Conceptii gresite despre islam -4-
Raspunsuri - Pagina 17
Amina_Marina spune:
quote:
Poate pt un barbat e minunat Islamul...
Si pe lumea asta, si pe lumea cealalta, mai ales acolo, hurii virgine cu ochi mari, iar fetelor islmaice Allah le da barbati tineri si virgini ca sa le satisfaca , e mai rau ca la Bivolaru.
Inainte sa mor am ssa ma fac musulmanca ca sa ajung in raiul lor, asa da rai, dar eu nu vreau barbati virgini, n-ai ce sa-i faci cu ei, am sa-l iau direct pe sfantul Muhammed pentru ca-i cal batran cu experineta.
Hannen, sper ca nu esti geloasa.
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by hannen
Amina,cu alte cuvinte ma faci asa mai mascat,proasta!?
Ti-am cerut eu sa ma admiri?Stai linistita ca n-am nevoie de admiratia ta!
Ameera,eu am obosit!Tu mai poti??
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Nici vorba de asa ceva. Nu te-am facut proasta. A iila illah allah si de trei ori bismilah, alah e mare si puternic ca nu te-am facut proasta .
quote:
Tinind cont de verva cu care scrii la alt subiect,sper ca nu faci parte dintr-un grup de admiratoare secrete!(ale mele,evident)
Eu, ti-am spus doar le ce fel de oameni am fetish ca nu cumva sa-ti faci iluzii.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Amina_Marinaquote:
Si pe lumea asta, si pe lumea cealalta, mai ales acolo, hurii virgine cu ochi mari, iar fetelor islmaice Allah le da barbati tineri si virgini ca sa le satisfaca , e mai rau ca la Bivolaru.
Inainte sa mor am ssa ma fac musulmanca ca sa ajung in raiul lor, asa da rai, dar eu nu vreau barbati virgini, n-ai ce sa-i faci cu ei, am sa-l iau direct pe sfantul Muhammed pentru ca-i cal batran cu experineta.
Eu cred ca dai dovada de o mare lipsa de bun simt! Si ar trebui sa primesti chiar avertisment pentru asa ceva.
Criss si Alex
hannen spune:
quote:
Pt. ce sa fiu geloasa,pe prostiile tale?
sa-ti fie rusine!
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Eu cred ca dai dovada de o mare lipsa de bun simt! Si ar trebui sa primesti chiar avertisment pentru asa ceva.
Criss si Alex
uite aici dovada, daca nu stii de vorbesti? Sa fie rusine profetului , nu mie.
27/40-48
Afara de robii lui Allah cei alesi;
Aceia vor avea parte de o ingrijire hotarata
Fructe [delicioase]! Si vor fi ei cinstiti
Īn Gradinile Fericirii,
Pe divanuri, asezati fata īn fata,
Si se va trece printre ei cu o cupa umpluta dintr-un izvor,
Alba, placuta pentru cei ce beau,
Īn ea nu va fi ameteala si nici nu se vor imbata din pricina ei,
Si vor avea langa ei fete neprihanite, cu priviri scurte si cu ochii mari, frumosi.
38/52
Si vor avea ei hurii fecioare) frumoase, cu priviri curate, toate deopotriva.
56/36-37
Si le-am facut pe ele neprihanite,
Mladioase si toate de o varsta.
am dat nr. shurei si vol.deci, nu mint asa cum zice Hannen.
Criss, chiar in koran s-a scris ca profetul era foarte viril.
Volume 1, Number 268.
Sahih Bukhari Narrated Qatada: Anas bin Malik a spus: " Profetul obisnuia sa viziteze sotiile lui la rand, in timpul zilei si in timpul noptii si erau 11 sotii la numar. " L-am intrebat pe Anas, " A avut profetul puterea puterea pentru asta?" Anas a raspuns, " Noi obisnuiam sa spunem ca profetului i-a fost dat puterea a 13 barbati." SI Sa'id a spus in autoritatea Qatada ca Anas i-a spus de 9 neveste si nu 11."
Criss75 spune:
Amina_Marina, asta e un forum pe care se discuta cat de cat civilizat. Si chiar daca ne mai "aprindem", cred ca totusi nu trebuie depasita limita bunului simt. Cine nu se poate conforma, si nu stie decat sa jigneasca, ar face mai bine sa ne paraseasca.
Criss si Alex
rhoneea spune:
Hai ca ma bag si eu p-aci ca vad ca nimeni nu a specificat...
