Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 22
amar spune:
Am uitat cine spunea de klion D...contine substanta activa metronidazol si nu e recomandat in trim 3..pt ca substanta traverseaza placenta..si mai ales daca nu sunt simptome de nici un fel...mancarimi sau scurgeri..e bun ca si medicament dar nu acum...eu il am in casa si m-am uitat...am folosit candva pt candida...dar daca a zis un medic..nu mai stiu
carmen 32s Oana Isabella
irina.c. spune:
quote:eu mi-am luat de la plafar "unguent cu muguri de plop"-antiinflamator si e foarte eficient,nu ma mai supara hemoroizii.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by sim_stoian
Roxana, ce pot sa folosesc pt hemoroizi? Crema de galbenele amestecata cu ce? Mi-au aparut niste 'inamici' si ma dor de mooooooooooooooooooooooor!!!!!!Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
si bb din burtica blogul meu
kriss79 spune:
Neata!
Ne-am pus aseara AC in dormitor..si da! am dormit mai bine!(imi pare rau..sim!)
Dupa problemele de deranj la burta..acum m-a pocnit constipatia! si ieri si azi am baut cafeluta..dar nimic inca!si nu cred ca ii place bebelinei ca tot face tumbe...
Burtik
Cristina 26+ cu Alessia Stefana
ramonaiani spune:
Buna dimineata si de la noi!
Intr-adevar Amar, singura acasa nu-i asa nostim. Am cam avut ceva contractii si i-am povestit sotului la telefon. Replica lui: "daca nu te lasa, sa imi spui, ca vin intr-un suflet inapoi! In 26 de ore sunt langa tine!" (atat a facut saracutzul pana in Bucuresti). Asa ca incerc sa stau cuminte ...
Va doresc si voua sa stai linistite si sa nu aveti probleme.
Se pare ca de la caldura / frig / soare / ploi (eu am scos plapumioara, ca am cam racit - nas infundat, tuse si stranuturi. Cum spunea si Marunzika, 15 grade Celsius pe-aici), dureri, nelinisti, teama etc, mai toate suntem irascibile si nu ne mai intra nimeni in voie.
Dar lasa, ca trecem noi si peste asta!
Sabina ai un PM de la mine
32+
Sabina spune:
am primit un PM despre codul rutier, multam fain de tot, cu conexiile astea ale mele , intru f rar si uit ce si cum, sper ca nu e altul pe care nu l-am primit, ca fac scandal la stapanire;-0))
annisia, si eu am dormit aiurea.iar la pozele din 2003 sau 2004(ale mele, LOL) io nu ma mai uiteram deja mamica, da aratam bine, aveam 50 de kile la iun moment dat.Pfiuuuuu.
afi bebe, f bine ai facut.Sa-0si gateasca, sa se descurce.Asa ai si tu companie:), si poate ca mancni pe langa, hihihi
te vor intelege, si te mai si bucuri de prieteni cat de cat.
sim,l si eu am dormit f f prost.a fpst vilejioe azi noapte, dar acu tot mi-ew cal;d.
si colac peste pupaza, a treia oara in 7 zile se inchide apa!! hmmmmm.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Neata. De fapt m-am culcat la 2 noaptea si sunt treaza de la 7 jumatate. Am spalat hainutele de nou nascut si tot ce e pana la 3 luni inclusiv. Sunt calcate, gata de aranjat. Am aranjat hainele pastrate de la Alex pentru varste mai mari, sunt puse pe categorii in dulap. Si dau de zor instructiuni menajerei. Insa azi voi iesi in oras fie ce o fi, ca nu mai pot.
Sim, o sa merg la Unirea, daca ai timp si chef da un semn sa ne vedem. Dar repet, sunt cu fie-mea dupa mine.
Mishuta, o saptamana decalaj nu e mult, poate a mai fost si pana acum. Stai linistita deocamdata si o sa vezi tu.
Andreea, vai ce vesti ne dai. Chiar m-ai ingrijorat. Poate mai migreaza placenta, sa stii ca si la mine era posterioara usor spre drepta, acum era cu totul laterala. O sa vezi, nu ai ce face. Poate sa nu faci efort ca sa nu se coboare. Tin pumnii sa fie bine si sa nasti natural cum iti doresti. multi multi. Cu vaccinul ala ce ai? Eu l-am facut la Alex, nu au fost probleme.
Sabina, bagat la cap teoria, aplica si tu insa ca te verific diseara.
Annisia, eu am inteles cauza depresiilor tale, dar cred ca nu merita. O sa arati super dupa ce nasti si sincer arati beton si acum. Ma tot gandeam la ce ai zis cu sotul si sala...stii cum e, oricum pentru ei daca nu e sala e cine stie ce intalnire, daca nu e intalnire e munca. Eu m-am obisnuit asa, insa am momente in care ma apuca nebunia. Si dupa BB a fost mai greu, ca eu nu mai puteam iesi mereu ca nu aveam cu cine sa las fata, asa ca eram si mai oficata pe fotbal. Dar vorba aia, pune copilul in carucior si il ia cu el, ca doar e baiat, sa se invete. Cat despre muncitori...nene ce i-as omori pe aia de la apartament. Am crezut ca o sa clachez, auzi tu au montat cada si acum cica nu o pot fixa si nu mai pot sa puna gresia peste ea. Ai gija, sa imi zici ce ai facut la eco. Insa si mie la Alex tot asa s-a coborat burta pana in 36 de saptamani si tot dupa termen am nascut. Avantajul burtii coborate e ca respiri mai bine.
Carmen, deci ai grija. O sa am si eu mai mutla de acuma.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Pupici si fug ca s-a trezit fata si urla dupa mine deja. O zi buna tutuor, eu astept pe nea soferul sa ma plimbe la magazine.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
deci chiar vca tre sa aplic teoria;-))))))))))))))))
nu mai pot, v reau sa fac dus si nu e apa in tot busteniuuuuuuuuuuuuu(adica la noi pe strada, hihihi)
roxule, distractie maxima:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by amar
Am uitat cine spunea de klion D...contine substanta activa metronidazol si nu e recomandat in trim 3..pt ca substanta traverseaza placenta..si mai ales daca nu sunt simptome de nici un fel...mancarimi sau scurgeri..e bun ca si medicament dar nu acum...eu il am in casa si m-am uitat...am folosit candva pt candida...dar daca a zis un medic..nu mai stiu
carmen 32s Oana Isabella
KLION - D 100, ovule e contraindicat doar in primul trimestru de sarcina.
Cat despre metronidazol simplu, fara combinatii asta are contraindicatii in: hipersensibilitate la metronidazol sau derivati de nitroimidazol, Boli acute SNC, Boli ale sistemului hematopoietic, Primul trimestru de sarcina, Lactatie, Ingestie de alcool în timpul tratamentului, Atentie la pacienti cu boli hepatice.
Cine are trichomonas la purtator stieee.
Si chiar asa... mai demult venisera-ti cu ideea listei cu nr de telefon, in caz ca.... Prin PM ar fi mai simplu. Nu a luat nimeni initiativa? ca nu prea mai sunt la curent, am ramas restanta apr 2 capitole (motive intemeiate, dar mi-am revenit si recuperez, sac! )
si la toate!
Alinus 26s cu Iulius