Conceptii gresite despre islam -4-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by hannen

Denizel,uite cum gindeste o alta femeie,eu daca am batic nu mai arat!
Da,nu mai arat ce nu trebuie aratat!
Probabil vroia sa zica ca persoana,eu nu mai exista!

Sincer ma asteptam ca raspunsul tau sa fie altul,sa sune cam asa "ei daca as sti ca este porunca divina nici nu as sta la discutie..."asta din ce citesc pe la subiectele cu religie,adica ma astept ca o persoana care incearca sa-i fie cit mai mult pe plac lui Dumnezeu sa faca asta daca nu in toate aspectele vietii macar in cea mai mare parte a lor,mai ales in poruncile de baza pe care EL le-a dat femeii(adica mie).

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Pai Hannen, sincer, daca iti pui batic pe cap acoperindu-ti parul in totalitate, plus fruntea, ce Doamne iarta-ma, mai arati din fatza? Am vazut si eu destule musulmane prin Timisoara, mare lucru nu vedeam la ele. Iar daca iti pui hijab (adik val, corecteaza-ma daca gresesc la denumire) atunci chiar nu mai arati...esti doar o mumie in negru sau verde sau bleu, cum doresti tu.
Am si eu o curiozitate: daca te razi pe cap, mai trebuie batic? Ca parul e cel ce trebuie acoperit, nu? Si daca nu mai ai par, ce se intampla???

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

A, si ca sa nu uitam de intrebarea ta, sunt mai multe aspecte aici.
Daca in religia mea ar fi obligatoriu valul, l-as pune doar in biserica. Daca si in societate ar fi obligatoriu si ar exista sanctiuni, m-as lua dupa turma, ca instinctul de supravietuire e mai puternic decat sa o fac eu pe oitza ratacita.
Dar daca as trai fara val, eu nu m-as converti la o religie care imi impune anumite obligatii legate de imbracaminte.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Pai, uite de ce :

Al Hadis. Ibn Ma`sud a relatat de la Mesagerul lui Allah care a spus, " o femeie este ca o parte privata si and ea merge afara diavolul ii arunga priviri .

Femeia are obligatia sa se acopere conform Sunnah, dupa cum obisnuia Mohamed sa isi acopere femeile (batran fiind si majoritatea femeilor casatorite cu el fiind tinere, gelozia era mare, si atunci a inventat treaba ca o ispiteste diavolul.
Toate aceste reguli(manifestari) sunt pur personale a lui Mohamed si nu au nicio legatura cu Allah.
Acum musulmanii isi acopera fetitele de 6 ani conform Traditiei islamice, datorita crimei de pedofilie facuta de Mohamed casatorind fetita Aisha la varsta de 6 ani si facand sex cu ea cand avea 9 ani si inca nu ajunsese la maturitatea sexuala- lipsa menstruatiei.
O femeie nemusulmana casatorita cu un musulman va duce practic o viata musulmana exceptand frecventarea moscheii si cele 5 rugaciuni. Casatoria mixta nu are sanse de supravietuire: in cazul in care ea va sustine sa isi pastreze religia, familia lui si societatea o vor exclude pe orice cale, asta-n caz ca sotul este credincios.

Mohamed spune ca femeile care se impotrivesc barbatului sunt deficiente mental.

Al-Hadis,
Abu Sayeed al- KHodri a relatat ca Mohamed vorbea cu un grup de femei cand a spus, Vad ca majoritate dintre voi vor merge in iad". Femeia a intrebat de ce, pentru care Mohamed a raspuns, Voi deseori blestemati su sunteti nerecunoscatoare cu perechea voastra". Cand le-a spus lor ei aveau un defect fumndamental in religia lor, pentru care ele raspund , " Cum?" Mohamed a raspuns," Nu este atestarea (cunostintele, marturia) unei femei doar jumatate din cea a barbatului? Si aceasta este in contul scurtei sale inteligente."

O femeie islamica nu are voie sa fie cheala sau tunsa scurt, nu pot intra in rai, ele trebuie neaparat sa aiba parul lung pentru ca devin virigine si tinere.

raspunsul il avrem aici.
O monstra unica a efectului frumusetii unei femei asupra Profetului a fost acel al Duba Bint Amr care era printre cele mai frumoase femei arabe...parul ei destul de lung sa ii acopere tot corpul (Ibid, p. 153) Mohamed l-a intrebat pe fiul ei daca el ar putea sa o casatoreasca pe mama sa, dar mai tarziu a retras cererea cand a auzit ca Duba Bint Amr, pe cat era de atractiva, era in varsta.

ei, si de asta Mohamed prefera femeia cu parul lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Pai nu religia cere ,ci Alah .Dupa cite am inteles eu.Ii face pe plac lui Alah, nu altcuiva.Mie femeile mi se par prea palide fara machiaj.Sau poate din cauza la "rochie"(nu stiu cum se numeste exact).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GGina

Pai nu religia cere ,ci Alah .Dupa cite am inteles eu.Ii face pe plac lui Alah, nu altcuiva.Mie femeile mi se par prea palide fara machiaj.Sau poate din cauza la "rochie"(nu stiu cum se numeste exact).

Nu, nu cere Allah, am postat eu putin mai sus, dar sunt mesajele moderate si de asta n-ai aflat raspunsul.

Pentru fetele crestine care dau vine pe Allah o lamurire suplimentara.
Faceti mare confuzie intre biblie si kuran.
Isus A vorbit intotdeuana la pers.1; Eu, Prin Mine,. Iar Eu si Tatal Meu una suntem .
Mohamed profetul vorbeste de Allah le persoana 2 sau 3 . deci, este o iventie a lui( cu toate ca spune ca-i mesagerul lui Allah), nu Allah a scris kuranul.
In jurul anului 610 dupa Hristos, Mahomed pretinde ca a avut o viziune de la Allah( in timul crizelor de epilepsie), care reprezenta o aparitie mareata, pe care el o numeste a fi îngerul Gabriel. Acesta i-ar fi spus: “Tu esti mesagerul, trimisul lui Allah.” Aceasta viziune a inaugurat cariera lui Mahomed ca profet a lui Allah. De acum înainte, Mahomed va continua sa primeasca mesaje, pana la moartea sa, pe care le pretindea ca venind de la Allah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si totusi, ma intreb eu in ce masura, purtarea baticului este o cerinta de la Allah, cand nu in toate tarile musulmane femeile umbla acoperite. Eu am fost intr-o asemenea tara, si nu toate femeile erau acoperite. Majoritatea erau imbracate normal, doar cele mai in varsta purtau batic.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Amina,eu din mesajele lui hannen am dedus asta.

quote:
Spune-mi ,daca Dumnezeu ti-ar cere-o,nu ai face-o?
Sa presupunem ca ar scrie asta in Biblie,exact acest verset ,aceasta porunca,ai face-o sau nu?

quote:
Spune-mi ,daca Dumnezeu ti-ar cere-o,nu ai face-o?

quote:
Sincer ma asteptam ca raspunsul tau sa fie altul,sa sune cam asa "ei daca as sti ca este porunca divina nici nu as sta la discutie..."asta din ce citesc pe la subiectele cu religie,adica ma astept ca o persoana care incearca sa-i fie cit mai mult pe plac lui Dumnezeu sa faca asta daca nu in toate aspectele vietii macar in cea mai mare parte a lor,mai ales in poruncile de baza pe care EL le-a dat femeii(adica mie).

Sau poate ca asa gindeste ea ,ca sa-i faca pe plac Lui.Nu-i nimic rau in asta,asa se simte ea ,mai apropape de El.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Amina,stii ,ti-as cam cere sa faci stinga imprejur si sa ne lasi subiectul asta ,noua,musulmanilor!
Nu esti tu in masura sa raspunzi intrebarilor fetelor,tu esti in "misiune evanghelica" mi se pare!
Vorbesti numai din surse "dragute" si foarte iubitoare de islam.Nu-i nevoie!Nu te chinui ,le-am citit si eu inainte sa ajung unde am ajuns!
Tot ce ai postat mai sus in primul mesaj nu exista in Qur`an,poate prin hadise ,insa nu uita ,mii sunt mincinoase!inventate de dusmanii islamului!
Faci confuzii grave si despre crestinism.In prea putine locuri in biblie se intelege ca ar vorbi Dumnezeu direct,in altele mai numeroase Iisus,dar in marea parte este vorba despre un al treilea narator care nici macar nu l-a vazut pe Iisus ci caruia i s-a zis ca asa ar fi stat lucrurile!
In Qur`an singurul care vorbeste este DUMNEZEU!

