Conceptii gresite despre islam -4-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by ann33

eu stiu k adventistele poarta batic tot ptr expresia " din respect " asta e foarte bine dar musulmancele o fac convinse in schimb ele nu prea cred ..... si parka mai frumos ii sta unei fete musulmance decat unei adventiste , adventisti sunt o secta nu o religie ,,, mie una nu -mi plac delok

Wooooow!!!!! Eu nu le impartasesc credinta (ma rog, anumite parti), nici nu as "trece" la ei, dar ii respect, sint niste oameni deosebiti, si nu am intilnit printre ei pe cineva care sa se exprime despre alte culte/religii asa cum tocmai ai facut-o tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Wow,iar s-au incins spiritele.
Ameera,nu pot sa zic decit ca te admir pt. felul in care vorbesti,adica chiar daca nu esti musulmanca ,studiezi islamul si poti sa vorbezti.Evident ca ai destule cunostinte.
Dar cu ziceai,ce te faci ca uite nici tu,nici noi nu suntem credibile.
Ai perfecta dreptate,oamenii accepta doar ceea ce ei vor sa auda!
Iti multumesc, oricum nu e datoria noastra sa convingem oamenii de ceva.

IngridS,hijab inseamna val pe cap.Khimar si burga sau niqab sunt alte feluri de valuri.
Oricum,chiar daca tu nu ne placi nu-i nici o paguba!

Amina,Profetul a batut o femeie?????Hahaa,chiar ca nu stii ce vorbesti!Profetul era adesea mustruluit de sotiile lui,el si-a spalat,el si-a cusut singur hainele si nici macar nu si-a dojenit vreodata vreo sotie!

ann33,din pacate bijuteriile (mai ales cerceii)nu pot fi aratate.Exact la asta se refera si versetul din Quran despre acoperire!Sa ne acoperim sa nu ne aratam podoabele si sa nu batem din picioare ca sa stie "audienta" ce ascudem noi(se refera la bijuterii ,bratari la picioare...)
Si in egypt sunt femei care poarta urechile pe afara,dar asta nu este val pus de credinta,este pus de fantezie .Urechile,gitul,pieptul trebuiesc sa fie acoperite.
In plus,tot in egypt se zice ca doar femeile "low class" poarta baticul asa.

Si acum,Denizel vreau sa stii ca eu personal nu desconsider si nu imi displace nimeni!!Nici cei de aici care se inchina la niste statui/pietre si care bat clopote si arunca bani la zei,sau care nu se duc la un alt templu din cartier pt. ca se supara zeii de la templul celalalt.
Imi cer scuze pt. remarca lui ann33.Probabil a luat-o valul!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Koranul e necanonic si din asta rezulta ca nu-i cuvintul lu` Allah acolo, e o religie inventata de Mohamed tocmai de aceea a fost scris doar in araba.

Hannen, uite aici:

Povestita de o fata sclava apartinand casei Apostolului lui Allah a comis un pacat tru[esc. El (profetul)a spus: Grabeste-te, Ali si aplica pedeapsa prescrisa pentru ea. Eu m-am grabit, si am vazut sangele curgand din trupul ei, si nu s-a oprit >Asa ca am venit la el, si el a spus : Ai terminat pedeapsa ei? Eu am spus: Am mers la ea in timp ce sangele ei curgea. El a spus : Las-o in pace pana se opreste sangerarea: apoi aplica pedeapsa prescrisa pentru ea. Si aplica pedeapsa pentur toti cei care dreapta ta ii poseda"

Un musumlam are dreptul sa bata femeile chiar e porunca
"Al Hadis, Vol. 1, p. 212 (65),

"Iyas-b-Abdullah a relatat ca Mesagerul lui Allah a spus," Nu bateti slugile lui ALlah" Apoi, Omar a venit la Mohamed si-a spus", Femeile au inceput sa fie indraznete impotriva sotilor. " Asa ca Mohamed le-a permis sa le bata."

