Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 24
nuchi spune:
Salut toate fetele si recomand cu cea mai mare caldura: NU MAI MERGETI LA CABINET FARA SA AVETI PROGRAMARE! Eu am fost si numai fac asta niciodata. Nu a lipsit mult si era sa ma intorc inapoi la Galati fara sa fiu primita in cabinet. Pana la urma chiar daca nu se respecta ora programata, un telefon dat nu e mare lucru.
Alexela spune:
Nuchi,
dar ce s-a intamplat? Explica-ne mai mult... Si oricum eu cred ca cineva ar trebui sa ii spuna lui Tutu, ca problema nu e neaparat ca nu se respecta programarile, nici n-ar avea cum, avand in vedere ca se fac 10 programari la aceeasi ora... Doar daca Tutu ar fi miriapod si ar avea vreo 10 scaune in cabinet, si ne-ar consulta pe toate in acelasi timp...
Asa ca nu vad unde e problema: la noi, ca ne-am saturat sa sunam fara rezultat, sau la stim noi cine, ca nu ii pasa?!!?
Dar poate ne povestesti mai pe larg...
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
nuchi spune:
Buna dimineata.
Sa va spun cum a fost treaba luni, cand desi au fost foarte multe fete la cabinet vad ca nimeni nu a scris nimic. Poate ca asta s-a mai intamplat si in alte zile, dar mie una nu-mi mai trebuie. Dr. a ajuns tarziu la cabinet (stiam ca are o urgenta in spital si toata lumea a asteptat fara comentarii) si cum a intrat ne-a anuntat ca vine de la o urgenta, ca e un pachet de nervi si vor intra in cabinet doar persoanele care au programare, ca le va verifica personal si ca asa nu se mai poate ca toata lumea sa vina care si cum vrea ca...
Eu dupa oboseala drumului, dupa orele de asteptat in fata cabinetului si cu sotul dupa mine dornic pentru prima data sa vada bebelul despre care ii povestisem cum face el tumbe si cum mi-a aratat mie dr. care sunt manutele, picioarele....acum ma si vedeam data afara din cabinet. Eu nu mi-am facut programare decat prima data cand am inceput monitorizarea, dupa care am venit asa cum imi spunea dr.:"Ne vedem peste 2 zile, sau de cand am ramas insarcinata: vii peste 2 saptamani." De multe ori era si asistenta in cabinet, dar nu m-a intrebat nimeni de programare. Ultima data insa dr. mi-a zis sa sun si sa-mi fac programare peste 2 saptamani, dar eu m-am dus asa cum am facut-o de fiecare data.
Nu va pot povesti cum a fost cand am intrat in cabinet si ce a mai fost dupa ce am iesit noi cand dr. a inceput sa ia fetele in ordine intreband cine are programare la:11,30: 12; 12,30...
Norocul nostru a fost ca trasese perdeaua aia deja inainte sa ma intrebe la ce ora am programare si faptul ca veneam de la Galati l-a convins sa nu ne dea afara. Asa ca de acum inainte...sun taticule ca nu mai tine. Oricum dr. desi era suparat totul s-a terminat cu bine ptr. noi.
alexia28 spune:
Nuchi tu vorbesti serios? Pai eu nu mai mi-am facut programare de nu stiu cat timp, pentru ca imi zice la fel 'ne vedem peste doua saptamanai' si nu mai sun la Ramonica, plus ca ultima data dom'soara era acolo putea sa-mi faca programare pe loc dar nu s-a sinchisit, ce sa fac, sa ies din cabinet si sa-i dau telefon sa ma programez?
Teo
si ma bucur ca ai mai trecut pe aici, mai e putinel si gata o sa-ti tii bb in brate
.....mai sunt tutunici si nu numai care nu au mai scris demult timp pe aici
Zeno, Mamidevladut, Feli, Ioana, Laura69, Clau , Ralu_t...si toate fetele dragi care nu au mai scris
Alexia si minunea mea
machus spune:
Nuchi,
Imi pare bine ca te-am cunoscut !
Ati rezolvat si cu ecografia? Pe sotul tau il cunosc de undeva, dar nu stiu de unde...
Eu sunt galateanca care a intrat prima.
Intradevar nu l-am vazut niciodata asa de nervos pe dr T.
Eu ma pregatesc sa fac prima injectie de Diphereline.
Cu DD inainte!
Va pup pe toate fara exceptie!
nuchi spune:
Eu v-am scris la modul cel mai serios ce mi s-a intaplat. Acum fiecare face cum vrea. Dr. a mai spus ca de acum va incepe sa vina si martea dupa-amiaza la cabinet. Eu am programare pe 21 la dr. Iosup pentru morfologia fetala si atunci mi-a zis sa incerc sa intru si la el daca va fi la cabinet, dar nu-mi mai tb. sa intru pe incercate, dau eu frumos tel. si daca nu ma inteleg cu Ramonica sun direct la el.
Machus, deci tu ai fost prima fata care a intrat? Mi-a spus mie sotul la un moment dat ca prima fata e tot din Galati, dar tocmai atunci venise si dr., iar dupa ce am iesit, desi am vb. am fost ametita rau de tot cu acele analize ptr.TT pe care tb. sa le fac a doua zi. Noi am ramas la hotel si marti am rezolvat. Mi-ar fi placut sa ne intoarcem impreuna si sa mai vb., dar poate vom avea ocazia.
Sotul meu mai filmeaza si fotografiaza pe la nunti si e o fire foarte sociabila, asa ca poate am si niste poze cu tine.
sim_stoian spune:
Nuchi, nasol ce ai patit. Cand eram la inceputul sarcinii si ma chema la 2 saptamani, imi faceam programare pe loc la Ramona pentru urmatorul control pentru ca nu avea cum sa spuna ca nu are liber, avand in vedere ca auzea si ea ce zicea T. S-a intamplat o data sa nu fie acolo Ramona si cand am sunat pt programare i-am zis ca T m-a chemat peste 2 saptamani, ca sunt sub tratament si nu am avut probleme.
Sim
36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
aaandreea78 spune:
Buna, sunt o pacienta a dr. Tutunaru, pe scurt , incercam de 2 ani si nimic, toate bune si la mine si la sot pana acum. Va urmaresc din umbra(sunt dependenta de site), urmeaza sa fac laparascopie pe 21 aug. si nu stiu cum sa fac, incerc sa dau de Ramona si de Tutu, dar nu raspund.
Sper sa reusesc sa trimit mesajul, apoi scriu mai multe.
Asta daca ma primiti.
Andreea
machus spune:
Nuchi,
Nu e timpul pierdut. Am mers cu cealalta familie din Galati si am ajuns ok acasa. Ii salut si ii pup daca citesc forumul
.
E posibil sa-l stiu pe sotul dintr-o astfel de imprejurare, dar iti spun ca imi este foarte cunoscut.
Iti doresc numai bine in continuare si sa nu mai treci prin emotii (ca cele de luni).![]()
Alexela spune:
Aaandreea78, in primul rand, bine-ai venit pe
!
In al doilea rand, sfatul meu este ca pentru laparoscopie trebuie sa vb direct cu Tutu, asa ca daca nu iti raspunde la telefon, incearca sa ii trimiti un sms. Insa cred ca este inca destul de devreme, daca zici ca esti programata pentru 21 august, mai sunt aproape 2 saptamani. El are notate toate programarile, oricum, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca ar uita. Eu, de exemplu, pana cu doua zile inainte de laparo nu am dat nici un semn. Pe 10 iulie, deci chiar cu 2 zile inainte, am incercat sa-l sun, ca sa il intreb daca totul ramane conform programarii. Nu mi-a raspuns, asa ca i-am trimis sms. Mi-a raspuns instantaneu, mi-a zis ca a doua zi trebuia sa imi fac formele de internare, apoi analizele, iar in ziua cu laparo sa fiu la spital la 6.30.
Deci eu zic sa stai linistita deocamdata, e prea devreme, poti incerca sa il contactezi, fie prin telefon, fie prin sms, dupa 15-18 august.
Bafta multa!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png