Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 25
aaandreea78 spune:
Alexela multumesc mult, sunt mai linistita acum(un pic). Sunt foarte stresata si tot mai sper ca poate nu mai este nevoie de operatie, poate se intampla luna asta, asa zic in fiecare luna, dar oricum speranta moare ultima.
Sa stii ca te cunosc, ne am vazut la monitorizare acum 2-3 luni , la spital, erai fff verde, era si Nuchi, era la monitorizare, apoi la o luna a dat vestea.
Multumesc de primire.
Apropo Iyoana este in concediu in Spania, vine vineri.
Somn usor!
Alexela spune:
Aaandreea,
ma bucur ca te-ai mai linistit. Iti tin pumnii sa se rezolve, poate scapi de laparo... Si eu am sperat pana il ultimul moment ca se va intampla minunea inainte de operatie, dar... n-a fost sa fie!!! Poate tu ai mai mult noroc si va fi altfel!!! Bafta!
Nu mai tin minte de intalnirea noastra la monitorizare, eram verde?!!? Chiar nu mai tin minte, in ce eram imbracata!?!? In verde cu rosu!?!?
Hai te pupik, va pup pe toate!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
aaandreea78 spune:
Ce se intampla fetelor?
De cand mi am facut curaj si m am alaturat voua..........viitoare mamici............nu mai scrieti?
Alexela spune:
Fetelor,
nu prea am mai avut timp sa intru zilele astea. Voiam sa va spun ca nici azi nu m-am mai dus la monitorizare, pur si simplu nu m-am putut trezi atat de devreme. Nu stiu ce am, sunt asa de obosita in ultimul timp... Cred ca m-au obosit foarte tare lunile astea... Si cred ca pana in octombrie zic PAS... O sa incerc sa il sun pe Tutu, sa il intreb daca e ok sa iau clomifen luna viitoare (desi nu stiu cum o sa fac sa vad daca e sau nu nevoie sa fac pregnyl... s-a mai confruntat vreuna din voi cu o plecare in concediu pe clomifen?!?!?), poate o sa incerc sa iau si niste naturiste... Si sper ca desertul si atmosfera tunisiana ne vor ajuta sa ne indeplinim visul... Mai ales ca eu ador tarile arabe...
Nu stiu, cred ca in ceea ce ne priveste, pe mine si pe sotul meu, am facut tot posibilul pt a depista eventualele probleme, asa ca acum va spun sincer ca ma las in mana lui Dumnezeu... Daca El va dori, voi reusi sa raman gravidutza... Iar daca El nu va dori, o sa fiu tare si o sa iau decizia corecta...
Pana atunci, insa, cred ca imi datorez si mie, ii datorez si sotului, cateva luni de liniste...
Va
pe toate si va doresc un week-end cat mai frumos!!!
P.S. decizia legata de monitorizari nu e valabila si pt scrisul pe forum!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
nuchi spune:
Alexela, eu dupa un doi ani de incercari nereusite am inceput monitorizarile la Bucuresti iar in acea perioada am luat Branca Ursului si am baut ceai de Naprasnic, dar nu dupa o regula foarte stricta ci asa la liber. Mai mult parca aveam grija sa-i dau sotului. Ne distram de minune amandoi cand luam acele picaturi pentru ca ne aminteam de o tipa care imi spusese ca ea dupa ce le lua ii venea sa se urce pe pereti daca nu era sotul ei acasa
. Noi am luat(ce-i drept cu lingurita) dar nici urma de asa simtome.
Dr.T nu i-am cerut niciodata parerea despre aceste licori dar se pare ca pot da rezultate.
14+
Iyoana spune:
Buna fetelor!
chiar daca sunt in concediu, nu inseamna ca nu imi mai arunc un ochi pe forum...poate mai vad si eu o graviduta noua, un bebelus..
Andreea, in sfarsit....
mai insista la tutu ca poate era ocupat. vorbim maine.
Concediu placut tuturor fetelor si sa auzim numai de bine!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

alfa_anca spune:
Buna, fetele!
nuchi acuma imi explic si eu ceea ce mi s-a intamplat azi la cabinet la dr
. In timp ce eu eram pe masa la eco apare si Ramona si in cateva secunde ma si intreaba la ce ora aveam programare. Dupa ce termina Tutu cu mine si imi spune ca ne vedem peste o luna, ea imi spune direct si data si ora viitoarei programari....deci acuma se pare ca si-a luat-o si ea in freza cu programarile alandala pe care le facea.
In alta ordine de idei bebelina mea e f bine, azi avea 1200gr si deja era cu capul in jos, desi cine stie de cate ori se va mai intoarce pana la sfarsit.
Si eu ma bucur mult de atmosfera care s-a mai destins pe aici si va doresc la toate ca perioadele de concedii sa fie cat mai fructuoase si sa apara barza cu bebei in cioc.
Va pup si va doresc we placut.
Anca
27+
Elena
poze
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
apare si Ramona si in cateva secunde ma si intreaba la ce ora aveam programare. Dupa ce termina Tutu cu mine si imi spune ca ne vedem peste o luna, ea imi spune direct si data si ora viitoarei programari....deci acuma se pare ca si-a luat-o si ea in freza cu programarile alandala pe care le facea.
ALELUIA!!!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Franta 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
kitty_nic spune:
Dragele mele dragi, mi-e foarte do de voi! Astept cu multa nerabdare sa mai organizati o intalnire sa venim si noi o fuga sa va vedem. Acum ne-am facut fetite mari, ne-am luat si scoica pt masina, asa incat suntem numai bune de iesit la plimbare. Sambata viitoare, pe 18 avem botezul, iar saptamana urmatoare avem niste musafiri, iar dupa aceea suntem libere de intaniri si plimbari.
Sim tin pumnii pentru venirea pe lume a lui bb mic si dragalas, de fapt grasut si dragalas! DD o sa fie acolo si o sa aiba grija de voi. pupici
Claucia, Kristind felicitari dragele mele, bucurati-va de comorile pe care DD vi le-a dat si multa sanatate. Poate ca intr-o zi o sa organizam si noi o plimbare in parc cu piticii.![]()
alexia, teodora, felicia, marina, amely, ioana, laurasilk, sim, alfa_anca, zenobia, mamidevladut, nicole sa stiti ca ma gandesc foarte des la voi. 
Mami Cristina si
Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
mihailescu teodora spune:
Oooo,Kitty,ce frumusete de fetitza ai!Sa va traiasca,sa fie sanatoasa si norocoasa si sa se bucure de taina sfanta a botezului!
Fetelor,confirm cele spuse de Nuchi si Anca:in sfarsit,se respecta programarile!
Am fost aseara la control,Mihnea e f bine si mami la fel!
Astept cu mare nerabdare noi gravidutze!
Doamne ajuta!
Teodora
30 +
Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou