Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 24
kriss79 spune:
afibebe pt parola/user
succes cu listuta, carpatina!
Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana
cecilia L spune:
Buna dimineata si de la noi, ma rog numai dimineata nu este...
Am dormit pana la 11, va dati seama, nu pot sa cred, e drept m-am mai trezit in timpul noptii, dar nu am avut insomniile din alte nopti.
Fetele nu va ingrijorati, noi am fost puternice toata sarcina, nu o sa ne speriem acum la sfarsit, cu ajutorul lui Doamne Doamne totul o sa fie bine.
Merg sa fac papa, e cald dar asta este, trebuie,revin mai traziu.
cecilia,33+Cristian
danielle02 spune:
neata burtici
eu am dormit dusa toata noaptea,nici macar la baie nu am fost.asa oboseala nu am prins demult!tare bine ma mai simt.aici picura vad si e inourat ma bucur ca nu e caldura insuportabila ca acasa.
andreea totul o sa fie ok.ai sa vezi
annisia ai iesit super in poze dar tot mi se pare ca arati mai bine acum.nus de ce!mai mult imi placi asa,esti mai draguta!
afibebe eu una,te inteleg perfect cu musafirii
e urat tare,si mai ales cand sunt nepoftiti!!!
nana daca nu te superi,iar te terorizez cu intrebarile.cam cate absorbante ti-ai facut tu?cam ptr. cate zile?
sim imi pare rau ca suferi din cauza hemoroizilor.nu stiu cum sunt dar am auzit ca sunt groaznici. sper sa treaca repede!
roxana sa treaca depresia!si eu sunt tare suparata,poate gresesc,poate nu,dar de cand a venit cumnatamea,eu parca nu mai am dreptate cu nimic in ceea ce fac si spun (nu mai zic nimic ca si asa sunt destul de suparata) te pupacesc pe tine poate o sa treaca mai repede depresia ta,a mea inca vad ca mai "ramane'
sunt racita,ragusita,ma doare gatul de mor si nu ma pot lasa de inghetata
o zi buna sa aveti!
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Gabriela77 spune:
Maruntika, Amar, Myral, tinem pumnii pt voi, sa sea cuminti bebelusii!
Afibebe, nasol cu musafirii, acum…puteau cel putin sa anunte!
Roxana, te inteleg cu statul acasa! Daca nu era vremea asta san e tina sechestrate, dar asa…innebunesc si eu! Sper ca azi esti mai bine, totusi!
Andreea, nu iti mai face ganduri negre! Imp e sa fie bebe bine, daca trebuie cezariana, asta e!
Mishuta, o sapt chiar nu e mult! Acum ce vrei, sa facem toate numai dolofani????Sanatosi sa fie!
Da, Sabina, mare dreptate ai, astea nu sint probleme reale! Sa ne dea DD copii sanatosi, asta e tot ce conteaza!
Annisia, faina fata si inainte si acum. Nu ma pot decide! Sa ne zici vestile de la eco!
Roxana, spor la shopping, si eu ies azi!
Carpatina, multumim!
O zi frumoasa, racoroasa, nedepresiva, va doresc!
Gabriela 32+ Sara
Happiness_4_us spune:
Neata!
Scrisesem si eu un mesaj de vreo 3 ori si l-am pierdut din diverse motive, drept ptr care nu o iau iar d ela capat.
Am avut o noapte tare nasoala, cu arsuri, dureri in capul pieptului si sufocare, asa incat de la 4 n-am mai dormit, iar acum sunt zombie.
Asa ca Annisia nu ai fost singura, am fost si eu undeva la mama naibii cu suferinte e-ale sarcinii!
Roxule, bafta la cumparaturi si daca iei ceva ptr bebe Andrei, sa ne spui si noua!
Sabina, cumplit fara apa. Eu stiu ca in ultimii ani in Ro, se gaseau la noi sa faca aia revizia la apa calda exact in luna iulie in fiecare an, iar asta ma scotea din minti, ca opreau apa toata luna. La tine sper sa se remedieze problema cat mai repede ca dupa ce ca sunt caldurile alea infernale, sa n-ai nici apa, mi se pare tare inuman.
