea mult?
sorryyy.
AFIBEBE34+
Cristian Nicolae
Afibebe, mi se pare o idee super, ma gandesc ca ar trebui sa lase numarul de telefon o mamica dintre primele care trebuie sa nasca, si una dintre ultimele(bineinteles, mamici active pe forum) si sa putem scrie un SMS despre starea nostra, ca pana iesim din spital, pana ne instalam acasa, sureaza.
Pupici
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Rodica
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
kriss79 spune:
sim, noi nu am asteptat o firma avizata sa ni-l puna..ca dura intre 15-30 zile..l-am pus la "negru"..am vb. luni, si ieri mi l-au pus..
Sunt de acord si eu cu nr. de tel..se face o lista?
apropo..am pierdut parola si userul de la mailul comun..poate cineva sa mi le trimita pe PM? mi s-a sters mailul respectiv automat si asa le-am pierdut..
Burtik
Cristina 26+
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by kriss79
sim, noi nu am asteptat o firma avizata sa ni-l puna..ca dura intre 15-30 zile..l-am pus la "negru"..am vb. luni, si ieri mi l-au pus..
Sunt de acord si eu cu nr. de tel..se face o lista?
apropo..am pierdut parola si userul de la mailul comun..poate cineva sa mi le trimita pe PM? mi s-a sters mailul respectiv automat si asa le-am pierdut..
Burtik
Cristina 26+cu Alessia Stefana
Ma ofer eu sa fac lista... va propun sa-mi trimiteti pe PM numarul de telefon si data probabila a nasterii... o sa fac un tabel xls care o sa fie disponibil pe mailul comun. Din tabelul respectiv fiecare isi poate alege 2-3 numere - ale mamicilor care nu vor naste in aceeasi perioada cu ea (pentru asta am zis si de DPN). OK?
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)