Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 28
stamate spune:
buna fetelor. sunt foarte dezamagita, temperat baz a scazut la 36,9 si sunt suparata, nu cred ca am reusit la inseminare, offfff...mi-am facut ieri in z15 de la IA un test si ..negativ....poate voi aveti noroc mai mult......sper sa am putere sa o iau iar de la capat..rusii inca nu au venit dar cred ca azi isi vor face aparitia.va pupic si mult succes la toate
lara20 spune:

salut fetelo!mi-a venit ciclu mai repede cu 3 zile!nu mi-a reusit nici inseminarea asta!!!!!!!!!!m-am saturattttttttttttttttttttttttttt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kittyke spune:
buna fetelor,
Ieri (duminica)am facut si eu IA nr. 4, sunt in asteptare. Mari sperante nu am, deja am experienta in dezamagiri.
Si la mine a venit ciclul cu 3 zile mai devreme asa ca n-am avut nici macar bucuria sa fac un test de sarcina![]()
lara20 spune:
KITTYKE tu mai ai rabdare?????????????????ca eu sunt cu nervii la pamant!!!!!!!!!!!!!!!

de ce ne-a venit ciclul asa repede,mie de obicei imi intarzia
ralu78 spune:
Lara si mie mi-a venit mai devreme cu 3 zile,eu nu am facut niciodata IA-deocamdata - doar pregnyl, si de cand fac, cam de 2 luni, inainte de ovulatie pt. a o provoca, am observat ca imi vine ciclul mai repede decat de obicei.
lara20 spune:

IOANA P76,
sincer chiar nu stiu unde sa intru pt fiv!am intrat dar am gasit doar subiecte din mai!unde pot intra sa le vad pe cele recente???chiar nu stiu!
ioana_p76 spune:
Lara20 imi pare rau ca nu a reusit nici inseminarea asta, stiu cum e..din pacate..dar n-avem ce face, mergem inainte..pana la urma ni s-o realiza si noua visul, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Ma mir ca nu ai gasit capitolele de fiv, ca sunt pe prima pagina -FIV 129 si FIV in Ungaria 19, si sunt deschise ambele luna asta. Mai uita-te cu atentie!
Imi pare rau ca vei trece si tu la fiv, dar iti doresc sa iti reuseasca din prima!
Kittike nu fii pesimista, nu asta e starea pe care trebuie sa o ai acum.Iti doresc mult succes!
Andriuscha
ce mai faci?
toate fetele
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
stamate spune:
buna...nu am reusit la inseminare....mie nu mi-a dat nimic pt stimulare si aveam in z14 un folicul de 17 dar eu zic ca ar trebui sa iau ceva macar pt urmatoarea inseminare. cu toate ca d-na dr diana cocei zice sa nu iau...voi ce ziceti?..offff....ovamit am inteles ca este mai blandut( ovamit este clostrylbegit?)voi aveti mai multa experianta, speneti-mi si mie va rog si cum se ia ovamit din a cata zi? multam fain fetelor si noroc, poate voi aveti mai mult noroc.....o sa incerc iar la toamana , ca giulesti-ul este in concediu acum.va pup