De fapt si de drept sunt doua feluri de musulmani
1= shia(nu stiu cum se scrie)
2=sani(iar nu stiu cum se scrie)
Musulmanii care apartin de shia,femeile trebuie sa se acopere din cap pana in picioare,chiar si mainile...barbatii se imbraca in rochiile specifice...
Musulmanii care apartin de sani femeile isi vor acoperi doar capul,parul,in rest se pot imbraca asa cum doresc,se pot machia si asa mai departe...barbatii se imbraca cum doresc.Ba mai mult femeile pot renunta la acoperirea capului(parului) fara a fi criticate sau mai stiu eu ce...
Fiecare femeie musulmanca care imbraca straiele specifice primeste lunar o suma de bani din Iran..
Dupa cum stiti Hezbollah este un "clan" terorist.Adik tineri,copii,femei...sunt invatzati cum sa faca atacuri sinucigase.
Musulmanii sunt plini de bani dar traiesc in conditii derizorii?De ce?Si iata ca acesti domni nu vor sa lase Libanul liber.Libanul este singura tara araba unde predomina crestinismu.Eu nu fac atac la nimeni eu vb din ce vad si ce aud.
Ingrid S ai mare dreptate.Religia le interzice sa bea alcool sa fumeze..samd..pe cand ei pot avea femei in pat cu carul...frumos nu?tinand cont de faptul ca ei trebuie sa isi tina nevestele sub straie deci sa fie decenti.. dar in pat e zarva mare ca daca el vrea sa aiba doua in acelasi timp ele nu se pot opune.Daca se opun divorteaza.Stiti cum divorteaza ei?Ii spune femeii de 3 ori "divort,divort,divort" iar femeia trebuie sa-si i-a straiele si sa se care din casa.
Din cate stiu Coranul interzice crima...stiti ce fac ei inainte de un atac sinucigas?Isi pun asa explozibil pe ei,se duc in locul respectiv,dar la ei poarta o cheie.Pentru ce este acea cheie?Pentru a deschide portile raiului...daaa interesant dupa ce omoara zeci de oameni nevinovati mai au pretentia sa ajunga in rai.Musulmanii nu cred ca Sfanta Maria a fost insarcinata prin Sf duh.
Copii baietzii sunt invatzati de mici cu violenta cu trasul armelor samd.
Musulmanii nu se boteaza...
Femeile trebuie sa aduca cate mai multi prunci.Deci practic ele nici nu au CM.
Bun toate ca toate...dar vedeti voi ca in Iraq atentatele sunt la ordinea zilei?Cateodata ma mir ca mai e urma de om pe acolo...
Cat despre Iran...da Iranul mare ce mai ...ei vor sa distruga Israelul de pe fata pamantului.Cand Israelul este ajutat de America in munitie si chestii de astea.Pai vazusem la tv ca se luptau israelienii cu iranienii e da israelienii trageau cu glontu si iranienii ce credeti ca faceau...trageau cu pietre...
De ce musulmanii nu se comporta ca cei din Dubai.Acolo e liniste pace fara atentate...bine nu zic expre dubaiu mai e saudia arabia...kwait...
De ce iranienii,iraquenii,palestinienii astia nu ne dau pace.
Pai stiti lor le convine cand iese razboi ca ei i-au bani dinafara dar noi crestini?Ne chinuim sa ne mentinem magazinele si traim de pe urma turistilor...ahh ca n-am sa uit ce-a fost anu trecut in vara aici din cauza Hezbollahului...Ei au un steag propriu.Cand a fost razboiul si israelul a atacat Dahye(nu stiu daca am scris bine) normal ca crestinii milosi hai sa-i punem in scoli.Scolile fiind amplasate in zone crestine.Ei ce faceau dragii de ei...puneau la fereastra steagul sa vina israel sa arunce bomba din f16(avion care face foto si arunca poza,fara pilot),unde acolo stateau crestinii...Spune-ti voi ...e ceva omenesc ...Cat a fost razboiul un sg crestin a murit intamplator.Israelul a stiut tot unde ce si cum cu musulmanii.Deci noi crestinii mergeam la plaja,in oras la fel ca oricare alat zi pentru ca razboiu nu era intre crestini ci strict intre Hezbollah si ei
Cat a fost razboiul langa casa noastra e o alta casa data spre inchiriere si uite asa venisera o familie compusa din 15 membri.O data spalam in baie si am auzit tipete si farfurii rasturnate.M-am dus la baie sa ma uit pe geam era sg loc de unde ii puteam vedea.E si ce am vazut....masa trantita cu fundu in sus,mancarea pe jos,sefu tipa restu tacea si asculta malc,nici musca nu bazaia in fata lui....numa' ca unul dintre copii s-a speriat si a inceput sa planga.Pana nu a terminat ce avea de spus si pana a dat acordul femeii sa se duca sa vada ce are baiatu de plange nimeni nu s-a ridicat.Nimeni nu comenta in fata lui iar copilu ala se invinetise de atata plans...Bun s-a ridicat maica-sa cand i-a dat acordu sefu a luat baiatu la pus pe o piatra,a luat un ulcior care avea apa statuta si l-a spalat pe baiat.Fara sapun.Ba mai mult copilu era manjit de carioca pe fata,dar maica-sa nici nu a atins locul acolo.Mai mult in gradina aveau sarme ptr rufe ei da la ce folos ca ei le puneau pe gard...copii nu aveau incaltaminte...la ce folos nu?
