Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 5
Alexela spune:
Bitza, cu placere! Bafta multa!
Bluel, asa e, nu trebuie sa ne pierdem niciodata increderea in Dumnezeu! Eu am fost la Biserica Sf. Anton, cele 10 marti, fetele stiu, ca am dus si acatiste cu numele lor, si chiar simt ca de atunci imi merge mai bine!!! O sa incerc sa merg si la Sf. Spiridon, poate ne si intalnim, sa mergem impreuna, nu vrei?
Eu de azi am reinceput serviciul...
Va pup pe toate!
http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png
Alexela spune:
Fetelor, ce faceti?!?! Somati?!!!
Ieri am reinceput serviciul, asa ca nu am avut prea mult timp sa intru sa va scriu... Ieri a fost Z1 pt mine, sunt fericita, pt ca pot sa incep din nou lupta, dar, din pacate, la monitorizare o sa ajung abia prin Z12-14, pt ca inteleg ca Tutu e in concediu pana pe 31 iulie, nu?!?! Parca tot aici am citit. Vreuna dintre voi a vb direct cu el pe tema cocnediului?!?! Adica i-a spus el ca in perioda x va fi plecat?!!? Si daca se intoarce pe 31, pe 1 oare il pot gasi la cabinet?!!? Sau sa merg pe 2 (pica intr-o joi) la spital?!!?
Pleeaaase, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns... Adica daca ati vb direct cu el si v-a spus sau daca stiti sigur ca a doua zi dupa ce se intoarce din concediu el si reincepe lucrul... Sunt tare curioasa sa vad daca o sa ovulez pe cale naturala, acum cu drilling-ul ovarian pe care mi l-a facut, si mi-ar fi ciuda sa nu pot sa fac monitorizare in zilele care trebuie...
Va multumesc!
va doresc la toate un week-end... racoros!!!!!!!!!
Cate o
si un
pt fiecare!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
ana_p spune:
Da, Alexela, eu am vorbit cu T si stiu exact ca e plecat in perioada 24-31 iulie, fiindca stii ca eu sunt direct interesata, rabdarea mea nu mai dureaza decat pana pe 31...![]()
toate fetele dragi!
Ana
inuta12 spune:
pup tutunicile..

am intelels ca Tutu nu e dupa 24 , dar pe 23 este la cabinet? ca eu am programare la ora 16...oare il gasesc?
am 10 saptamani
Alexela spune:
Ana_p, iti multumesc pt raspuns!
Deci pe 1 august il gasesc la cabinet? Tu cand mergi? Pe 1?!??! Hai ca poate mergem impreuna, profitam de ocazie si ne si cunoastem, ca tot ziceam zilele trecute, nu?!?! Astept un semn de la tine, sa imi zici exact cand mergi tu la el, daca tot ai vb direct cu el, ca presupun ca nu te-ar chema daca n-ar sti sigur ca vine in ziua de... la cabinet, nu?!?!
Te pupik!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
Zenobia spune:
'Sara buna!
Azi m-am intors din concediu. Acum ma gandesc sa plec in altul... Clau, felicitari si sa iti traiasca Alessia, sa fie cuminte si mancacioasa!!! 
Alexia, Mamidevladut 

Alexela, felicitari pentru diagnostic, ma bucur tare mult ca nu este endometrioza!!! 
Pupici tuturor! 
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
felicia_ spune:
Zeno,
pai doar atat ne spui? Hai, povesteste pe unde ai fost, ce ai facut, ce ai vazut! Incotro iti iei zborul?
poze
Zenobia spune:
Feli, Alexela,
am fost in Franta si ne-am intors sambata dimineata, nici acum nu prea ne-am revenit cu somnul, mai ales ca avionul a avut intarziere la intoarcere de 7 ore si am stat toata noaptea in aeroport. In plus, inainte de asta am stat 3 zile la Paris, timp in care am facut cate 10 km pe zi pe jos ca sa putem vedea totul. Primele 10 zile am stat in Normandia, o zona de vis, cu castele si cu multe flori. Incerc sa pun poze. Nu ma mai pot gandi la altceva decat la vacante. Prin urmare, azi am rezervat camere in Viena pentru Craciun. 
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Am pus fotografii la semnatura. 
Franta 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2