Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 18
andriushca spune:
eva, sa ai o saptamana linistita. sa nu te stresezi si sa dea DD cand revii sa aflam reciproc vesti bune nu stiu daca sa fac test de sange. poate doar daca imi intarzie. si noua o sa ne fie dor de tine!
etra, ieri erai Z 23 (Z 11 de la IAS) din cate ale CM? cum mai e cu petele la tine?
iuca, saru`mana pt incurajari. tu ce mai faci? in ce stadiu esti? ?
!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
iuca spune:
Andriushca eu sunt in stadiu de asteptare. Eu deocamdata sunt in Z12 dar luna viitoare sper sa fac inseminarea. Acum dr e in concediu, am facut o cauterizare ptr o rana pe col si peste o sapt se fac 6 sapt, eu sper sa se fi vindecat si sa-mi dea dr unda verde.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
lara20 spune:
andrusca nu te descuraja mai steapta si o sa vezi ca testul e pozitiv,eu stiu pe cineva care era in 2 luni si testul iesea negativ asa ca
si eu mai astept sunt in ziua 7 de la inseminare si sper sa fie pt ca nu ma dor sanii,pe mine dupa ovulatie inceveau sa ma doara sanii semna ca nu sunt gravi acum au trecut 7 zile si nu ma dor sper sa fie 
Etra spune:
Fetelor, la mine petele au devenit musafiri mari si lati.
Andriushca, mie niciodata nu mi-au mai venit musafirii asa repede.Ieri eram in z 23 din 27-28 cate sunt de regula la mine.Rar au mai fost dereglari si daca chiar erau, musafirul venea la 29,30 sau o data la 33 zile(cand am facut si test, eram sigura ca sunt insarcinata),acum de ce o fi venit asa repede?
Acum nu mai sunt asa de suparata, oricum ne-am propus sa mai incercam, nu ne dam batuti asa usor.Sunt fete care au facut mult mai multe IA,ce sa mai zic eu, care am facut doar una!
Danotino, eu raman tot la stadiul de aspiranta, prima IA nu mi-a iesit...
Eva, musafiru' asta a venit peste Duphaston, nici nu apucasem sa-l intrerup...
Va imbratisez pe toate!

andriushca spune:
Iuca si eu am avut o rana pe col acum muulti ani. am cauterizat-o si am scapat de ea.
Lara, bafta multa in continuare!
Etra, imi pare rau ca au venit musafirii aia neinvitati! e bine ca esti ok cu moralul!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
eva-maria spune:
Etra: cred ca la tine e ceva in neregula cu faza luteala (care tine intre 14-16 zile). iti trebuie sigur mai mult progesteron. eu te sfatuiesc sa-l suni pe dr., sa-i spui ce ai patit si ce zice sa faci in continuare. fii optimista in continuare, sansele se maresc cu fiecare inseminare facuta. 

lara20 spune:
MARIA78iti doresc sa fie
am vazut ca tu esti in ziua 9 de la inseminare!tu ai ceva simptome????????pe mine ma doare putin in partea dreapta unde am ovulat si sincer mi-e cam frica sa nu fi facut o extrauterina!!!!!!!!!a mai durat pe cineva dupa inseminare?![]()
maria78 spune:
Salutare fetelor 
Nu am mai scris la subiectul vostru (l-am gasit relativ de curand) dar va urmaresc de vreo luna ...
Sunt in Z9 dupa IAS si sper din tot sufletul sa fiu
, asa cum va doresc si voua, dar mi-e frica sa sper prea mult, mai ales ca e prima incercare, k sa nu fiu foarte dezmagita daca nu se intampla minunea ...
Va pupic pe toate
si sper ca luni sa fiu tot in asteptare si nu cu vesti proaste ![]()
lara20 spune:
fetele va rog nu ma uitati daca a mai avut cineva dureri dupa inseminare,in ziua 7 la ovarul care a ovulat sa-mi spuna si mie!va rog
ca ma jeneaza si mi-e frica sa nu fie extrauterina!va pup
bibos spune:
Ce faceti fetelor?Observ ca nimeni nu are vesti prea bune dar pentru cele care inca spera luna asta sa fie cu noroc ...
Mie deja mi-au trecut si uratii mi-am ridicat moralul , astazi am facut ultimul test
tot negativ. Ma dadeam mare si tare ca eu nu o sa agit prea tare daca nu raman dar nu a fost asa, oricat ai vrea sa nu te afecteze tot te loveste in inimioara.
La sfarsitul saptamanii viitoare ma duc la monitorizare si ma programez pentru IA 2
Imi pare rau pentru cele care nu au reusit dar intotdeauna e o luna viitoare