Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ysa, sper si eu s afiu pe drumul cel bun!!!
In orice caz, multumesc de incurajari!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am fost si eu azi la cabinet, dr T era bine dispus, am stat destul de mult de vorba. BB al meu isi mentine avansul de 3 saptamani, adica arata de 38 sapt si are 3260 g. Ma mai duc pe 13 sa vedem care e treaba si sa punem tara la cale in privinta nasterii.
Alexela, multa bafta, sa fie cu ochisori luna asta.
toate fetele.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fetelor!
Eu de astazi intru in linie dreapta. Aseara am luat ultima pastila de AC si sper ca duminica sa imi vina ciclul si luni sa merg la analize. In ultimii 2 ani asta e primul ciclu pe care il astept cu nerabdare...
Maine mai adaug un an la cei 30 pe care ii am, macar sa stiu ca incep tratamentul la o varsta matura.

Va pup pe toate si astept vesti si de la voi! Probabil sunteti multe in concediu.
Numai bine!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77bya spune:

Salutare!

Ana iti doresc multi ani fericiti de acum inainte si o sa vezi ca o sa fie totul bine .Sunt alaturi de tine si astept numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

ANA pentru ziua de maine si bafta multa la FIV

Sim mai ai atat de putin, de abia astept sa ne spui povestea nasterii si sa-ti vedem comoara

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Fetele,

eu am ajuns la serviciu. Am fost la spital dimineata... Evident, asa cum ma asteptam, singurul folicul pe care il aveam pe OS a ramas la aceleasi dimensiuni de miercuri... Era prea frumos ca sa fie adevarat! Stiti cum se spune? De ce ti-e frica nu scapi... Cam asta mi se intampla mie: adica mi-era frica ca nu cumva in prima luna de dupa laparo sa nu se rezolve cu ovulatia, si uite ca probabil asta se va intampla... In fine, incerc sa nu disper pana saptamana viitoare, in fond mai am cateva zile pana la cele 21 cand ar trebui sa fie ovulatia... Asta daca e sa ne luam dupa regulile naturii, care la mine nu prea functioneaza...
In fine...
Ana, iti zic de pe acum LA MULTI ANI pentru maine, dar negresit iti voi spune si maine!!!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Alexela, nu te mai supara degeaba... asa cum spui si tu, pana la z21, muuuult mai este... si apoi important este ca ai folicul frumushel, endometru cat sa dai si altii - ovulatia se rezolva cu un pregnyl, nu?

Sim_stoian, incredibil cum trece timp, parca ieri ne-am cunoscut la restaurantul Ioanei. Hai ca nu mai este mult, trebuie sa fii foarte fericita!

fetele si va doresc un week-end placut si racoros!

Mergi la inceput

Mmc_nd,
esti tare dragutza... Nu stiu ce sa zic, nu mi se pare ca foliculul e chiar baban... Endometrul, e adevarat, e cat China, n-am avut niciodata o valoare atat de mare, dar cat de mult conteaza endometrul, ca eu nu stiu exact!?!??!?
Stiu ca ovulatia se rezolva si cu pregnyl, dar important e sa creasca totusi macar un pic foliculul ala...
Pana la urma, cum o vrea Dumnezeu, asa va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela nu fi suparata. Mai are timp sa creasca foliculul tau si apoi se rezolva cu pregnyl. E totusi o mare realizare k ai avut folicul fara nici o stimulare. Trebuie sa vezi si partea cea buna a lucrurilor. Te pup si nu te stresa k nu-ti face bine, gandeste-te doar la concediul pe care-l vei petrece cu sotul tau.
Ana la multi ani pt maine, sa dea D-zeu k FIV-ul sa se finalizeze cu II !!!

Mii de pt toate fetele.

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Alexia, Alexela, ysa, multumesc mult pentru urari, fetelor si gandurile bune sa se intoarca la voi insutit.

Ana

Mergi la inceput