Acuzatiile precum ca Profetul a fost bolnav de epilepsie le poate face numai un nestiutor,evident!Epilepsia se manifesta altfel,mai ales dupa crize,bolnavul neamintindu-si mare lucru...si ah,sunt atit de multe explicatii pe care doctorii le-au dat deja.Aceasta pretentie (mincinoasa) ,cum ca Profetul nostru ar fi fost epileptic a fost deja demontata de doctori.

Te rog frumos sa nu vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti si nu mai fa afirmatii de genul celei " baticul nu este o cerinta a lui Dumnezeu".
De altfel,sincer ma uimesti in tot.De unde ai scos si varianta aia precum ca musulmanii cred ca Iisus nu a propavaduit toata Evanghelia.
Sunt surprinsa sa vad cite mai inventeaza omul ca sa discrediteze o religie,sa-i atite unii impotriva altora.Fac pariu ca pt. multi crestini,sau multe ramuri ale crestinismului aceasta afirmatie e o hula fara margini si nu s-ar da la o parte sa ne arate ca gresim.
Well,bine se mai pricep unii sa manipulze.Musulmanii nu cred asa ceva.
Sper sa nu insisti!

IngridS,slava Domnului ca imi acopar parul si/sau nu si fruntea si-i multumesc ca mi-a dat mie dorinta asta subita de a arata ca o mumie!(pt. alta femeie!!!)

GGina,poti sa fii sigura 100% ca daca baticul nu era o porunca a lui Dumnezeu pt. femeie,toate femeile musulmane CU MINE IN FRUNTE! il aruncam cit colo!!!

Mergi la inceput

Daca mi-ar Cere Dumnezeu asta si as trai in Tara Sfanta( la Ierusalim), da, poate m-as acoperi, asta-n caz ca toate femeile crestine se acopera. Dar, din moment ce traiesti intr-o tara fara niciun interes religios America, japonia, Coreea etc...nu, nu m-as acoperi.
E alegerea ei, fiecare om e fericit in felul lui. Hannen a ales calea purificarii prin Mahomedanism si respecta intru totul asta, daca nu ar respecta( inclusiv acoperirea) ar fi ca un vegetarian care maninca carne in ziua de craciu

[

quote:
b]Nu esti tu in masura sa raspunzi intrebarilor fetelor,tu esti in "misiune evanghelica" mi se pare[/b]

nu sunt in ncicio misiune Evanghelica, eu sunt ateu.

quote:
De altfel,sincer ma uimesti in tot.De unde ai scos si varianta aia precum ca musulmanii cred ca Iisus nu a propavaduit

toata Evanghelia.

Koranul a aparut la 600 de ani dupa moartea lu Hristot, iar musulmanii sustin ca ca Isus nu si-a dus misiunea pina la capat si de aceea a fost trimis Mahomed.
Biblia a aparut la 300 de ani dupa moartea lui Hristos scrisa in ebraica, in Vechiul si Noul Testament nu scrie de venirea lu` Mahomed, koranul a fost scris in araba.
Crizele pe care le facea Mahomed, inrosirea fetei, spume la gura, astea crize epiletice, ca sa nu mai zic ca afost pedofil( copila Aisha), incuraja sclavia, razboiul etc..
In toate religiile, care ar fi ele, niciun trimis a lui Dumnezeu nu a facut ca Mahomed.

quote:
Well,bine se mai pricep unii sa manipulze

Nu manipulez, este scris in Quran, nu ?

quote:
Sper sa nu insisti!

Este o amenitare?Cam asa fac toti musulmanii cind le este descoperita adevarata fata a Quranului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si Amina,ce ironie,ce tristete !Minciuna sub numele cinstei!(mda,aku chiar fac cu okiu,stii tu de ce,banuiesc!)

Mergi la inceput