Progesteron ziua 21
Raspunsuri - Pagina 3
Yannia spune:
Am facut analiza progesteronului in ziua 21 si este 42.93 nmol/L. Avand in vedere ca am ovulat in ziua 16, cum vi se pare rezultatul?
rocado spune:
quote:
Originally posted by Yannia
Am facut analiza progesteronului in ziua 21 si este 42.93 nmol/L. Avand in vedere ca am ovulat in ziua 16, cum vi se pare rezultatul?
Asta inseamna 23,8 in ng/ml adica este in limite pentru ziua 21
Yannia spune:
rocado, multumesc mult pentru raspuns. Nici nu-ti imaginezi cata nevoie aveam de o parere.
Citisem pe undeva ca valorile peste 10 ng/ml ar indica o sarcina incipienta si imi faceam sperante...
Multumesc din suflet inca o data!
rocado spune:
quote:
Originally posted by Yannia
rocado, multumesc mult pentru raspuns. Nici nu-ti imaginezi cata nevoie aveam de o parere.
Citisem pe undeva ca valorile peste 10 ng/ml ar indica o sarcina incipienta si imi faceam sperante...
Multumesc din suflet inca o data!
sanziana72 spune:
In ce constau analizele pentru progesteron ? Se ia sange sau cum se fac ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
stefiuta spune:
da Sanziana, se recolteaza sange. mie de ex mi-a recomandat dr endocrinolog sa fac un set de analize printre care si progesteronul, mie mi-a iesit valoarea cam mica asa ca mi-a dat sa iau duphaston, mai ales ca aveam un cm tare neregulat.
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
alinushca spune:
Am si eu o intrebare pentru voi. Mie doctorul mi-a zis ca de pomana mi-as face analiza cu progesteronul. Ca el oricum recomanda Duphaston sau cum ii zice... Vi se pare normal ? A incercat sa imi sugereze ca rezultatele progesteronului nu sunt prea de incredere si ca sustinerea sarcinii cu tratament este oricum recomandata. Ce parerea aveti ?
:) Sanatate!
mihuta spune:
Sustinerea cu progesteron a sarcinii nu poate sa faca decat bine. Numai sa ai ce sustine, adica sa fii insarciata. Daca nu, eu zic ca e important sa afli cat mai multe informatii despre motivele pentru care nu ramai insarcinata.
23s + Sophia
rocado spune:
Eu nu cred ca e nevoie de tratament, daca nu e necesar!!!
Am facut acum un o IA si dupa mi s-a recomandat utrogestan. IA nu a reusit, si de la utrogestan, mi-a aparut o durere deranjanta in sanul drept, datorita surplusului de progesteron.
Asa ca dupa parerea mea , nu se ia nimic daca nu NEAPARAT NECESAR.
Rox
raluka.miss spune:
Progesteron in ziua 21 sub limita inseamna anovulatie?
valoarea progesteron la mine in ziua 21 e 4.54. Si valoarea cea mai mica admisa pentru faza luteala era 5.3.
Multumesc!