Progesteron ziua 21
Raspunsuri - Pagina 2
winter spune:
Si eu am facut luna trecuta progesteronul in z21 si a iesit 2,25 -foarte scazut!!!
valoarea asta scazuta o fi avand legatura cu faptul ca luna trecuta ciclul a fost de 39 de zile Oricum dr. a spus ca e necesar tratament cu duphaston...
CrisaS spune:
2,25 foarte scazut..eu ce sa mai zic cu 0.12?
Duphastonul asta ce e , pentru cresterea progesteronului?
psj spune:
in ziua 5-a nici nu are de ce sa fie mare!! progesteronul creste dupa ce ovulatia are loc, ceea ce in ziua 5-a nu e cazul.
CrisaS spune:
Da , asa e ai si tu dreptate ca in z5 nu e relevant. Dar totusi facind tratament cu progesteron cam in cite luni o fi vizibila cresterea?
Si mai am o intrebare ...calda? Pentru testorteron scazut ce se face? Adica nu era suficient ca am eu progesteronul mic acuma depistaram ca si testosteronule mic la domnu`? O Doamne deja nu mai rezist.So de geaba astept eu sa treaca lunile.
Crisa
mamidevladut spune:
In ceea ce priveste progesteronul, asa cum ti-au spus si alte fete de aici, e foarte buna valoare pt ziua 5-6. Daca valoarea progesteronului este mare in faza ovulatorie acesta inhiba ovulatia, ceea ce nu e bine deloc.El trebuie sa inceapa sa creasca imediat dupa ovulatie, cu un maxim la o saptamana de la ovulatie apoi, in lipsa unei sarcini, scade brusc cu cateva zile inainte de cm.
Bafta multa!!!
psj spune:
crisa, mai bine face sotul spermograma, in caz ca nu a facut. adica asa stiti exact cum stati, pe urma mai investigati daca e de la testosteron sau altele. decat sa faci doar tu tot felul de analize.
CrisaS spune:
Da, trebuie!! Mi-e si groaza sa ma apuc de toate testele si de toate chestiile astea .
Urasc dezamagirile.
Crisa
andrutzac spune:
Buna fetelor! Am o mare rugaminte! LUMINATI-MA si pe mine! Mi-am facut analizele hormonale si nu stiu sa le interpretez. Medicul la care sunt este din Bucuresti, si este in concediu in perioada aceasta. Pana in septembrie nu am nici o rabdare... Vreau sa stiu cum stau cu rezultatele mele!
Z 2
- prolactina 372,9 ulU/ml
- estradiol pg/ml35,15
- FSH 5,97 mUl/ml
- LH mUl/ml 4,56
Z 21
- progesteron 11,70 ng/ml
- CA 125 = 19 u/ml
Cam astea le-am facut...
Eu am si endometrioza , si am facut laparo prin care am fost diagnosticata cu asa ceva...
Va pup si va multumesc!
luck spune:
psj
mi-am facut progesteronul in z 21 a CM si acesta este
6.44 faza luteala 4-25 ng/ml
ce zici de rezultatul meu ?
pupici