Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Nu v-am mai scris de cateva zile pentru ca in sufletul meu speram sa vin cu o veste buna. Dar nu! Nu se poate! Mi-au aparut petele maronii care vestesc venirea CM pana diseara. Si asa a trecut inca o luna si asa s-a dus si ultima speranta de IAS reusita.
Acum desi ma gandeam deja la FIV. In sufetul meu existau totusi sperante mari, sperante bine ascunse transformate intr-o mare dezamagire azi. Am facut tot ce era posibil. Am stat mult in pat, nu m-am mai dus la plaja, nu am facut efort si totusi . Am terminat cu inseminarile. Voi merge sigur catre FIV.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Lara imi pare rau .Este prea devreme sa te gandesti la FIV.Iti aduci aminte de Marusca care la IA nr 5 a reusit.Asa mi-a spus si mie d-na dr ca dupa 5 IA de indrepti catre FIV.
Esti o femeie sanatoasa si asta ar trebui sa te faca mai puternica.
Sunt constienta ca in asemenea situatie cuvintele sunt de prisos dar.........
Sa te ajute Dumnezeu Kittyke.Iti tin pumnii.
Ti-a placut la clinica?
Ce parere ai despre d-na dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Si la mine era la fel. De fiecare data dupa inseminare imi vene CM mai repede cu 3,4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

crisis81...sincer imi pare tare rau dar capul sus si eu zic sa mai incerci inca o IA, nu-ti pierde speranta, trebuie sa reusesti, fii luptatoare, bine acum esti foarte dezamagita, stiu cum este din pacate dar trebuie sa mergem inainte.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

IOANA P76,AM GASI fiv 129!multumesc
CRISSIMI PARE FOARTE RAU SI STIU CE SIMTI SI MI-E IMI VINE SA MA OMOR!SUNT SIGURA CA VOM REUSI INTR-O ZI..........SUCCES SI NU UITA "O BATALIE CARE NU A FOST DATA NU ARE CUM SA FIE PIERDUTA"
SIMI77 ITI MULTUMESC PT INCURAJARI DAR SIMT CA NU MAI AM NERVI,SINCER,MAI ALES CA AM RENUNTAT LA SERVICI CA SA POT SA IM I INDEPLINESC VISUL!STAU ACASA SI LUNILE TREC SI TOT NU SUNT GRAVIDA,O IAU RAZNA
VA PUP PE TOATE!
CHIAR NU A RUESIT NIMENI???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

stamate, ovamitul are aceeasi substanta activa ca si clostybegit. eu de cate ori am cautat ovamit nu avea nicio farmacie, asa ca am luat mereu closty. in cazul meu a fost apa de ploaie, adica n-a avut niciun efect.
eu l-am luat din ziua 2-a dar am vazut ca majoritatea medicilor il dau din z5.
vrei sa-l iei fara sa spui doctoritei?

Mergi la inceput

psi...multumesc dar nu stiu , parca as lua , de cate ori o intreb la tel imi spune sa nu iau nimic...dar eu zic ca este mic foliculul meu si este unul singur, nu stiu ce sa fac ...alta data am avut un folicul de 15 si mi-a facut inseminare ...ce sanse am asa?.m-am saturat de tinctura de marar si branca ursului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Stamate, eu am luat Ovamit de la ziua a 3-a, de obicei asa se da timp de 5 zile pana la eco, eu prima oara am luat 1/2 de pastila pe zi, am avut un singur folicul, a doua oara am luat 1 pastila pe zi, iar numai un singur folicul am avut, a treia oara tot cu o pastila pe zi am facut 2 foliculi.
Dar stii ce mi se pare ciudat? Prima am facut si eu cu dr. Cocei si exact asta mi-a zis si mie, ca de ce fac stimulare , pe natural are calitate mai buna ovulul. Eu am intrebat o alta doctora care mi-a spus ca n-are nici o legatura , stimularea se face ca sa produci mai multi foliculi.....asa ca nici eu nu stiu ce sa mai cred.
Oricum pana acum 3 am facut cu stimulare, acum a 4 oara am mers pe natural. In ziua 11 am avut un folicul de 22.5 mm si endometru de 8.5.
In ziua a 12-a am facut IA , eu am avut senzatia ca e prea devreme dar doctorii stiu mai bine....
Simi 77
D-na doctor mi s-a parut draguta, linistita si calma si a venit si duminica numai sa imi faca Ia dar clinica nu prea mi-a placut.Ecograful mi s-a parut destul de veche, nu stiu pentru 6 milioane (4 mil inseminare, 2 mil eco si consultatie)deci nu e ieftin , stiu ca sunt si clinici mai scumpe dar am asteptat la mai mult.Oricum stiu ca nu clinica conteaza ci doctorul, dar eu am vrut si ma bucur ca macar am putut sa fac si nu trebuia sa astept inca a luna.
Oricum iti multumesc ca mi-ai ajutat sa ajung la clinica si sa fac si IA nr. 4 , indiferent de rezultat
Doamne ajuta

Mergi la inceput

kittyke multumesc si mult noroc sa fie cu ochisori, m-ar tenta sa iau PT stimulare ...... eu nu am reusit la inseminare, mi-a venit CM de 2 zile si curios ca este fffff abundent ..asa treb sa fie dupa insemin? ciudat. si eu am simtit ca mi-au facut insemin mai devreme, am facut-o vineri dim la 10 si tocmai sambata seara am simtit eu ca am ovulat(celebrul mucus)....MULTA BAFTA SI SA NE DAI VESTI BUNE CURANT.TE PUP MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

fetelor,
sunt alaturi de voi, cele care nu ati reusit. nici nu stiu ce sa va mai zic. dar voi stiti ca eu cunosc senzatia si va inteleg. va pup si va rog sa fiti tari si sa mergeti inainte, indiferent daca este spre FIV sau tot spre IAS!

ioana,
te pup. eu nu prea am ce povesti, sunt in relas, mi-am gasit o ocupatie, redecorez pe ici pe colo prin casa si trece timpul f. repede si fara ganduri la bebe.

kity,
te pup. sa fie cu noroc a 4-a inseminare. iti admir perseverenta. poate iti va fi rasplatita!

va strang in brate pe toate.
deschid capitol nou, daca nu va e cu suparare!
aici cap. 15 : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105940

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput