Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 23
maria08 spune:
Buna, fete dragi!!
Teo: Ai reusit sa ma scoti din "barlog" cu postarea ta......iar mi-au dat lacrimile......Iti doresc o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel!!
Vali: Ai dreptate!!!! Se intampla si minuni si trebuie sa credem in ele!!!!! O sarcina usoara in continuare!
Alexela: Chiar stiu ce simti.....de fapt fiecare dintre noi are perioade de deznadejde, perioade in care avem impresia ca totul ni se intampla numai noua......dar trebuie sa mergem mai departe!!!! Vom reusi pana la urma!!!! Capul sus si nu uita ca cineva acolo sus ne iubeste!!!
Kora: Si mie imi este dor de tine!!! Stiu ca e o perioada de pauza......dar poate totusi mai treci pe aici!!
Eu incerc sa dau de un urolog bun.....nu prea stiu catre cine sa ma indrept......stie cineva cum pot sa-l gasesc pe dr. Soare?? Cred ca in toamna vom face si noi FIV!!
Va pup pe toate, aspirante noi sau mai " vechi"!!!
stefiuta spune:
pe aici.
buna dragi tutunici, vin cu o propunere pt ca eu azi nu voi putea ajunge la Tutu, cedez programarea de la ora 18.00,chiar daca este un pic cam tarziu, poate are totusi cineva nevoie.

la toate fetele.
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
http://tt.lilypie.com/D4V0p3.png
KoraPop spune:
Tutunici dragi...am dat si eu o raita pe aici si ce vad...?Dragele mele dragi au dat un semn de viata
Teo,Vali,Maria08 

pe toate va
cu drag!Ce mai trece timpul Teo,Vali viitoare mamici fericite...Maria 08 tu te pregatesti pt FIV,nu?Eh si eu la fel,in octombrie urmeaza o noua batalie pt mine si orice va fi,cu orice risc eu ma voi duce inainte si voi face si "n" FIV-uri daca va fi cazul ,pana voi avea cu ce( la productie ma refer care e din ce in ce mai scazuta la aproape 35 de ani cat am eu)
Iyoana frantuzoaico tu pe unde te ascunzi?

Va tin pumnii tuturor si sa nu credeti ca nu "rasfoiesc" cu drag paginele de la tutunici,imi sunteti toate aproape de sufletul meu si tare m-as bucura sa vad lista gravidutelor cat mai lunga!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Tutunici dragi...am dat si eu o raita pe aici si ce vad...?Dragele mele dragi au dat un semn de viata
Teo,Vali,Maria08 

pe toate va
cu drag!Ce mai trece timpul Teo,Vali viitoare mamici fericite...Maria 08 tu te pregatesti pt FIV,nu?Eh si eu la fel,in octombrie urmeaza o noua batalie pt mine si orice va fi,cu orice risc eu ma voi duce inainte si voi face si "n" FIV-uri daca va fi cazul ,pana voi avea cu ce( la productie ma refer care e din ce in ce mai scazuta la aproape 35 de ani cat am eu)
Iyoana frantuzoaico tu pe unde te ascunzi?

Va tin pumnii tuturor si sa nu credeti ca nu "rasfoiesc" cu drag paginele de la tutunici,imi sunteti toate aproape de sufletul meu si tare m-as bucura sa vad lista gravidutelor cat mai lunga!
Kora
CARPE DIEM!
vali_delide spune:
Kora
fata draga!!!!

Ce ma bucur ca am reusit sa va facem sa iesiti la lumina

...oare va raspunde si Iyoana la apel?
Eu zic sa strigam catalogul!!!![]()
![]()
Haideti,povestiti pe unde ati fost, ce mai faceti? Ca mie una mi-e tare dor de suetele noastre...
Va pupic si astept sa vad cine mai raspunde "prezent!"
Valentina
22+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
mamitzuD2 spune:
Bonjurica tutunarese dragi!!
Ce s-a mai inviorat atmosfera cum a intrat Teodora!!!
E asa vesela si optimista, ca-ti vine sa o mananci, taman un bun exemplu pentru viitoarele mamici.
Teodora, parerea mea e sa intri mai des pe la Tutunarese, ca esti o sursa de optimism si buna dispozitie!
Va pup pe toate si va urmaresc in continuare, si asteptam cat mai multe gravidute!!
MamitzuD2,
26+ 
marinar spune:
teo deja te-a apucat nostalgia? hihihi, ce frumos!
eu azi am facut curatnie in sifonierul emmei si am strans 7 pungi de hainutze, deci a crescut. dar eu vad asta in fiecare zi: unde acum o saptamana ne bucuram si ne miram ca emmi merge ff bine de-a busilea, aseara am ramas amandoi, si eu si tati, fara glas cand am vazut cum se aseaza singura in funduletz. abea astept sa povestiti toate astfel de faze.
pupici tuturor.
maria08 spune:
Kora: Da, as vrea sa fac in toamna FIV, dar nu stiu exact cand! Vreau sa vad ce spune si T. si dupa vom pune la punct detalii....Doamne Ajuta!! Cred ca vom fi colege!
( vezi ca ma refer si la reusita)![]()
Marinar: 
si pe tine si pe bebelina ta!!! Ce repede trece timpul.....parca mai ieri ai nascut.....
Eu am luat "o pauza" daca se poate numi asa......am incercat sa ma detasez, nu stiu cat am si reusit.....dar sunt iar pe baricade si nu ma las pana nu voi avea cel putin un bb!!!! Vreau sa fac o programare pentru sotul meu si nu stiu un urolog bun.......poate-mi recomandati pe cineva, va rog!!!
Numai bine!!!
maria08 spune:
Tot eu pe capul vostru......
Stiti ceva de dr.urolog Ciurel Stefan de la fostul Panduri?? Chiar nu stiu in ce directie sa o iau....
Pup!
Alexela spune:
Maria,
si noua ne-a fost recomandat Ciurel initial, cand cautamurolog, dar n-am mai ajuns la el. Tot de aici, de pe forum, am primit nr lui de telefon. Cred ca Ralu_t mi l-a dat, dar ea vad ca nu a mai scris de mult timp pe aici. Poate o gasesti la endometrioza.
Am inteles, oricum, ca este foarte bun!
Bafta multa!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png