Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andriushca eu nu pot sa spun nici ca mi-a venit, dar nici ca nu mi-a venit.o tin tot in pete de ieri de dimineata.am mai patit asa si dupa 2 zile de pete mi-a venit.asa ca maine ma astept la cei mai nesuferiti musafiri.am intrat aici sa vad ce mai e nou la tine

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Salutare, fetelor!
Eva, asa zic si eu, ca am deficit de progesteron.Stiu ca faza luteala trebuie sa fie de min. 14 zile; in unele luni, cand imi monitorizam temperatura bazala, observam ca decalajul termic era intre z 14-15, deci la mine faza luteala nu era completa(asta la un ciclu de 27-28 zile).Nu stiu daca v-am spus, dar eu am prolactina mare, aproape dublu fata de max. admis insa dr.mi-a spus ca daca facem stimulare probl. va disparea.Asta genereaza deficitul de progesteron si cred ca data viitoare imi va da doza mai mare de Duphaston.
Fetele care sunteti in asteptare - ma gandesc la voi, sa reusiti cat mai repede!
Va multumesc pt. incurajari si la randul meu va incurajez si eu, sa nu cumva sa va dati batute ca sigur vom reusi si noi!
Trebuie doar sa crezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

mcrissa, esti o scumpa ca intri aici sa vezi ce fac. si eu tot in pete o tin. dar foarte "subtiri" petele astea. si la mine luna trecuta dupa 2 zile de pete au venit si rusii. dar acum sunt cu pete de 3 zile deja. nu mai stiu ce sa cred.
lara, nu te uitam, Doamne fereste! eu zic sa stai cumintica, sa nu-ti mai faci ganduri negre, ca nu ai cum sa simti in Z 7 o extrauterina. durerile alea specifice unei sarcini extrauterine apar cam la 1-2 saptamani de cand ar fi trebuit sa-ti vina ciclul, cand trompa se rupe din cauza outului fixat in ea. si doare ingrozitor, nu asa, plus ca si sangerezi. asta din ce am mai auzit si eu plus povestea maica-mii care a avut nesansa unei extrauterine in tinerete. si pana nu i s-a rupt trompa nu a simtit nimic.
asa ca stai linistita si savureaza asteptarea asta. si noi am mai simtit ceva activitate pe la ovarul de serviciu dupa inseminari, nu stiu sa-ti mai zic acum exact in ce zi.
bibos, etra,si toate fetele si

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Salut fetelor!
Lara20, sa stii ca si eu am avut aceleasi simptome ca si tine dupa IAD nr. 2. Durerile de ovare s-au accentuat si eu m-am panicat, insa asistentele de la clinica unde am facut innseminarea ma asigurau ca e din cauza stimularii pe care o facusem ( cu Clomid). Mie mi-a intarziat ciclul 4 zile, testele de sarcina ieseau slab pozitive, durerile nu mai conteneau ( am incercat sa le contracarez prin No-spa care a dat rezultate, dar nu mai tineam sirul la nr. de pastile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

continui...
Mi-am facut un test de sange in ziua 16 de la inseminare iar rezultatul a fost in jur de 28,6 ( nu mai retin exact - l-am aflat telefonic), mi s-a cerut sa-l repet la 48 de ore sa vedem daca sarcina se dezvolta normal. Pana la urma n-a mai fost cazul, mi-a venit ciclul sau ce o mai fi ramas.
Eu te sfatuiesc sa nu te ingrijorezi peste masura, ia legatura cu cei de la clinica sa-ti dea informatii si spera in continuare.
Pupici din Montreal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Ugaena: Am citit acum postarile tale. Nu stiu daca mai tii minte ca povesteam noi despre clinici in Mtl. Nu mai stiam nimic de tine. Deci ai facut o inseminare care a reusit, dar ai pierdut sarcina. Ce urmeaza acum? Vrei sa mai faci inseminari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara scumpelor! Nimic bun pe aici....INCA!
Eu sunt z2 dupa inseminare...si ma doare burta. Ma durea si dupa inseminare, dar azi ma doare mai tare ca am avut un accident de masina si m-am speriat si cred ca m-am incordat tare sau nu stiu ce am ca de lovit nu m-am lovit, dar ma doare prin zona ovarelor. sau o fi de la inseminare... Nu stiu ce sa cred.
Doctora mi-a zis ca de data asta simte ea ca va fi ceva...si eu sper sa aibe gura aurita . Multa bafta tuturor!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Buna fetelor,

Va urmaresc de mult,in sfarsit mi-am luat inima in dinti sa va scriu. Azi am avut si eu prima inseminare, dupa stimulare luna aceasta cu Clomid, cu o zi inainte de inseminare mi s-a facut o injectie Ovidrel, pentru producerea ovulatiei. Doctorita mi-a spus ca in urma stimularii un singur folicul s-a dezvoltat, in jur de 19,5 si daca nu ne iese de data asta, luna urmatoare imi va prescrie doza dubla de Clomid(adica 100 mg).
Am o intrebare la voi, astazi, dupa inseminare, doctorita mi-a spus sa vin si maine la monitorizare si apoi voi face o a doua inseminare... Ati mai auzit de asa ceva? Tot ea mi-a spus ca acest lucru ar creste sansele de reusita...Aaaa, si mie mi s-au prescris supozitoare progesteron timp de 2 saptamani, incepand de maine...

Lara20, nu te ingrijora, si eu am avut parte azi de aceleasi dureri/intepaturi in dreapta,dar doctorita mi-a spus ca sunt normale dupa inseminare.

Multa bafta la toate fetele de pe forum si sa reusim sa ajungem cat mai repede!
O sa incerc sa va scriu si maine sa va spun cum a fost a 2 a inseminare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Neata fetelor! Eu nu am mai scris nimic pt. ca nu am avut noutati dar am citit tot ce ati scris si sunt la curent cu noutatile voastre!
Eu astept sa imi vina " coloratii" si ma cam doare ovarul drept; eu cred ca este de la pregnylul pe care l-am facut pt a provoca ovulatia. Voi ce ziceti? Pana acum nu ma durea inainte de ciclu.
Criss bine ca nu s-a intamplat nimic grav, sa ai grija de tine mai ales acum dupa IA si bafta multa, sa fie cu ochisori!
Ma tot intreb, si nu stie nimeni ce sa imi raspunda, de ce IA-urile nu sunt cu reusite, ar trebui sa fie cu sanse mari nu, avand in vedere modul in care sunt facute( sperma preparata si introdusa fix unde trebuie)?!
Pupici la toata lumea si w/d placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

salut fetelor!
ANDRIUSCHA,UGEANA,CRISS81,ROMANITZA(cred ca nu iovan),va multumesc pt mesaje sunteti niste spumpe si ma bucur ca am asa colege de suferinta sa speram ca vom fi colege si de!dac stiu ca ma precipit cam tare dar cred ca toate ne precipitam,astazi abia m-am abtinut sa-mi iau un test de sarcina!ma mir ca am reusit!astazi ziua 8 am observat(stiu sunt cu nervii)ca atunnci cand am facut curat in casa m-a cam intepat burta!sincer nu mi s-a parut,pe voi v-a durut burta cand faceati efort???vad ca la aproape toate a venit rushii!
un week-and placutva pup

Mergi la inceput