Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andriusca iti tin pumnii sa-ti iasa maine II pe test!
Poate petele pe care le-ai vazut sunt semn de sarcina!

Mult succes tuturor fetelor!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna seara fetelor,
Andrushca fac si eu galerie sper sa ne dai maine vestea cea mare.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Doamne ce mult mi-as dori...
va multumesc pt galerie!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Fetelor, m-am patat si eu...Azi m-a apucat o mare harnicie si m-am gandit sa fac ordine in toate dulapurile;cand ma duc la baie, ce vad ?Niste pete mici, sterse, maronii.Nu durere, nu nimic...Oare hei-rupu' asta sa fi declansat petele?Pentru musafir e mult prea devreme, niciodata n-a venit asa, la 23 zile.Sunt in ziua 11 de la IA si chiar ma ingrijoreaza chestia asta.Acum spre seara, petele s-au oprit.
Ali, asa m-am gandit si eu si n-am avut curaj sa le combin.
Andriushca, psj, asa e: utro e natural, iar duphastonul e sintetic.Daca asa mi-a dat, asa am luat.
Andriushca, poate esti gravi, asa cum inca mai sper si eu...
Mcrissa, si eu sunt in aceeasi situatie, da' hai sa mai speram, sa nu ne dam batute inca...

Mergi la inceput

Fetelor eu intrevad noi la orizont

vio

Mergi la inceput

salut grupul fetelor cu pete mult prea devreme!
acum serios, vezi daca nu te astamperi, etra? ce ti-a trebuit tie, inseminata fiind, sa te agiti? vorbesc eu care ieri dupa-amiaza am carat niste placi de pal de la usa liftului in dormitorul maica-mii si au fost al naibii de grele si de multe. (noroc ca petele au aparut cu 2 zile inainte de isprava asta, altfel as fi zis ca de acolo mi se trage)
mcrissa, nu stiu de unde sa te iau, dar te intreb aici: care mai e s`tuatia la tine?
ioana,
iuca, asa e mereu pe aici cand se apropie perioada testarilor, ne entuziasmam, facem galerii, mirosim potentiale gravidute la orizont si apoi cand vin uratii cadem de sus de tot. luna urmatoare o luam de la cap. dar ce sa facem?

sa speram ca petele noastre anunta ceva bun! ! !

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Andriushca, m-a mancat undeva(nu spun unde)...
offfff...is tare suparata...

Mergi la inceput

neatza!
am facut testul si este negativ, bineinteles.
nu am mai avut pete. ieri doar ceva portocaliu, azi-noapte nimic, dimineata vad ca iar nimic - pana acum.

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Andriushca imi pare rau pt test, dar poate totusi a fost facut prea devreme. Stii cum e, speranta moare ultima.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

Buna, fetelor.

andriushca:nu-ti faci si un test de sange? in urina se secreta mai greu hormonul sarcinii si poate de asta e negativ.

Etra: petele pot fi de la implantare, stai linistita. mai iei duphaston?

eu azi ma simt bine, nu ma doare nimic, doar secretia alba persista inca. patronul ne-a anuntat ca saptamana viitoare suntem liberi, se fac niste modificari la firma, asa ca o sa stau acasa sa ma odihnesc!!!
totusi imi pare rau ca nu o sa mai vorbesc cu voi atata timp,o sa-mi fie dor de voi.

Imi doresc sa vad cat mai multe gravidutze pe forumul nostru cand ma intorc si sa va anunt vestea ca sunt si eu !!!

Pupici

Eva

Mergi la inceput