Racusori, la apel! (27)
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:
.. si eu is prin zona; sotul s-a dus sa faca curat la casa, asa in mare, eu stau si citesc...![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
si eu back de la cumparaturi. fetelor...dar toate suntem plictisite? eu cel putin am o stareeee...am facut curat asa in virtutea inertiei...si daca stateam jos un minut..asa le lasam ![]()
mai am o serie de
si...daca am chef..gatesc din seara asta .. maine sa stau numai sa lenevesc ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
si voi sunteti chefless azi? macar m-am linistit ca nu sunt doar eu. n-am facut mai nimic azi, nu m-am simitit in stare. sper sa fie doar din cauza vremii lenea asta.
am scapat si de gatit, ca alor mei le-a trebuit pizza, asa ca si-au comandat. ce bineee . . .
cea mai tare faza pe azi, sa va mai inveselesc si pe voi putin, eu una am ras sanatos cat pt toate ziua. m-am mai plans eu zilele trecute ca ma cam doare bazinul din cauza sarcinii, asa ca draga mea fiica ma intreaba azi, probabil vazandu-ma ca lenevesc atata: "te mai doare piscina?" 
va las, ma duc inapoi pe canapea la carticica mea.
in speranta unei duminici mai vesele, v-am pupacit!
31+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
M&M spune:
Missy, super faza!!!1

Eu azi am spalat rufele ,,,,

In rest nu am chef de nimic in continuare. Nici sa mergem in oras...
Ma duc sa imi continui lectura!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
feteleee..eu azi am facut treaba cat pt o saptamana. insa..fara chef...dar am facut ![]()
ce cititi fetele? eu n-am mai citit de vreo 6 luni cred...![]()
missy, piscina mai doare? ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
neata fetele!
mire, eu nici cafea nici fumatoare, am baut deja laptic cu cacao.
asa de bine mi-am odihnit piscina azi-noapte, incat ma simt ceva mai fresh decat ieri.
sper sa reusesc sa conving sot pus pe trandaveala azi, sa mergem pana la casuta noastra de la munte. daca nu, iau copil si matusa si mergem noi, ca intre femei. ca dupa lenea de ieri nu am chef sa mai petrec o zi numai in casa.
o duminica placuta va doresc
32+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
mikiriki spune:
`neatza
daaaa dupa o noapte alba cu gagicile si catzeii....acum ne-am trezit ( am ramas fara soatza si-am profitat de asta ![]()
Multzam de cafea.
Mai stam putzin pe-acasa si mai tarziu mergem pe malul Rinului cu catzeii.
Va doresc o Duminica minunata
Pupici
Miki
mikiriki spune:
ntz ntz ntz unde ati fost ieri?
`neatza
pt racushoare.
Sunt pe ultima suta de metri. Offf inca 5 zile si am CO.
Va doresc o sapatamana usoara
Pupici
Miki
july_g spune:
Neata fetele!
Am aparut si noi prin zona. Scurt si pe fuga, pentru ca printesica si-a schimbat programul. papa, doarme un sfert de ora, maxim jumate si apoi ne punem pe bocit ca vrem atentie. Ieri am stat aproape toata ziua la curte sa se bucure si bunicii de nepotica, dar nu prea au avut sanse. tata-su era ca leul in cusca. El sa aiba grija, numai el o linisteste etc. A fost haios, dar saracii bunici, tanjeau si ei de cocoloseala!
Zbor ca ainceput concertul nr. 1!
va pup!

??