Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37
Raspunsuri - Pagina 22
ana_p spune:
Alexela
,ce faci? Nu mai fi suparatica, fiindca lucrurile o sa se aranjeze, ai sa vezi; sunt convinsa ca Tutu n-o sa te lase pana n-o sa gaseasca o explicatie si, mai mult, o solutie potrivita pentru tine. Totul e sa nu iti pierzi rabdarea si cred ca perioada de relaxare din concediu o sa iti prinda tare bine!
Fetelor, mie astazi mi-a venit ciclul, iar maine dimineata la 7 sunt la IDS (si-au modificat programul si incep de la 7, am sunat acum) si imi fac analizele, o sun pe dr. Matei si seara incep injectia cu Diphe. Am acelasi sentiment pe care il aveam inaintea examenelor din facultate: desi ma pregateam inainte, emotiile erau inevitabile...
Numai bine tuturor!
Ana
mmc_nd spune:
Doamne, ajuta, fetelor! Acastistul cu numele noastre a ajuns si la manastirea Diaconesti, o manastirea relativ noua, dar plina de credinta si har (poate ati auzit CD-urile de acolo cu ccc colinde si cantari ortodoxe).
Alexela, nu te ma supara degeaba si nu-ti mai face griji sau calcule. Sa-ti aduc aminte de tutunareasa noastra careia DD i-a trimis un BB chiar in luna in care dr.T i-a spus ca nu ovuleaza?
pentru o saptamana excelenta!
alexia28 spune:
Ysa, nu te mai stresa, de abia te-ai operat in iunie si tu te gandesti la FIV? E adevarat ca si eu la fel incepusem sa gandesc, deja imi facusem scenarii cum ajung eu la unguri pt FIV, eu zic ca e devreme sa te stresezi, mai asteapta putin sa inceapa si tratamentele sa-si faca efectul, da? Oricum intre diph si FIv e clar ca eu nu as alege injectiile nici in ruptul capului tocmai pt ca nimeni nu -mi garanteaza ca dupa injectii scap de endometrioza, asa ca mai bine as alege sa mai fac o laparo in cazul in care s-ar forma, e alegerea fiecareia dintre noi, eu am scris ce as fi facut eu, deja ma gandeam la FIV clar in toamna dar asta mai ales pt ca nici sotul meu nu statea roz cu spermograma. Cel mai important este sa nu te mai stresezi, sa nu te gandesti la endo, gandeste-te ca esti sanatoasa si ca o sa ramai gravi 
Alexela are foarte mare dreptate Mmc_nd, nu-ti aduci aminte de draguta noastra tutunareasa Teo care in luna in care Tutu i-a zis ca nu ovuleaza a ramas gravi? Asa ca nu te mai supara tu, bucura-te de concediu, lasa stresul si grijile deoparte si DD o sa-ti asculte rugaciunile si o sa vina bb
Ana deci gata incepi injectiile? Bafta multa si lasa emotiile, in curand o sa ai bb la purtator
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa
Alexia si minunea mea
Alexela spune:
Tutunicile mele dragi, cata dreptate aveti in ceea ce spuneti!!!
Si eu gandesc la fel ca si voi, incerc sa fiu optimista si sa las stresul deoparte, numai ca eu scriu pe forum chiar imediat dupa ce ma intorc de la Tutu, si dezamagirea e foarte proaspata in minte... Dup-aia lucrurile se mai aseaza, si o iau si eu de la capat cu forte proaspete... Asa ca va spun inca de pe acum ca de-abia astept concediul, as vrea, daca as putea, sa plec undeva cateva luni bune, sa uit de toti si de toate, sa fiu doar eu cu sotul meu...
Va multumesc din suflet pentru sustinere!!!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
dianaf spune:
Salutare,am tot citit ,sunt alaturi de voi,dar acum e randul meu sa ma plang la voi,m-a operat tatu acum 4luni, laparo,mi-a gasit niste aderente,am fost bine,m-am simtit f.f.bine dupa operatie si pana acum.Nu am ramas inca gravida,sper sa se intample,dar acum la ciclu am avut niste dureri mari si inca mai am,nu stiu ce sa fac...ma doare jos (uterul,cred,pe mijloc,jos),nu stiu cauza,ce sa iau?? nospa??antibiotic?sa-l sun pe tatu?dar prin tel nu-mi da tratament, daca ma programez, tocmai peste o luna e liber,,voi ce ziceti sa fac,nu sunt nici din bucuresti...??
ysa26 spune:
Alexia
iti multumesc pt vorbele tale de incurajare.
Alexela
Ana
tin pumnii
Dianaf
nu stiu ce sa-ti spun de dureri, dar poti sa-l suni pe Tutu sa vorbesti cu el si cu siguranta k te va chema el, mult mai repede, sa nu mai astepti cand iti va face Ramona programarea.Imi pare rau k ai dureri, poate iti dau fetele mai multe sfaturi. Eu in locul tau l-as suna pe T, mai ales k nu esti din Buc si apoi vezi ce e de facut.
Insanatosire grabnica !!!
Fetelor va pup mult 

, o sa-mi fie dor de voi, dar la ora 5, adica peste vreo 4 ore plec la Buc. si apoi in concediu in Turcia. Cand ma voi intoarce sa va gasesc pe toate pe listuta de gravidute si apoi vin si eu fuguta dupa voi!!!!
http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png
mihailescu teodora spune:
Romania
bucuresti
580 Mesaje
Trimis la: - 11/02/2007 : 21:20:43
--------------------------------------------------------------------------------
Am revenit,dragele mele!!!!
De data asta in calitate de ,,viitoare mamica''!!!!
Nici nu stiu cum as putea sa fac sa va multumesc la toate inmiit ,pentru minunatele voastre ginduri si pentru toata sustinerea pe care mi-ati aratat-o!
Nu o sa mai fac enumerarea de rigoare,fiecare sunteti speciala in felul vostru in inima si-n sufletelul meu!!!
Sa incepem cu inceputul,cred ca de fiecare data cind reusim,raminem datoare cu o pevestioara despre,,ce si cum am facut special luna asta de am reusit''.
Povestioara mea incepe cu vreun an si citeva luni in urma,cind am hotarit ca ar fi vremea sa devenim parinti...Ne-am impiedicat de multe ori in tot timpul asta,dar de fiecare data am gasit puterea sa ne ridicam si sa continuam.
Am trecut cu brio de momentul ,,laparo'',rezultat favorabil dindu-mi mari sperante.In paralel cu laparoscopia mea,am trecut si la investigarea sotului;diagnostic ASTENOTERATOZOOSPERMIE.
Ne-am cam turtit in prima faza,dar am zis ,,cu Dumnezeu inainte!daca El va vrea,sigur vom reusi''!!!
Ultimul CM l-am avut pe 10 .01,in z 9 m-am infatisat la usa lui Tutu pentru monitorizare.Dupa echo,mi-a spus sec:NIMIC,nici un folicul!!!
Am simtit ca pica cerul pe mine!Am plecat dezamagita rau si mi-am promis ca pina in aprilie nu mai calc la monitorizare!
Aaaa,pina in z 9 luasem BU tinctura 2 l-te/zi,nu ma asteptam sa n-am nici un folicul....
Dupa laporo,ne-am facut o schema de tratament(eu si sotul)de care ne-am tinut in mare masura,am mai facut mici abateri dar nesemnificative.
Din semnele transmise de corpul meu,am simtit ca ovulez prin z 18-19.
Zilele care au urmat,au trecut foarte banal,nu m-am gindit o clipa ca voi reusi.Am zis sa nu irosesc si luna asta,desi lui Tutu i se paruse ca am ovulat pina in z 9,pentru ca si endo era foarte grosut.
Cind am vazut ca am trecut de z 28 fara nici un simptom prevestitor al rusilor,am inceput sa sper!!!
In timpul zilei,ma apucau subit niste stari de voma,dar foarte estompate,oricum altceva decit pina acum.
In z 30,am zis sa incerc un test de sarcina,incepusera sa ma doara sanii foarte tare,dar o durere de mamelon,nu intreg sanul.
Mi-am facut testul si prin minutul 8 am vazut foarte firava si a 2-a liniuta.Nu-mi venea sa cred.
Aaaaaaa,saptamina a debutat cam nashpa pentru noi,ne-a fost sparta casa,furate bunuri....Eram asa de suparata ca si liniuta aia din z 30 nu-mi spunea nimic...
Am zis ,,lasa,daca trec si de week end ,e de bine''!
De vreo 6 zile imi tot masuram temperatura bazala:37.2 constant.
Emotiile mele cresteau.
Cind si azi dimineata am vazut 37.2 ,m-am gindit ca tre sa fie ceva.
Am stat,m-am tot fisticit prin casa,mi-era cam rau,nu prea puteam minca...
Pe la 10:30 mi-am trimis sotul dupa un test.L-am facut,tremurind din toate incheieturile.In 2 secunde era foarte pozitiv!!!
Am inceput sa plingem impreuna ca doi copii....
Restul.......peste vreo 9 luni!!!!!
Inca o data va multumesc pentru absolut tot,si Feliciei pupici speciali!A fost mesagerul gindurilor mele si a bucuriei pe care am trait-o aici cu voi!!!
Si vreau sa-i intorc gestul negresit!!!!Poate z 2 prin care trece ea azi,sa fie ultima pentru vreo 10-12 luni de-acum incolo!!!!(acum,cit vei vrea sa alaptezi,draga Feli,tu stabilesti,eu ti-am ingaduit macar 3 luni).
P.S.
Parintii mei inca nu stiu,cu voi am impartit primele emotii!
Va imbratisez pe toate si va astept la marea odisee!!!!
Niciodata sa nu va lasati prada deznadejdii,legea compensatiei functioneaza perfect!!!!
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Buna Tutunici dragi!
Patania Alexelei m-a facut sa recitesc cu mare placere cap.24!
Asta sa va demonstrez ca exista si minuni!
Despre mine,ce sa va mai povestesc?
Ca astept cu mare nerabdare intilnirea cu iubirea vietii mele,ca numar zilele care au mai ramas(ei,de fapt sunt saptamini),inca mai merg la servici,ma simt excelent!Sper sa fie si bb la fel de cuminte cum a fost pina acum la mami in burtica!
Pup cu mult-mult drag tutunicile mele de suflet:Alexia,Kitty,Ioanatugs,Felicia,Marinusha,Zeno,Mamidevladutz,
Laura69silk,Nicol31,Diddy,Miruna79,Vali_delide,
Korapop,Alfa_anca,Sim_stoian,mmc_nd,copilut,
Lauravoinicu,MamitzuD2,
Claucia,Kristind,Maria08!!!!

Teodora
30 +
Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
77bya spune:
Felicitari Teo!Imi pare rau ca nu am fost prezenta in momentele grele dar acum cand esti fericita sunt alaturi sa impartim bucuria imensa pe care ne-ai impartasit-o.sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.
Sa ai grija de tine acum si de bebic.

Sa dea DD ca toate fetele sa ne dea vesti atit de bune.
Va

pe toate.
Ysa, cand te intorci din concediu sa ne dai o veste buna.
Poate reusim atunci sa ne vedem.

Alexela spune:
Teo, draga mea, ce emotionanta este povestea ta!!!
Eu nu o citisem deloc pana acum, eu am aparut aici pe DC camprin capitolul 27... Fetele mi-au mai povestit de tine, drept minunea DC-ului, la fel ca si Alexia...
Iti multumesc pt incurajari, sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara si o intalnire minunata cu iubirea vietii tale!!!
Ysa, concediu placut!
Va pupik pe toate!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
vali_delide spune:
Buna ziua, tutunici dragi!!!
Teo, imi aduc aminte de povestea ta, de parca a fost ieri!Si, la fel ca la tine si Alexia, si la mine s-a intamplat minunea,atunci cand nu ne mai asteptam....ma uit la burtica mea si inca nu-mi vine sa cred, inca mai aud verdictul sec al doctorilor dupa laparo:"singura sansa e FIV, daca nu, adoptie"....inca imi rasuna in urechi vorbele lui Tutu:"mai facem o laparo si vedem dupa aia".
Va spun tuturor, cu tot sufletul, credeti cu tarie in minunile facute de Dumnezeu, si rugati-va Lui cat puteti de mult, nu incetati sa credeti si sa sperati.
Pup toate tutunicile vechi, de care mi-e tare dor si nu prea le mai vad pe aici, dar si pe cele noi, care nu ma cunosc, dar pe care le citesc zilnic cu mare drag...
Alexela, felicitari pt. curajul si optimismul tau!
Rog o alta fata optimista, tare draga mie, si de care mi-e tare dor,KORA, sa dea un semn, sa ne mai bucure cu prezenta ei.
Pupici multi si pt.Iyoana, frantuzoaica mea draga, si pt. toate fetele dragi!!!
Valentina
22+
Cristina Stefania
noi doi
printesa