Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodora, vorbesti serios? Vad eu luni cum va fi. Am programare la 12.30, deci inainte sa vina Ramona.
Kitty, multumesc . Daria e o scumpica, sa fiti fericiti si sa va bucurati de ea

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Un pt fiecare tutunica!
Nu am noutatati, am intrat doar sa vad ce ati mai facut voi, vad ca e destul de liniste... Probabil ca vestea cu respectarea programarilor ne-a lasat pe toate fara cuvinte... Era timpul, ce sa zic!?!?
Nuchi, cred ca de luna asta, cand imi va veni cm, o sa incep sa iau si eu branca ursului si cred ca o sa incerc si cu mastodynon... Om vedea ce-o iesi!
Va pup pe toate!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna

stiu ca nu am scris de foarte multa vreme...v-am urmarit si m-am bucurat pentru fiecare reusita...
Daca este adevarat, cu programarile, inseamna ca voi continua cu dr T....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor dragi, la asa o veste importanta trebuie sa zic si eu HIP-HIP-HURRRRRAY!. Chiar se respecta programarile? Chiar intri in jurul orei la care ai fost programata? Ma mir pentru ca nu stiu cum ar putea sa faca programari pentru monitorizari si alte proceduri care nu au o data fixa, ci depinde CM.

Dar Teodora, asta inseamna ca nu vom mai avea ocazia sa stam cat 2 ore de vorba la usa cabinetului? Ma bucur ca sunteti bine si voiosi .

O saptamana excelenta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vesti bune despre ana_p:desi a inceput FIV-ul cu FSH > 14,azi in zi 6 de stimulare cu menogon 3 fiole/zi are 6 foliculi intre 10-16 mm si de azi va lua cetrotide.Doamne ajuta Ana in continuare,eu sunt alaturi de tine cu tot sufletul la fiecare victorie a ta,astazi a fost prima mica victorie si sunt sigura ca totul va merge inspre bine.Fii optimista si roga-te la DD!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Buna fetelor!
Vin si eu cu o intrebare..........este cineva care poate schimba o programare la dr. Tutunaru? am pe 22 august la 13.40 si mi-ar trebui pe 24.
Ramona nu vrea sa raspunda la telefon sa vad daca mai are vreun loc liber pe 24 si m-am gandit la voi poate rezolvam ceva.

Pupici!

Madalina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am fost azi la cabinet, confirm si eu ca se respecta programarile . Ma refer la cine intra la consultatie si in ce ordine, nu neaparat la ora.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Da, dragele mele, asa cum va spunea si Kora (careia ii multumesc tare-tare ca imi este alaturi), astazi am fost la eco si foliculii mei au inceput sa creasca, in ciuda faptului ca vineri dr. T nu le daduse mari sanse. Deci, cu Dumnezeu inainte, sper sa fie bine...Marti fac din nou analizele si miercuri la eco.
Astazi mi-am facut singura prima injectie subcutanata, secondata de un sot care abia acum am descoperit cat e de fricosSi cand te gandesti ca l-am tinut langa mine sa ma ajute...

Numai bine tuturor fetelor dragi!!!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

ANA P DOAMNE AJUTA LA CATI MAI MULTI FOLICULI BUNI

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ana_p, draga mea, iti tin pumnii sa fie cu noroc!!! sa te ajute Dumnezeu sa iasa bine!!!
In rest, cate un si o pt fiecare!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput