Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alexela, mai e timp sa creasca. Tin pumnii!
Ana, multa bafta la FIV, sa fie unul reusit.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

SALUT TOATE TUTUNICILE,AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRUU,PE 30 AUGUST SANT PROGRAMATA PT.LAP.DIN CALCULELE MELE ATUNCI VOI FII LA MENSTRUATIE,AVETI IDEE SE POATE FACE LAP.IN ACEASTA PRIOADA?DIN CATE STIU EU NU,VOI CE ZICETI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ana

Inchin in cinstea ta , e trecut de 12

Camy din cate stiu eu e foarte bine cand esti la menstrutie, k se vede mai bine dak sunt leziuni endo.Stai linistita k multe au facut laparo k in cazul tau. E mult mai bine asa. Te pupic, mai vorbim

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ana_p, la multi ani, draga mea!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de lucruri frumoase, sa fii norocoasa si fie ca visul tau cel mai mare sa devina curand realitate!
Cu drag, si un buchet de !

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Ysa, Alexela, sim, va multumesc mult, dragele mele fete sufletiste! Va pup si va trimit virtual tuturor !

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ANA ''LA MULTI ANI''!SI DIN PARTEA MEA SI O .YSA PUP FATA ,CHIAR NU MA ASTEPTAM LA ASA UN RASPUNS ,CHIAR NU STIAM CA SE FACE LAP LA MENSTRUATIE,SI EU CHIAR IMI FACEA PROBLEME CA O VOI AMANA.VA DORESC UN SFARSIT DE SAPTAMANA CAT MAI BUN.

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

Am fost dimineata la Tutu. Evident ca nici macar foliculul ala de 13 nu se mai vedea, sau, ma rog, se vedea, dar mult mai mic... In rest, pe celalalt ovar, liniste si pace.
De data asta chiar nu mai comentez!
Va doresc o duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Alexela...dar doctorul ce expicatie ti-a dat la acest fenomen,a zis ceva ???...si eu am aceeasi problema ca a ta(printre altele)...si eu eram asa de suparata la momentul respectiv ca nu am mai gindit sa cer si expicatii,apoi de suparare am luat o pauza..nu am mai vrut sa merg la dr,nu am mai intrat pe forum...iti doresc multa bafta in continuare...

Iyoana tu ce mai faci,in ce punct mai esti???

Zeno Ysa...tuturor numai bine...

Mergi la inceput

Liliana,

Tutu nu mi-a dat nici o explicatie. In sensul ca la mine e o chestie atat de ciudata, pentru ca analizele au iesit bine, la laparo nu a iesit nimic nasol, mi-a facut, totusi, drilling ovarian. Iar luna asta, chiar prima luna de dupa laparo, cand am fost prima oara la monitorizare, mi-a spus ca sigur de data asta va fi bine, pentru ca toate pacientele carora le-a facut drilling au ovulat absolut normal si natural dupa. Nu l-am intrebat, insa, daca au ovulat chiar in prima luna de dupa laparo, sau la cateva luni dupa...
Vineri cand am fost din nou nu l-am mai intrebat din nou, pt ca am tot sperat ca pana astazi va creste... Iar astazi n-am avut timp sa il intreb, pt ca se grabea sa mearga la o nastere...
Nu stiu ce sa zic... Si Tutu a declarat ca sunt o enigma pentru el... Si nu e prima oara cand se intampla cu mine un lucru pe care el nu l-a mai vazut niciodata... Cand am facut stimulare, de exemplu, prima luna a fost absolut ok, am reusit si eu pentru prima oara in viata sa ovulez, dar in a doua luna nu am mai raspuns deloc la tratament... La fel a zis si atunci, ca nu a mai avut paciente care in prima luna sa raspunda la tratament, si in a doua nu...
In fine, nici eu nu mai stiu ce sa cred...
La fel am hotarat si eu, ca si tine... In septembrie nu voi putea merge oricum la monitorizare, pt ca voi fi in concediu. Dup-aia o sa ma mai duc in octombrie, daca pana atunci nu se produce minunea, si dupa octombrie... gata! Fac pauza vreo 2-3 luni, si dup-aia cred ca o sa incerc asa cum m-a sfatuit si Tutu dupa laparo, sa fac o inseminare.
Pana atunci, insa, ma rog la Dumnezeu sa fie bine!
Sunt tare dezamagita, foarte confuza, foarte ... trista!
Bafta si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela imi pare atat de rau k foliculii tai fac pe nebunii.
Liliana
Camy stai linistita, k e mai bine asa. Poate ne faci o surpriza si nu mai e nevoie de laparo. Tin pumnii k luna asta sa fie cu noroc!!!
Eu sunt cam bonsumflata, cred k luna asta nu ovulez, nu mi-a aparut secretia aceea specifica ovulatiei. Poate ovulez mai tarziu, nu stiu, sper si eu. Incep sa ma gandesc cat mai serios la FIV sau sa fac totusi dipherilin.
Alexia28 tu ai ramas cu tratament naturist si homeopat, dar mai ramasesei si inainte de laparo. Eu nu am ramas niciodata in 3 ani, asa k nu cred k am mari sanse. Nu stiu ce sa fac, diphe sau FIV?

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput