Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, acum am ajuns si eu acasa. Mi-am scos firele, e totul in regula, umflatura aia de care va spuneam nu e motiv de ingrijorare, Ioana a zis ca arata bine taieturile, deja au inceput un pic sa se usuce. Doamne ajuta!
Am vb si cu Tutu, care mi-a spus ca luna asta ma lasa pe ciclu natural, sa vedem daca drilling-ul a ajutat la ceva, dupa care putem sa mai facem si stimulare si daca tot nu se intampla, putem incerca o IA. Eu ma rog la DD sa nu fie nevoie, nu pt ca ar fi vreo pb, as fi dispusa sa fac orice pt ingerasul meu (sau pt printesa noastra, cum spune sotul, ca el nu concepe altceva decat fetita, concepe la figurat, ca la propriu... s-ar putea sa iasa baiat!), dar parca asa mi-as dori sa vad ca tot ce am facut pana acum nu a fost in van si ca totusi cineva acolo, sus, ma iubeste!!!
Mai ales ca in septembrie sper sa reusim sa plecam si noi in concediu, la mare, la plaja... Locuri pe care eu, ca om nascut in luna lui cuptor, pur si simplu le ador!!!
Nu stiu, o sa vedem, daca nu se intampla, poate spre sfarsitul anului o sa recurgem si la IA... Dar pana atunci mai sunt cateva luni si un car de speranta si optimism, asa ca ma pun pe treaba!
Bine, daca mi-ar veni si uratzii... Ar fi si mai bine! Desi pe de-o parte ar fi bine sa mai intarzie macar vreo 3-4 zile, ca sa prind monitorizarea dupa ce se intoarce Tutu din concediu.
Fac ce fac si tot romane ajung sa scriu...
Gata!
Va multumesc inca o data tuturor pt toata sustinerea din perioada asta si ma rog pt voi la fel cum ma rog si pt mine!!!
Cu drag,

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

alfa_anca, felicia_, veret,alexela, ysa, magdita multumesc mult pentru sprijin fetelor! Conteaza tare mult sa stiu ca va am aproape fie si numai..."virtual".
Da, la mine AMR = 9 zile, maine vine dr. Matei in tara , o sa o sun luni si voi intrerupe AC vinerea viitoare. Abia astept!!!!
toate fetele dragi!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna aspirantelor si gravidutelor Tutunarese!!!!!!
Si eu sunt o pacienta a unui ginocolog de la Elias(dl. Streajean)ca si dr. vostru.
Am citit si eu din umbra la capitolul vostru si as vrea va deranjez si eu cu o intrebare: stiu ca ginecologul vostru colaboreaza cu un homepat.As vrea daca se poate sa ma indrumati si pe mine catre el.Vrem sa incercam si metoda asta pentru marirea numarul de spermatozoizi.Ne-am luptat cu o infectie cu mycoplasma, am luat antibiotic si am scapat de ea, si urmeaza sa-i reiau tartamentul naturist in combinatie cu unul homeopat.Va multumesc din suflet pentru ajutor.

http://tt.lilypie.com/w0ifp1.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Reusii sa ma invoiesc pentru maine de la serviciu, asa ca o sa ajung in Bucuresti. Puteti sa imi spuneti de la ce ora il gasesc la cabinet pe nostru? De la 12 cumva?
Astept raspuns !! Cine mai vine?
Va pup