Din punctul de vedere al fetelor islamice era doar o sclava si din cauza asta ele nu-l considera pe Mohamed un criminal, plus ca pe unde scotea sabia, jefuia, omora femei, pe unele dintre ele le lua sclave etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ann33 spune:

merci hannen !!frumoase fetitze super dulci sper sa te poti bucura din plin de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Fetelor intrati pe likul asta si dati click stanga sus; Ce este islamul, un fel de oda islamului, melodia e superba si uramriti pina la capat, e o fetita cu mainile impreunate catre cer, doamne parca e un inger, e o frumusete de copil.

sper sa mearga linkul;

http://coran.ro/videos.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by ann33

eu stiu k adventistele poarta batic tot ptr expresia " din respect " asta e foarte bine dar musulmancele o fac convinse in schimb ele nu prea cred ..... si parka mai frumos ii sta unei fete musulmance decat unei adventiste , adventisti sunt o secta nu o religie ,,, mie una nu -mi plac delok

Uite din cauza unor persoane ca tine se dezvolta ura fata de persoane de alta rasa, natonalitate, religie.
Si nu e secta, e o religie neoprotestanta, dupa umila mea stiinta.

Criss si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Si in egypt sunt femei care poarta urechile pe afara,dar asta nu este val pus de credinta,este pus de fantezie .Urechile,gitul,pieptul trebuiesc sa fie acoperite.
In plus,tot in egypt se zice ca doar femeile "low class" poarta baticul asa.

In Egipt nu toate femeile poarta val. Si in Tunisia nici atat. Am vazut foarte putine femei acoperite, tunisiencele se imbraca la fel ca europencele, dar asta nu inseamna ca au renuntat la religia islamica.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Da,Criss75,stiu foarte bine ca nu toate femeile poarta val dar asta ce inseamna pt. tine?De ce ai tinut sa-mi zici?
In egypt sunt si crestini,ma indoiesc ca le-ai oprit pe strada sa le intrebi carei religii apartin si de ce nu poarta val.
Dar stati putin,cum e posibil sa nu poarte val ca parca barbatii le schinjiuiau sa poarte?Ce s-a intimplat asa subit de unele nu poarta,si tocmai unde intr-o tara islamica...mey,mey...

Mergi la inceput

Ah,si stii ce e uimitor.Poate ca tie ti se pare un proces de evolutie si ca femeile renunta la val,dimpotriva .Pina acum nu prea s-a purtat val in egypt pt. ca oamenii nu aveau cunostinte religioase,insa acum numarul femeilor care poarta val a inceput sa creasca.E o chestie "probata" si "aprobata" de localnici .
Despre Tunisia nu ma pronunt,stiu doar ca se fac presiuni masive asupra femeilor (ca in Turcia)sa renunte la val.Sunt cazuri in care sunt batute pe strada de politisti fiindca le vad cu val.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Da,Criss75,stiu foarte bine ca nu toate femeile poarta val dar asta ce inseamna pt. tine?De ce ai tinut sa-mi zici?
In egypt sunt si crestini,ma indoiesc ca le-ai oprit pe strada sa le intrebi carei religii apartin si de ce nu poarta val.
Dar stati putin,cum e posibil sa nu poarte val ca parca barbatii le schinjiuiau sa poarte?Ce s-a intimplat asa subit de unele nu poarta,si tocmai unde intr-o tara islamica...mey,mey...

Stai putin, ca eu n-am zis asa ceva, cum ca barbati le schingiuiau. Si nu ma considera o dusmanca a islamului, dimpotriva.
Am prieten in Tunisia, am fost acolo, e tara musulmana, ma indoiesc ca ar fi prea multi crestini acolo, si de aceea am facut referire mai ales la Tunisia, pentru ca am fost acolo si am vazut ca nu toate femeile sunt acoperite, si in special cele tinere se imbraca la fel ca noi.

Criss si Alex

Mergi la inceput