Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

buna fetelor. sunt foarte dezamagita, temperat baz a scazut la 36,9 si sunt suparata, nu cred ca am reusit la inseminare, offfff...mi-am facut ieri in z15 de la IA un test si ..negativ....poate voi aveti noroc mai mult......sper sa am putere sa o iau iar de la capat..rusii inca nu au venit dar cred ca azi isi vor face aparitia.va pupic si mult succes la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Imi pare rau, stamate.
Poate toamna va fi mai rodnica.
Curaj si incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

salut fetelo!mi-a venit ciclu mai repede cu 3 zile!nu mi-a reusit nici inseminarea asta!!!!!!!!!!m-am saturattttttttttttttttttttttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

buna fetelor,

Ieri (duminica)am facut si eu IA nr. 4, sunt in asteptare. Mari sperante nu am, deja am experienta in dezamagiri.
Si la mine a venit ciclul cu 3 zile mai devreme asa ca n-am avut nici macar bucuria sa fac un test de sarcina

Mergi la inceput

KITTYKE tu mai ai rabdare?????????????????ca eu sunt cu nervii la pamant!!!!!!!!!!!!!!!
de ce ne-a venit ciclul asa repede,mie de obicei imi intarzia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Lara si mie mi-a venit mai devreme cu 3 zile,eu nu am facut niciodata IA-deocamdata - doar pregnyl, si de cand fac, cam de 2 luni, inainte de ovulatie pt. a o provoca, am observat ca imi vine ciclul mai repede decat de obicei.

Mergi la inceput

IOANA P76,sincer chiar nu stiu unde sa intru pt fiv!am intrat dar am gasit doar subiecte din mai!unde pot intra sa le vad pe cele recente???chiar nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Lara20 imi pare rau ca nu a reusit nici inseminarea asta, stiu cum e..din pacate..dar n-avem ce face, mergem inainte..pana la urma ni s-o realiza si noua visul, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Ma mir ca nu ai gasit capitolele de fiv, ca sunt pe prima pagina -FIV 129 si FIV in Ungaria 19, si sunt deschise ambele luna asta. Mai uita-te cu atentie!
Imi pare rau ca vei trece si tu la fiv, dar iti doresc sa iti reuseasca din prima!
Kittike nu fii pesimista, nu asta e starea pe care trebuie sa o ai acum.Iti doresc mult succes!
Andriuschace mai faci?

toate fetele

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

buna...nu am reusit la inseminare....mie nu mi-a dat nimic pt stimulare si aveam in z14 un folicul de 17 dar eu zic ca ar trebui sa iau ceva macar pt urmatoarea inseminare. cu toate ca d-na dr diana cocei zice sa nu iau...voi ce ziceti?..offff....ovamit am inteles ca este mai blandut( ovamit este clostrylbegit?)voi aveti mai multa experianta, speneti-mi si mie va rog si cum se ia ovamit din a cata zi? multam fain fetelor si noroc, poate voi aveti mai mult noroc.....o sa incerc iar la toamana , ca giulesti-ul este in concediu acum.va pup

Mergi la inceput

ioana- imi place pisicuta este o dulce

Mergi la inceput