Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 3
ana_p spune:
Ti-am trimis PM, Magdita. Si da, pana incep tratamentul au mai ramas 10 zile. Multumesc de incurajare!
Ana
magdita spune:
Ana
, si tu ai un PM de la mine.
Sper sa ne auzim vineri in cazul in care ajung si nu ma descurc.
Doamne ajuta sa ajung !!
ysa26 spune:
Ana
, Magdita
multumesc mult.
Magdita nu fi stresata, nici suparata, sper sa ajungi vineri in Bucuresti.
In perioada asta sunt putin cam visatoare, plina de speranta k voi reusi lunile astea.Deh, ce sa fac, vrabia malai viseaza, dar numai in felul asta pot merge mai departe.
Ma duc la mare, voi sta in apa sa-mi pregatesc burticuta pt bebic, asa i-am spus si sotului.
Mult pe plaja nu o sa putem sta pe caldurile astea, numai dimineata si seara, in rest vom vedea ce vom face.
alinushca spune:
gravidute si aspirante de Tutunaru, ma iertati ca imi bag si eu nasul pe aici. as vrea sa va intreb pe cele care sunteti la el si ati pierdut 1-2 sarcini, cam care e atitudinea lui vis-a-vis de asta si cam ce v-a recomandat. sunt in cautarea unui doctor cu care sa incep pasii spre o urmatoare sarcina (am pierdut-o pe prima cu o luna in urma) iar cei pe care i-am cunoscut pana acum nu mi-au parut genul in care as putea sa imi pun increderea... sper sa imi dati cateva sfaturi/ganduri/impresii. va multumesc si inca o data scuze ca m-am bagat off topic ![]()
:) Sanatate!
magdita spune:
Ysa
,
Multumesc mult pentru PM si pentru gandurile bune.Te pup si iti urez un week-end excelent la mare
, sa te bronzezi
, sa te bucuri de apa, sa te relaxezi si sa nu pierzi timpul
. Intr-adevar, cel mai important lucru este sa ne relaxam, sa nu ne stresam aiurea, pentru ca bb mic nu vine la o mami suparici si stresata
. Asa ca fetelor, hai sa gandim pozitiv
si sa speram ca toate se rezolva cu voia lui dumnezeu
. Sunt sigura ca DD ne va ajuta pe fiecare in parte sa avem copilasul nostru atat de dorit
Ana, pupici multi

Pup toate fetele, fara exceptie

alfa_anca spune:
ana_p multa bafta la procedurile pt FIV. Iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine, macar cu un gand si o vorba buna.
Anca
24+
Elena
poze
felicia_ spune:
Ana_p,
AMR9, nu?
alinushca
este trecut pe prima pagina tratamentul de sustinere recomandat de dr T. Mai mult nu pot sa te ajut, ca n-am ramas niciodata
...Cu siguranta iti vor raspunde fetele, dar se pare ca sunt prin concedii, ca intra mai rar...
poze
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by alinushca
gravidute si aspirante de Tutunaru, ma iertati ca imi bag si eu nasul pe aici. as vrea sa va intreb pe cele care sunteti la el si ati pierdut 1-2 sarcini, cam care e atitudinea lui vis-a-vis de asta si cam ce v-a recomandat. sunt in cautarea unui doctor cu care sa incep pasii spre o urmatoare sarcina (am pierdut-o pe prima cu o luna in urma) iar cei pe care i-am cunoscut pana acum nu mi-au parut genul in care as putea sa imi pun increderea... sper sa imi dati cateva sfaturi/ganduri/impresii. va multumesc si inca o data scuze ca m-am bagat off topic
:) Sanatate!
Prima data m-am dus la el cam la 2 luni dupa ce am pierdut prima sarcina. Intrebarea mea cea mai arzatoare era: cand pot incerca iar? Raspunsul a fost prompt: in seara asta, ca esti Z14
So, prima data am fost pe 13 decembrie, eram Z14 si am ramas
din prima incercare. Pe 30 decembrie l-am sunat si i-am zis ca am test pozitiv, asa ca m-a chemat pe 31 dec la cabinet si mi-a facut o eco, mi-a dat tratament de sustinere. Pana in sapt 12 m-am dus la control la 2 saptamani. Incepand cu sapt 13 am inceput sa ma duc lunar si am incheiat si tratamentul. Totul a decurs fara probleme pana acum, multumesc lui Dumnezeu si dr. Tutunaru. Pentru mine a fost exact doctorul de care aveam nevoie. Nu e genul sa te cocoloseasca, eu de obicei ma duc cu lista de intrebari si nu plec de acolo pana nu imi raspunde la toate. Poate uneori e prea direct, dar mie imi place asta.
Asta e experienta mea legata de dr Tutunaru.
Sim
33+
StefanAsa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Felicia, eu va citesc mereu, nu scriu tot timpul pentru ca uneori nu am ce sa spun, dar daca apare ceva
. Si nici in concediu nu plec pt ca mai am putin pana apare bb
. Azi am fost la spital ca trebuie sa fac analiza pt diabet gestational, dar am recuperat cand m-am intors. 
Sim
33+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
VERET spune:
ana_p iti tin pumni,nu uita va fii cu succes,ca sti cum se spune "toamna se nunara bobocii"
VERET