Andreea, nu te panica ptr ca sunt sigura ca se va misca bebe si va fi totul ok si o sa nasti normal. Presimt eu asta. Iti tin pumnii sa fie asa!
Carpatina, am trimis si eu PM ptr parola de pe contul comun. Iti trimit imediat si datele mele si multumim de ajutor!
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Am venit de la dr cu vesti nu prea bune. Pana acum a fost totul in regula, acum mi-a vazut placenta fundica si pe peretele anterior la distanta de craniul fetal de aproximativ 2 cm. Momentan n-ar fi mari probleme, dar daca se apropie mai mult de craniu se recomanda cezariana, pt ca ar fi sangerari prea mari. Mor de nervi. Imi doresc tare mult sa nasc normal pentru ca vrem sa mai facem destul de repede inca un bb. Dupa cezariana ar trebui sa asteptam vreo 2 ani pentru o noua sarcina. Sper ca pana la nastere sa se remedieze problema numai ca nu stiu daca as putea face ceva pentru asta. Sunt tare trista....
In rest totul e in regula. BB are 2400 gr, e cu aproximativ o saptamana mai mare, e dezvoltat bine.
Dupa ginecolog am fost la medicul de familie care mi-a dt sa fac VSH, HLG, Glicemie, calcemie total si ionic, Mg, TGP, HIV, VDRL, examen urina si urocultura) I-am zis un nu hotarat vaccinului antitetanos, mi-a venit cu fel de fel de explicatii dar am ramas neinduratoare.
Ma duc la somn ca sunt prea suparata si voi apela la "sindromul plapumioara" Daca nu-l stiti, vi-l explic maine.
Pupici pe burtici.
Andreea 34+ cu
Care-i problema cu cezariana? EU asta vreau. IAr daca tu va trebui sa faci, il faci si pe al doilea tot prin cezariana si gata, problem solved. De ce sa fii trista?
Emma 31+
mandarinutza spune:
Un pupic pt toate gravidutele!
Betty, ma bucur ca ai gasit scutecele!
Aniast, poate totusi nu va fi cazul de cezariana.
Sim, si eu tot proctoglivanol folosesc si este f bun. Eu am folosit si unguent si supozitoare(de doua ori pe zi, pentru cand a fost mai nasol-isi fac efectul mai repede).Ulterior dupa ce se remediaza poti folosi unguent de galbenele. De unguentul mentionat de Irina nu stiam, dar o sa-l caut si eu.
Amar si Maruntzika, stati cumintele, si o sa stea si bebelusii cuminti.
Annisia, succes la eco si sa vii cu vesti bune.
Eu m-am plimbat de dimineata pin parc, am citit o carte pe o banca si m-am bucurat de vantul care mai adia din cand in cand.
Fetele din Ro care ati spalat deja lucrusoarele pt bebe, ce detergent ati folosit? Eu cautam unul sensitive, dar nu am gasit decat Persil Sensitive lichid. Iar asta nu l-as lua, pentru ca tocmai ce am cumparat Persil Power Pearls Compact(nu gasisem Ariel) si sunt total nemultumita, nu spala bine si mi-a mai lasat si niste pete si miroae nasol.Eu cautam un Ariel Sensitive dar nu gasesc pe nicaieri.
Mandarinutza 33+ Antonia Maria
Poze
betty78 spune:
Mandarinutza scumpo, eu am luat Sano Baby. Am incredere in produsele lor, dar inca nu pot sa iti dau un rezultat final ptr ca nu le-am spalat inca.
betty7834+
bulinutza noastra
toma_lly spune:
salutare burtici,
o de la mine
Annisia ti-am vazut pozele Tu nu te-ai inscris la Miss Odiseea Sarcinii ?
Carpatina ti-am trimis PM cu datele pentru listutza
Tomitza 33+ Natalia Ioana
MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
carpatina spune:
Lista de pana acum, o gasiti sub forma unui atasament la un mesaj (Subiect mesaj:Lista cu numere de telefon), in folderul Informatii utile din casuta comuna de email.
29+ cu Ioana