Cel putini aici crestini cu hezbollah is doua lumi diferite iar conflictele dintre ei sunt la ordinea zilei...
Deci spun din nou nu am nimic cu nimeni personal,nu fac atac la nimeni vb din ce am vazut cu okii mei.
Hannen pe tine nu te includ aici,nu am postat nimic la numele tau asa ca te-as ruga in caz ca vrei sa ma contrazici sa nu o faci pentru ca tot ce am spus este un adevar!Si tot ce am zis aici sunt musulmanii shia si Hezbollah.
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Amina_Marina, asta e un forum pe care se discuta cat de cat civilizat. Si chiar daca ne mai "aprindem", cred ca totusi nu trebuie depasita limita bunului simt. Cine nu se poate conforma, si nu stie decat sa jigneasca, ar face mai bine sa ne paraseasca.
Criss si Alex
Tot ceea am scris este din koran, daca nus tii sa faci diferenta inte un injuriu si adevarata viata a lui Muhammed, nu este problema mea.
Nu cumva deranjez pe altcineva ca descriu adevarata fata a islamului?
Mare gelozie in harem la Muhammed cel sfant.
1. "Marele" Mohamed, fondatorul acestei fabuloase credinte a fost casatorit cu Kadija Bidi care i-a fost patroana lui . La acel timp Mohamed avea 25 de ani. El a fost al treilea sot al kadijei. Khadija Bidi a fost o bogata vaduva cand s-a casatorit cu Mohamed. Pentru prima data in viata lui s-a bucurat de o luxurianta viata.
Aceasta demonstreaza natura parazitica a lui Mohamed care a casatorit patroana lui ca el sa duca o viata fericita fara sa lucreze.
2. Khadija Bidi a murit cand Mohamed era de 49 de ani. De la varsta de 49 si 63 marele profet s-a casatorit 11 ori.
Aceasta subliniaza cum a tratat el insistutia de mariaj. Pnetru el, femeile erau nimic decat simple obiecte pentru a-si implini placerile. Casatorind macar 11 femei in 14 ani arunca lumina in nesatisfacerea apetitului sexual.
3. Printre numeroasele sale sotii Mohamed de asemenea a casatorit un copilas de 6 ani. Ea a fost sotia favorita.
Acest mariaj este dovada clara tendinta pedofilica a inceput sa se manifeste dupa moartea Khadijei, deoarece cand ea era in viata el nu a vrut sa o jigneasca pentru ca toata bogatia ii apartinea ei.
4. Profetul a spus ca, " femeia poate fi casatorita pentru religie, bogatie, si frumusetea ei. Asa ca casatoreste-te cu una pentru religie" (Abu Issa al-Tarmidi, Sunan al- Tarmidi, Medina n.d., p.275, B: 4, H:1092)
Asadar, conform Profetului femeia este doar o creatura care va fi subiectul supus brutal conversiei la Islam, o gasca de aur sau o jucarie . Virtutiile ei, inteligenta sau personalitatea nu conteaza. Dar Mohamed nu s-a oprit aici. El recomanda musulmanilor sa casatoreasca " una pentre religie". Acum ce ar insemna asta? Inseamna sa folosesti institutia mariajului pentru a converti oamenii la islam. Acum stii de ce atat de multi Barbati Musulmani casatoresc non-musulmane si le convertesc la islam. Asta de asemenea inseamna ce inalta imagine are Islamul pentru sacra istitutie de casatorie.
5. In multe ocazii Mohamed nici nu a crutat femeile care erau au apartinut altor soldati din tribul sau dupa castigarea victoriilor in razboi. o astfel de femeie a fosr Saffia Bint Huyay. Aceasta femeie iudee a fost capturata de invadatori musulman dupa ce evrei iau fost brutal omorati de Mohamed. Conform cu sura 8/48 din Coran patru cincimi din orice captura in sclavi sau marfuri castigate in urma uciderii non-credinciosilor, este distribuita barbarilor invadatori . In Islam, femeile de alte religii sunt considerate captive, astfel Saffya Bint Huyay a fost daruita soldatului numit Dahia. Dar cand Mohamed ,Cel Sfant, a auzit de "incomparabila frumusete", el a trimis dupa Dahya, si i-a platit pretul Saffyei si a casatorit-o (Ibn Saad, al-Tabaqat, pp. 120-123). hadit Sahih Al-Bukhari: Volume 1, Book 8, Number 367:
Povestita de Abdul Aziz: Anas a spus," Cand Profetul lui Allah a invadat Khaibar, noi am oferit rugaciunea acolo dimineata devremecand era inca intuneric. Profetul a calarit de asemenea si eu calaream in spatele lui Abu Talha. Profetul a trecut printr-un de Khaibar repede si genunchii mei atingeau coapsa Profetului. El si-a descoprit coapsa ai am vazut albeata copsei Profetului.Cand El a intrat in oras, el a spus, " Allahu Akbar! Khaibar este ruinat. Totusi ne-am apropiat langa un (ostil) popor ( sa luptam) apoi rea va fi dimineata acelora care au fost avertizati. "EL a repetat aceasta de trei ori". Oamnii au iesit afara de la lucrul lor si cativa au spus ca, "Mohamed (a venit). (cativa din companionii nostri au adaugat," cu armata lor" . Noi am cucerit Khaibar, am luat fetele captive, si prada a fost colectata. Dihya a venit si a spus, " o Profet al lui allah, da-mi so sclava din captive." Profetul a spus" du-te si ia orice fata sclava". El a luat-o pe Saffia fiica lui Huyai. Un om a venit la profet si a spus," O , profet al lui allah! I-ai dat-o pe Safyia fiica lui Huiyai lui Dihaya
si ea este sefa amantelor din tribul Quraiza si An- NAdir si ea e buna doar pentru tine". Asa ca Profetul a spus" A spus " Adu-l aici cu ea" Asa ca Dihya a venit cu ea si cand Profetul a vazut-o, el i-a spus lui Dhya, Ia orice alta sclava alta decat ea, din captive.". Annas a adaugat: Profetul apoi a manumitted her si apoi a casatorit-o. Thabit l-a intrebat pe Anas, "O Abu Hamza! Ce a-i platit Profetul ca zestre?" El a spus, " Ea insasi a fost zestre pentru ea si apoi a casatorit-o." Anas a adaugat, " In timpul drumului nostru, Um Sulaim A imbracat-o pentru ceremonia de casatorie si si noaptea a trimis-o ca mireasa profetului. Astfel Profetul a fost mire si el a spus, " Cine are orice (mancare) ar trebui sa aduca. " El a acoperit cu un cesaf de piele (pentru mancare) si cateva date aduse si altii unt. (Cred ca el (Anas) a mentionat As- Sawtq). Asa ei au pregatit farfurii cu Hais (un fel de mancare). Si asta a fost Walrma( bangeutul de casatorie ) A Profetului lui Allah"
6.Saffya Bint Huyaya a fost doar una din numeroasele evreice care au devenit care au devenit rugaciune pentru nesatioasa dorinta sexuala.. Privind participatia sa la aceste barbarice raiduri, lui Mohamed ii erau acordat 1/5 din capturile de sclavi dupa cum este mentionat in Coran, sura (8/41) . Rayhana Bint Zayd a fost o alta evreuca, pe care Mohamed a capturat-o dupa ce tribul aei a fost total macelarit. Ea a fost cunoscuta a fi o femeie de o imensa frumusete. Mohamed a pastrat-o ca concubina, refuzand sa se castoreasca cu Mohamed (Ibid,p 129 si hadituri)
In timpul lui Mohamed multe razboaie barbarice au fost insitigate de musulmani si Mohamed intotdeauna era posesorul a macar a cincea parte din capturile de sclavi. Captura de sclavi includea femei capturate si copii. Cineva poate sa isi imagineze cat de multe femei erau facute concubine pentru carnala placere a Profetul Mohamed si cati copii au fost victimele lui.
