Racusori, la apel! (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

! Am revenit din concediu... cu forte proaspete, ca de bine ce am ajuns la servici, a trebuit sa golesc biroul... se zugraveste. Am inceput bine, de luni.
Acum sa citesc, printre picaturi, ce ati mai facut voi.
July, felicitari, sa-ti traiasca printesica!
, fetelor si bine v-am regasit!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata fetele.
Vicky bine ai revenit.
Fetelor eu ma lupt cu o durere de burta groaznica,ce ma enerveaza cel mai tare ca numai la servici ma apuca.

Eu am mai taiat ceva de pe lista.
Costum civila - el
Cocarde invitati,sacrii,mire.
Hartie creponata pt.brad.
Fundite masini alb + albastru.
Tunuri de confeti( nu erau pe lista,dar le-am adaugat)
Mai am de facut plicurile pt.bani.Cutia pt.bani am dat-o cuiva sa mi-o faca.Sa-mi i-au eu costum pt.civila si cam atat.Restul ramane de luat mai aproape adica apa minerala,sucurile,tortul miresei,piscoturi,alune ,biscuiti mici,fructe si cam atat.
Apropo de cocarde sti-ti ce frumosa sunt.Am colindat sambata si duminica orasul,dupa cumparaturi.Hai sa va zic cum sunt si cocardele ( floricelele de pus in piept pt.invitati).Au un trandafiras mic portocaliu zici ca este natural nu stiu din ce este facut un fel de spuma ceva.Deci trandafiras portocaliu,cu o frunzulita verde si codita verde si are o fundita verde sigefata.Mi-au placut asa de mult de am zis wauuuuuuuuuuuuuuuu.Pt.nasi tot asa un trandafir mai mare galben-portocaliu cu frunzulite verzi si au o funda mai mare alb + verde.Si pt.parinti si mire dar nu vi le mai descriu.Nu le-am facut poze deloc,dar trebuie sa le fac ,ca sa le am amintire.
Hai ca v-am inebunit 'cesc fetele.

annes

Mergi la inceput

Am reusit sa va citesc.
Mire, si eu tot in Eforie Nord am fost. Am stat o sapt., din 16 iulie pana in 23. Dak stiam ce canicula urma in Bucuresti, mai stateam la mare. Si intr-adevar, apa a fost calda, dar extraordinar de murdara. Si kupilu' meu mai mic nu statea deloc pe plaja, doar in apa. Ajungeam pe plaja - tup in apa, ieseam din apa - tup acasa. Si mi-era o sila de algele alea... Unde ai stat? Ca poate ne-am intersectat fara sa stim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara racusoare!
Vicki, bine ai revenit si saru-mana pt. urari!Doamne ce va invidiez pt mare! eu sper ca macar o baie la piscina sa fac anul asta!
Anne, mi-as dori sa ma mai marit o data, acum! Acum 9 ani si ceva, am starnit toti vecinii cu coronita mea! Nu era domle alba imaculata! Erau margarete si avea si frunze verzi, culmea!
Mire, ce ma fac cu ascendentul Lianei? Dupa linkul dat de tine il are in sagetator, dupa altele in scorpion. Io ce sa aleg?
Va pupicesc pe toate! Fug sa-mi scot mandra la plimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am intrat sa va salut si eu.
Ce bine ca in sfarsit ploua!!!
Vicky, bine ai revenit!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..io-s intr-o stare de pleosteala totala
viki, la vila meridian am stat (sper sa nu zica lumea k fac reclama). voi?
cred ca pe 17 am plecat eu din buc. am stat 5 zile. posibil sa ne fi sincronizat. am facut plaja la acapulco
iulia...vezi k dimineata nu ne sincronizam k s-a "schimbat modificarea" tre sa ajung devreme la birou. ne auzim dupa pranz
sunt inca prin zona...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

somn de voie buna :))

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

iote la ei ce stau tolanitiiii....
ma duc si eu sa stau la fel..dar in patuc
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Žneatza

pt. racushoare

Vicky bine-ai revenit

Va pup pe toate

Miki

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Miki, buna cafeluta! Frumosi catei, asa m-as intinde si eu din nou in patut, ca e o vreme afara.
Mire, noi am stat la o vila in centru, in spatele complexului, la doi pasi de posta. Era cam departe drumul pana la plaja (care e ingusta rau) si numai gandul la urcatul si coboratul a 92 de trepte ma facea sa. De muzica de la terase nu mai vb. Dar, cu toate astea, a fost frumos! Acum asteptam vara viitoare.

Mergi la inceput