Racusori, la apel! (27)
Raspunsuri - Pagina 12
canne-marie spune:
Neata fetele.
O cafea ceva,azi e vineri ,deabea astept sa treaca si ziua de azi ,ca sa pot sa 

maine mai mult,ca m-am cam saturat sa ma scol in fiecare zii la 6 

![]()
.Nu stiu de ce ,dar am o oboseala in mine de nu va pot spune.
Mai ce se mai aude de pastilele alea pt.chef de munca ? ? ?
Mai are cineva ? Vreau si eu.![]()
Ieri am tulit-o mai devreme de la servici,am fost sa ridic invitatiile.Sunt asa de frumoase ca m-am indragostit de ele
.Sa va explic cum sunt pana ajung eu sa le fac poze imbatranim
.
Deci sunt albastre sidefat - plicurile
Invitatiile sunt tot albastru sidefat cu hartie de calc deasupra,scris cu argintiu si se prinde cu o fundita alb-argintie.Sunt patrate.repet vine partatul,scris cu argintiu,peste scris hartia de calc,care are pe ea imprimate 2 verighte una legata de cealalta,iar sus fundita.![]()
![]()
Sper ca m-am facut inteleasa.
Dar ma gandesc ca vine wek si trebuie sa alerg prin Buc de data asta nu mai plec sa incep sa le dau.
Sper sa mai vb.

'cesc fetele mele .
annes
MirelaV spune:
anne, stiu invitatiile. numai k eu le stiu pe visiniu..nu albastru. sunt f frumoase. felicitari!!!!
cati invitati aveti? poze cu tine tot nu ne-ai aratat. trimite la mine pe mail mirelabucur2001@yahoo.com si pun in album.
muncaaa 
MirelaV
pupicei pe burticei
canne-marie spune:
Mirela,cand ajung acasica incerca sa iti dau pozici cu mine.Dar in ce album le vei pune ?
Vreau sa il vad si eu te rog,da-mi un link ceva.
annes
MirelaV spune:
www.flickr.com/photos/10334772@N07/sets/" target="_blank"> album foto aici anne
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
neata feletele
ok, m-ati convins, scuze se gasesc pt amanarea copiilor. sa va povestesc pe scurt viteza in care s-au derulat lucrurile la mine. nu mai tranceanesc cu toate istoria noastra ca si cuplu, cert e ca in iulie 98 ne-am cuplat (ce naspa suna cuvantul asta), in octombrie 98 ne-am mutat impreuna in cluj (eram amandoi studenti), in 2000, inca studenti, 22 ani, nunta, in 2001 am terminat faculta amandoi, ne-am angajat, eu profa, el inginer intr-un service, locuiam in sufrageria matusei mele, in decembrie 2001 (eram deja de 3 luni angajati, cu salarii de mizerie), hai sa facem copil, in octombrie 2002 se nastea alexia (noi 24 ani) tot in sufragerie stateam, in iunie 2003 ne-am apucat de extins /mansardat casa. intre timp am renuntat la invatamant eu, el a incercat vreo 4 feluri de servicii, pana a gasit ce-i place. intre timp au fost 3 ani de negocieri pt bebe 2, el insista sa trecem la treaba, eu mare egoista am zis ca nu mai vreau sa aud de nastere. si dupa cum se vede pe burtica mea, al meu om are o maaaare putere de convingere. acum chiar regret ca mi-au trebuti atatia ani sa ma hotarasc pentru bebe 2. pt mine a fost mai bine ca am luat viata cu avant, fara sa pregatesc camera copilului si altele. n-a fost usor, dar n-am murit de foame si avem copil mare la nici 30 de ani. si casa e aproape gata, mai avem curtea si acum lucram la gradina. si alexia a crescut odata cu noi, vorba unei vecine: sunteti intr-o minte!
va pup si o zi faina va doresc
31+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
MirelaV spune:

missy, ce frumos ai povestit! acusica vine si bb 2 si va apucati de bb3 ![]()
eu azi am program administrativ k nu mai tin minte de cand nu am mai fost un week end intreg acasa. numai de plimbareli imi arde ![]()
sunt prin zona oricum. dau eu
.. am onoarea dupa atata vreme
un week end minunat va doresc!
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata!!!
Mire, multam de cafelutza. Tare buna mai ales ca este si weekend!!!
Annes ,felicitari pentru invitatii!!! Sunt frumoase, si zic asta fiindca le stiu de anul trecut cand eram si noi prinsi cu toate cele necesare unei nunti.
La ce restaurant faceti nunta??
Missy ai avut si ai un curaj pe care putine femei il au in ziua de azi Eu parca as vrea bebe si parca nu as vrea. Motivele pentru care nu as vrea le-am enumerat acum 2 sau 3 zile.
July , ce mai face Liana???
Ce planuri de weekend aveti???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
gata curatenia. cineva prin zona la un pahar cu apa?
am obositttt. mai am de 
cred ca o intind la cumparaturi o fuga. ne mai..destindem ![]()
miki....eu as vrea 20 grade..hai 24. nu 30
MirelaV
pupicei pe burticei