7> Maria egipteanca copta, a fost o alta concubina a lui Mohamed. Ea i-a nascut un fiu, Ibrahim, care a murit in copilarie. Profetul a dorit-o pe Maria atat de mult incat si-a violat unul din idealurile lui. " Ca un barbat ar trebui sa negocieze cu sotiile lui. Un barbat ar trebui sa pastreze strict programul rotatiei si sa nu aiba sex cu o sotie, chiar daca el o doreste"
Hafsa, una din sotiile Profetului, totusi, l-a prins avand relatii sexuale cu Maria in camera Saffyei. o profet al lui Allah, in camea si in ziua mea! A strigat nervoasa Saffya. Fiindu-i frica de supararea celorlalte sotii, mai ales cea mai iubita Aisha, el a promis Hafsei ca nu o mai atinge nici o data pe Maria daca ea isi va tine incidentul secret (Ibid, P213). Dar ea l-a denuntat si Profetul imediata a primit ordine de la Allah sa retraga promisiunea facuta Saffyei: apoi el si-a reluat relatia cu Maria (Sura 66/3)
Puterea Mariei asupra Profetului a fost cel mai bine descrisa de cuvintele Aishei:" Nici o data nu am fost atat de geloasa cum am fost pe Maria. Aceasta este pentru ca ea era o foarte frumoasa buclata femeie. Profetul a fost foarte atras de ea. La inceput, ea a trait langa noi si Profetul isi petrecea zile intregi cu ea pana cand noi am protestat si ea a devenit infricosata (Ibn Saad, al-Tabaqat, p. 212)
Profetul apoi a decis sa o transfere pe Maria intr-o locatie mai sigura departe de femeile sale legitime si sa o vada in ciuda presiunilor lor.
8. O alta femeie pe care Profetul a casatorit-o sa isi satisfaca Dorintele sexuale a fost Juwariya Bint al -Harith care a fost conform descrierii aishei, atat de frumoasa ca daca cineva ar fi vazut-o s-ar fi indragostit. (Ibid, p. 117)
Gelozia Aishei este aratata inca o data in urmatorul citat:" Profetul era in camera mea cand Juwariya a venit sa il intrebe despre un contact. Pe Allah am urat-o cand am vazut-o venind langa el. Am stiut ca el va vedea ce am vazut si eu (frumusetea ei) " (Ibid)
9. O monstra unica a efectului frumusetii unei femei asupra Profetului a fost acel al Duba Bint Amr care era printre cele mai frumoase femei arabe...parul ei destul de lung sa ii acopere tot corpul (Ibid, p. 153) Mohamed l-a intrebat pe fiul ei daca el ar putea sa o casatoreasca pe mama sa, dar mai tarziu a retras cererea cand a auzit ca Duba Bint Amr, pe cat era de atractiva, era in varsta.
Aceasta demonstreaza ca Mohamed era doar interesat doar de frumusetea fizica si nu pentru a asigure protectia vaduvelor sau alte cauze caritabile asa cum le-au fost spalate creierele Musulmanilor sa creada.
10. Zayed fiul adoptiv al lui Mohamed a fost casatorit cu Zainab, fiica lui Uahsh. Dar intr-o zi Profetul a fazut frumusetea Zinabei imbracata foarte vaporos, si a inceput sa izbucneasca in ejaculari de devotiune si dorinta. Servilul, recunoscatorul, libertinului (ZAyed) a inteles aluziasi beneficiul fara ezitare a iubirii binefacatorului.
Mohamed nu a fost satisfacut de prelinatatea haremului sau si a casatorit sotia fiului sau adoptiv. Fiul sau fiind un devotat credincios al "marelui" profet a fost mai mult decat fericit sa deivorteze de sotie. Ce socru maret a fost, model pentru toti socrii islamici.
Ali Dashti musulman scolar si politician a dat urmatoarea lista de femei ale lui Mohamed.
no, uite de il prefer eu pe Muhammed.
hannen spune:
rhoneea,Amina!ALELUIA!
OR AMEN!Can I have an AMEN?!