FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata dragelor...

Pai trebile s-au cam asezat cumva...
Cicinelule,dap,era primul an...Impresia mea este ca ne-a cam mintit vis-a-vis de restantele ei...asta e impresia mea...mai ales ca am auzit cand vorbea cu Marius si ii spunea ca ea se lamurise de niste treburi cu facultatea asta si ca intentionase mai de mult sa renunte....acuma,poate n-am auzit eu bine...Oricum eu cred ca plansul si agitatia ei nu au fost din cauza pierderii anului,caci au picat 70 de colegi de-ai ei,ci mai degraba din cauza umilintei de a fi refuzata,cand ea era cert convinsa ca banul si pilele pot rezolva orice si din cauza faptului ca s-a gasit un prof care s-o pice,in conditiile in care celelalte examene le-a luat,pe absolut toate,cu note intre 7 si 10....cred ca asta a fost socul...Si as mai adauga aici si dicutia cu parintii ei care i-au spus clar ca nu o tin degeaba acasa un an de zile si ca trebie sa munceasca...Asta este!Intradevar e dependenta de ma-sa si ta-su,nu pot intelege asta...si cum i-am explicat si noi,nu e nici primul si nici ultimul sut in cur pe care i-l da viata,dar nu cred ca a inteles pe deplin asta...Treaba ei!Eu am avut o discutie dura de tot cu Marius,referitor la atitudinea ei si felul in care priveste rezolvarea situatiei si se pare ca am vorbit si am cam gaurit....asa ca m-am dat deoparte si ii las sa se spele pe cap cu odorul lor.Momentan e plecata la ea acasa,in Caransebes...deci indiferent ce a discutat Marius cu ea,ce i-am zis eu si ce i-o fi spus ma-sa la telefon,tot pe-a ei a tinut-o si a plecat acasa la ea,sa se linisteasca...Probabil ca duminica va veni inapoi la noi,nu stiu...Oricum,dupa ce am vorbit ca televizorul si nu am gasit impact la sfaturile mele...am cam dat la spate situatia si,cum am scris mai sus,n-au decat sa se spele pe cap...
Vio....eheeeiiii...si noi am trecut prin asta,cu scrie tu mama lectia ca nu te zic la doamna,dar m-am tinut pe pozitii...In schimb 4 ani de zile am avut vernisaj pe holurile scolii,ce sa fac daca m-am nascut artista?Hehehehehehe...
Io zic sa-l lasi catinel cu scrisul,asta se formeaza practicand si exersand...asa ca,mamico draga,rabdarica!
Uite ca Alex,dupa ce si-a luat chiar si pe cocoasa cu scrisul atatia ani,acum in a V-a are profi care le impun sa scrie cu pixul la orele lor...asa ca munca noastra de 4 ani s-a cam dus pe apa sambetei...Succese la scoala!

Fetelor,va pup si va doresc numai bine!O zi excelenta si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce mai fac fantasticutele...?
abia acum am vazut ca nu sunt date la mine...

26 .dec....si sunt fantastica din nastere

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Fetele....va pupez si va urez un weekend excelent!

Mergi la inceput

multumim la fel!

da' doar atat...?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Stefania,o sa te trec si pe tine cu datele...
Ana,we placut si tie....si pt toate fetele...

noi suntem ok...scriem bine,dar cam murdar....pete de cerneala,ca nu stiu de ce-i tot sare din stilou ,la colturi caietele sunt cam vraiste....
nu e atent de loc cu lucrurile lui....
parca e aerian....
azi n-am mai gaist fisele de lucru si erau vreo 300 intr-o mapa....cica le-a vazut in penar ...da' in penar nu incap ca alea-s cu mult mai mari....
sunt foi A4 bagate intr-o mapa,care nici de frica nu incap in penar!
le-o fi luat doamna,dar el nu stie...doarme pe el!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

mersi vio! deci avionaru' are treaba...nu?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Eu in loc sa fac un frumos WE am stat in pat cu nasul cat borcanul si vorbit frantuzeste, acum e bine, da astia zic ca inca nu a inceput epidemia virala. Da la mine ce-o fi fost?
Alo, aloo, io sant pe fir, da nu mai am pe cine citi, Vio e in lectii tari.

Mergi la inceput

Cicina,credeam ca te-ai apucat de franceza
imunizeaza-te si tu cu ceva....uite eu am luat bronhovaxom si pana acum sunt ok!!!
ca eu le luam pe toate din toamna pana in vara...o tineam lant!
asta anul trecut,pana ce am facut si pneumonie...stii....
asa ca mi-am promis ca anul acesta,odata cu toamna,dau oricat pe imunostimulatoare ca sa nu o mai patesc....
ei,noi suntem cu lectiile,dar mai incet,nu chiar asa tare ca duminica am lucrat 4 ore,cica sa terminam tema,dar tema era pt 3 saptamani.....
eu asa am inteles ca am vazut data pe prima pagina,pe restul paginilor nu pusese nimic doamna,dar .....
noroc ca Mihnea nu s-a stresat,a muncit cinstiincios.....saracul!!!
cu o mama asa stresata,ce sa faca?!

pup fetele

Mergi la inceput

'Neata fete,

Cicinelu,insanatosire grabnica!Sa sti ca aspirina saracului face minuni...am testat...pe bune!
Vio...lasa ca s-or gasi ele si fisele alea,ca,fara suparare,da' la ce au de invatat si de facut copilasii astia la scoala in timpurile astea....azi-maine or sa inceapa sa faca la clasa I integrale si logaritmi...

Fetele,Mariusache nu mai scapa o data de tuse si expectoratie...asa ca sambata merem la radiografie si consult.
Cu Dunia...ea si ma-sa au decis ca fata tre' sa mearga mai departe,asa ca maica-sa ii trimite banu' ca sa mearga la cu taxa...

No,va pupez si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Ana,ai grija de Marusache.....mustaciosu'
ca vad cu dunia ati rezolvat-o.....uite ca se poate,da' fata nu vrea sa si lucre ceva sa mai ia din povara parintilor?!

eiii,asa mi-am zis si yo cu scoala....astia vor sa-i faca doctori in abecedar au atatea ore de lb. romana ca te sperii,da' vorba lu' taica-su"lasa ma ca s-a inventat calculatorul,nu tb sa scrie perfect,tb sa-i mearga mintea!!!"
nu,ca lui nu i-am spus asta....el crede ca scrisul si cititul te face om destept asa ca ...asta ramane

Mergi la inceput