Mergi la inceput

Magdita, din cate stiu eu, Tutu este maine la cabinet de pe la 11 incolo. In functie de cat de mult esti dispusa sa astepti, poti merge si la 12, dar daca vrei sa termini mai repede, eu te sfatuiesc sa fii acolo pe la 10.30, ca sa intri printre primele. Ca sper ca stii ca se intra in oridnea... nu a disperarii, ci a momentului in care ajungi acolo!!!
Bine ca ai reusit sa iti iei liber, iti urez de pe acum multa bafta si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Bitza, pe homeopata cu care lucreaza Tutu o cheama LUMINITA VLADUTU sau IVANUTU (inainte si dupa casatorie), are cabinetul undeva in Militari, la capatul dinspre Apusului al strazii Cetatea de Balta. As fi vrut sa iti trimit prin PM sau mail nr ei, dar vad ca nu le ai activate, asa ca imi cer scuze in fata moderatorilor, o sa iti scriu aici mobilul ei, pt o cauza nobila: 0721.20.50.50
Ea iti va explica exact cum sa ajungi acolo cand suni sa iti faci programarea. Vezi ca o consultatie dureaza in medie 30-45 minute. Prima consultatie costa (acum 3-4 luni cand am fost noi) 120 ron, in asta fiind incluse si remediile pe care i le va da sotului. Urmatoarele consultatii costa, tot impreuna cu remediile, in jur de 70-80 ron.
Foarte bine ca v-ati hotarat sa faceti si tratament homeopat. Eu iti spun din proprie experienta, sotul a avut astenoteratozoospermie (putini, lenti si defecti...), dupa 3 luni de tratament a repetat spermograma si a iesit NORMOSPERMIE. Asa ca eu chiar cred in remediile astea!
Tutu mai recomanda, in cazurile astea, si niste pastile naturiste TRIBULUS TERESTRIS, se gasesc cam in orice plafar si costa in jur de 20 ron. Recomanda tratament tot de 3 luni, cate 3 pastile pe zi.
Va urez multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

alexela felicitari pt rezultat si doamne ajuta sa vi in curand cu II liniute , tin pumnii

Iyoana, despre ce biopsie vorbesti? si eu tr sa fac una de endometru cat de curand.

Multi la toate tutunicile.

nico

Mergi la inceput

Alexela iti multumesc din suflet pentru raspunsul complet si promt.Imi cer scuze ca nu am avut activat PM-ul, am facut-o acum.
Sa-ti dea Dumnezeu ca visul tau sa se implineasca cat mai curand posibil, si celorlalte fete de la capitolul asta.

Mergi la inceput

Aaaaa si inca ceva, eu ii dau deja sotului meu Multi Maca care contine si Tribulus Terestis. Crezi ca ar trebui sa iau separat ??ca ma duc si cumpar fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna tuturor tutunicilor!

Am intrat sa raportez si eu, mai ales pentru cele care vor urma sau urmeaza tratament cu Diphe (preoperator pentru fibroame uterine in cazul meu). Am fost ieri la cabinet la T pe la ora 13:00, era acolo, aglomeratie mare, am stat 3 ore !!! Se vedea ca era destins, calm, a vorbit mai mult ca de obicei, dar dupa ce mi-a facut ecografia T s-a declarat invins! Diphe n-a dat in final rezultatele pe care le astepta el si uterul meu arata in continuare ca un sac cu nuci de toate formele si marimile. Ideea e ca nu vrea sa ma mai opereze, ca n-are ce, adica ar trebui scos tot uterul iar daca ar incerca sa imi scoata mai multe fibroame, a zis ca raman prea multe aderente si in cazul unei sarcini nu e deloc bine. Nici macar pe cel istmic (in gatul uterului) nu vrea sa-l scoata, ca ala pune probleme de conceptie, a zis ca dupa 6 luni daca nu raman, sa trec la inseminare :(. Pe urma mi-a dat nr. homeopatei iar eu i-am spus clar ca am urmat timp de 1 an tratament homeopat fara nici un rezultat si ca nu mai fac nici un alt tratament. A zis ca e alegerea mea si sa trec direct la prestat si cu D-zeu inainte, dar nu imi garanteaza nimeni ca pot duce sarcina cu un asa uter. Deci ramane sa mai merg la el cand apar doua liniute cum zice el sau daca nu apar mergem pe IA. Alexela, poate da D-zeu si ramanem si scapam si de inseminare! Am citit de curand un articol care sublinia ca toate vedetele carora nu li s-a mai dat nici o sansa sa ramana insarcinate (vezi Andreea Marin & company) , au fost toate pe la Biserica Sf. Spiridon sau Biserica Ingropata cum mai este cunoscuta (fosta Opereta), au vorbit cu preotul de acolo, s-au "curatat" prin spovedanie, milostivenie, etc, rugaciuni la icoana de acolo si uite ca toate au reusit! Eu zic ca nu strica sa facem si noi la fel, oricum mie numai D-zeu mi-a mai ramas!

Pup toate tutunicile si va doresc o vara fertila!

Mergi la inceput